אורח  |  כניסה

פורום Saf

חדשות והערות לגבי האתר. תפעול, הגרפיקה, באגים וכדומה.
תנאי השימוש בפורום
הוסף הודעה חדשה
ולמה משרשרים מליון הערות לנושא אחד הא? 31.05 (15:56)יובל

ולמה משרשרים מליון הערות לנושא אחד הא?

זה בשבילך יואב.

לערוך הודעות - החלטתי שרק למנהלים תהיה את היכולת הזאת... אבל עוד לא בניתי אותה.

(-:

לאט לאט. עוד לא עבר חודש מהכרזה על גרסה 3 של האתר הזה. הפורומים בכלל היו אמורים להיות על גרסה 4 אבל יותר מדי אנשים התלוננו.
שלח אימייל פרטי לכותב הוסף תגובה להודעה
31.05 (16:25)yov

ולמה בכלל גירסה 4?

תגיד, יא קדוש, אתה כבר מפנטז על גירסה 4? אתה שפוי? לאתר הזה תהייה עקומת למידה של אוטוקאד...
אבל ברצינות, הרבה פעמים מקלידים בזריזות ואחרי זה הכותב רוצה לערוך את הטקסט שלו. אם לא מדובר בפרוייקט פיתוח של חודשיים ללא שינה, נראה לי נכון (וגם מקובל למדי במערכות דומות)

יואב
יובל מזל טוב!!! הפורום שלך תורם רבות !!! 29.05 (11:55)אנה

יובל מזל טוב!!! הפורום שלך תורם רבות !!!

הפורום הוא היחיד בשפה עברית שבאמת תורם ומספק פרטים אשר עוזרים לרענן ולחזק את הידע.

תודה
29.05 (12:38)יובל

אחלה, תודה. אז אני אבקש משהו בתמורה.

שני דברים בתמורה, ככה זה כשמסתבכים איתי.

קודם כל, אם יש לך חומר שאפשר להכניס לאתר - בלוקים, פרטים, דפי תקנים... מה שלא יהיה. אני אשמח אם תשלחי אלי אל :
yuval@saf.co.il

ודבר שני - תפיצי את השמועה. האתר הזה שווה רק אם מספיק אנשים משתמשים וכותבים בו. אם אין לך חומרים לשלוח לאתר, אולי לאחרים יהיה. אני אשמח אם תמליצי על האתר לאדריכלים ומעצבים אחרים, זה הפרסום היחיד שלו - שמועות.
במקרה הכי גרוע הם יגידו לך תודה ולא ישלחו אלי כלום.

תעשי כיף.

(-:

יובל.
2.06 (19:33)יובל

ככה אני אוהב !!!

ככה אני אוהב את זה.
סוף סוף אני מבקש משהו מבחורה והיא מסכימה מיד אז כמו אידיוט יוצא שאני מבקש בלוקים לאוטוקאד.

אנה שלחה אלי ערימות של סימבולים ואני מתחיל להעמיס את האתר. זה יקח קצת זמן. אני מקבץ חלקים, מוותר על מה שנראה לי כפילות, מאחד ומפצל קבצים לגדלים סבירים להורדה...

ו...

ו...

לא מתרגם לווקטור. אין לי כח לזה היום.
(-:

המון תודה אנה.
מזלטוב 29.05 (06:36)midbari

מזלטוב

יובל, רואים שאתה לא נח לרגע.
בהצלחה עם הפורמט החדש!

מקווה שעד שנצליח להסתגל אליו -
לא תעביר אותנו לאחר :-)

נורית
29.05 (08:28)יובל

באיזה שעה את קמה?

כאילו דה?
ברור שברגע שהכל יהיה יציב אני אתחרפן שוב ואחליף את כל המערכת לעבודה בסלולרי או משהו אידיוטי אחר.

אבל לפחות עכשיו אני לא אקבל הערות כמו "יובל אני לא מצליחה לכתוב הודעות בפורומים"

(-:
הי! מערכת פורומים חדשה! 28.05 (13:01)יובל

הי! מערכת פורומים חדשה!

בטח לא שמתם לב.

ביקורת?
28.05 (22:54)אורח

בשתי ההודעות שכבר הכניסו כאן ש...

בשתי ההודעות שכבר הכניסו כאן שלחו תמונות גדולות יחסית. זה גורם לפורום להפתח בצורה מוזרה. אני חושב שעדיף שבהודעה עצמה תופיע תמונה מוקטנת ומי שירצה לראות את כולה ילחץ עליה להגדלה.
ללא מייל פרטי הוסף תגובה להודעה
31.05 (09:27)yov

ודאי... המצב הגרפי של הפורומי...

ודאי...
המצב הגרפי של הפורומים החדשים בכי רע (מאד) איפה הצבעים הנעימים של המערכת הקודמת? איפה הפונטים העדינים? איפה היכולת להכניס פונט גדול, אדום ונטוי (וכן ראיתי את השורות הרשומות למטה, נו באמת...)? ובעיקר איפה האופציה להציג את כל ההודעות שהופיעו או עודכנו מאז ביקורי האחרון?

בקיצור, לקראת שנת המודל 2008 מכרת לנו כרמל דוכס מודל 73. שלא תגיד שאני לא אמרתי (ובפולנית).

יואב (שכמובן נאלץ להרשם מחדש...)
31.05 (09:32)yov

הנה מתחיל מרוץ הבאגים

ורק בשביל שיהיה לך מה לעשות אחה"צ: אני ביקשתי (בקודמת) להגיב על ההודעה שמעל אבל המערכת החליטה להכניס אותי להודעה שמתחתיה. הבטיחו לנו שנתגעגע לפרס ברשות הממשלה ולא האמנו? אני מבטיח לכם שנתגעגע למערכת הישנה ומצידי אל תאמינו. לא לי ולא להסבר של יובל שיגיע בקרוב ויספר על ווב 2.0 קודים ספירליים בסי והיכולת לשרשר כעת הודעות עם מנות ראשונות ובקנה מידה

זה שבשביל לראות ירוק מרגיע היה קופץ לאיכולוב ומעכשיו יכול להסתפק בדפדוף בסף
31.05 (09:37)yov

שוב מסתבר שאני אדיוט עם פה גדול

טעות שלי, אין בעיה בשיוך ההיררכי של המערכת, יש בעיה בהבנת הנקרא של הכותב. טעות שלי, המערכת שלך דבש, יאהו עוד דקה קונים אותך.

זה שמאמין שחנופה תציל אותו גם מארוחת ערב עם אביגדור ליברמן
31.05 (09:53)יובל

אין עוגיות לאורחים ?

צא מהאתר, הכנס שוב...

הפתעה - ההודעות החדשות מסומנות באדום והישנות באפור.

זה לא עובד כשלא רשומים לאתר כי אני לא שומר עוגיות לאורחים. אבל עכשיו כשאתה לא אורח אז הכל עובד יופי.

(-:
31.05 (11:41)yov

וגם בן משפחה מקבל אחת וקטנה

הרעיון של האדום נחמד, אבל הוא לא עובד. יותר נכון עובד חלקית. מבין ארבע ההודעות שלך שנכתבו אחרי שלי רק אחת נצבעה אדום (העליונה, אם זה עוזר לך במשהו).

וחוצמזה עכשיו רק גוברת הביקורת שלי על המערכת החדשה והירוקה שלך. נניח שענו על שלושה דיונים שאני משתתף בהם ועוקב אחריהם. ונניח שכיוון שסף אתר מצליח שיש בו 17 הודעות חדשות ביום, שניים משלושת הדיונים אינם יושבים עוד בדף הראשון של הפורום אלא נדחקים לעמודים 3 ו-7. ונניח שמערכת הצביעה באדום עובדת. אז אם מסכמים את כל הנניחים האלה מסתמנת לה מסקנה אופרטיבית מבעיתה: כדי לבדוק מה חדש בפורום כלשהו נאלץ לדפדף את עצמנו למוות בכל יום מחדש. אפילו הירוק שלך לא ירגיע אותי במקרה כזה.

במינימום, למען שפיותנו ולמען וועדת הלוגיקה האינטרפייסת הקוסמית, אתה חייב ליצר מצב בו דיון שהתעדכן קופץ לראש הרשימה.

זה שאוהב צ'וקלדצ'יפס אבל מסתפק גם בערגליות
31.05 (11:43)yov

ואולי גם תוסיף מכסה שקוף לקופסת העוגיות?

מה עם לסמן כל פורום שעודכן, מאז שאכלתי אצלך עוגיה, כבר בדף הפורומים, כדי שנדע שיש סיבה להכנס?
31.05 (11:46)yov

עוגיות שאפית לבד מתוקות יותר

מסתבר שאחרי שאני יוצא ואני שוב נכנס את ההודעות החדשות שלי הוא כן מראה באדום בוהק (להבדיל משלך שהיו: אחד אדום, השאר כחול).
ת'אמת זה די מוצא חן בעיני, כי בתור מגלומן טיפוסי הכי חשוב לי לקרוא את עצמי.

ונסיים בציטוט של חכם סיני מפורסם: "מסתבר שאחרי שאני יוצא ואני שוב נגנס !"
31.05 (12:00)יובל

גרררר...

אצלי זה נראה בסדר אבל אני יודע שהייתה שם תקלה. זמן הביקור שלך נקבע על פי הזמן שבו נכנסת... אה, למי אכפת בכלל.

בכל מקרה עכשיו זה אמור להיות בסדר. ומלבד המכסה השקוף לקופסה תראה שדף הפורומים גם מציג את הדפים האחרונים ששונו. (מיועד רק לגולשים רשומים). שינוי דף זה גם הכנסת הערה עליו. הרי אני לא יכול לדעת אחרת אם מישהו הכניס הערות בדף כלשהו. זה מופיע שם.
31.05 (12:54)yov

מה בקופסה? קומסי קומסה

קומסי: יש סימון אדום ליד פורום שעודכן. הופה, הוא יעיל, הוא מהיר והוא לא ציפור, הוא סופר-כרמי
קומסה: אתה חייב לחשוב על איך להקפיץ דיון שהופעל לראש רשימת הדיונים. אחרת אני בחיים לא אדע מה קרה בפוסט המרשים שכתבתי לפני שבועיים ופתאום לכד את עינה של עלמת חן המחפשת את המייל שלי בטירוף (אה, זה לא ג'יי-דייט פה, נכוו, תתאפס על עצמך אדיוט), אה, אהההממממ..., רוצה שאני אסביר לה איך ליבא את הריסורסים שלי לקבצים שלה.

זה שרושם את כל הסיסמאות שלו על ביצה ואף פעם לא יודע מאיפה מתחיל המעגל

(דרך אגב: זה מישהו אחר שרוצה לפוצץ את שכל הזמן יש לו זה חדש)

(דרך אגב 2: אין שום קשר בין "זה ש" לבין "זה הרצאה" שהם פלאגיוטורים מהסוג השפל וזה שמפוצץ כבר שם עליהם עין)
31.05 (15:08)yov

ולערוך זו לא בקשה לגיטימית?

יש "הוסף תגובה" יש "שלח מייל לכותב" אבל אין "ערוך".
לטיפולך אודה
31.05 (09:35)yov

יש לך בעיה ב- back

אחרי כתיבת תגובה, שליחה וחזרה לפורום לצפיה, אפשר לצאת בצורה נורמלית רק על ידי לחיצה על הלינקים שלמעלה. לחיצה על Back מביאה לנו את ה- 404 המפורסם.

יואב
31.05 (10:01)יובל

כן אה? (ל"ת)

31.05 (10:01)יובל

טוב. ה"כן הא?" היה כדי לבדוק.

(-:
31.05 (11:17)יובל

לא תיקנתי את זה אבל...

אני מעביר אוטומטית לדף של הפורום אחרי שניה אחת.
אל הפורום במערכת הישנה 28.05 (12:09)יובל

אל הפורום במערכת הישנה

מכאן: www.saf.co...um.php?f=2
עבור לעמוד:  

מודעות חסות

חסות לפורום

מעוניינים לתת חסות לפורום זה?
צרו איתנו קשר מדף זה.

מודעות חסות