מטבח בבית קפה

פורום אדריכלות נועד לדיוני אדריכלים, ארכיטקטים וסטודנטים בתחום. אתם מוזמנים להתייעץ עם המומחים בנושאי אדריכלות ותכנון, גם גם להתייעצות עם אדריכלים לאנשים בתהליכי תכנון ובנייה.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

מטבח בבית קפה

רן 5.02 (11:35)
שלום לכולם

אני מתכנן מזנון בשטח של 25 מ"ר
בהגדרות הרישוי, שטח המטבח צריך להיות 8 מ"ר
אני מתלבט ב-2 שאלות:
1. האם חייבת להיות הפרדה פיסית בין המטבח לאזור הישיבה?
עד כמה זה גמיש?
2. האם אזור הגשה והכנת משקאות יכול להיחשב כמטבח?

תודה

רן
הוסף תגובה קישור ישיר

תודה לכם...

רן 5.02 (11:35)
תודה לכם
הוסף תגובה

כן עדיף להפריד

אורח 5.02 (17:17)
אני בעל מסעדה ,והייתי מאוד מטלבת עד שהכרתי את הנגר שלי ועשה לי הפרדה אבל בסגנון מאוד מיוחד ,שכל מי שנכנס למסעדה שלי שואל מי עצב לי את זה
מאוד ממליץ שתצור קשר עם הנגר ותתייעץ ,ומומלץ מאוד לקחת אותו כנגר ומעצב
קוראים לו ח'יר
מס' שלו 0509965496
הוסף תגובה

חייבים להפריד

אד' אפרת מאירי 10.10 (08:41)
חייבים להפריד בין אזור המטבח ואזור הבשיבה
תחשוב לרגע,
הרי לא תרצה להריח ריחות שונים כשאתה אוכל, ולא תרצה לראות את הבלאגן של המטבח באזור בו אתה אוכל, או לראות את הסו-שף מוציא את הזבל מול הצלחת שלך.......
וישנם עניינים של סניטריה והיגייניה שצריך לקחת בחשבון
מעבר לזה, אזור הבר - הכנת המשקאות הנו חלק מאזור תפעול המטבח, אבל בד"ך הוא מחוץ לאזור המטבח ונקרא אזור מטבח חיצוני
עוד אזורים כאלה ניתן לראות (אלף אלפי הבדלות) במסעדות פלאפל,סנדביץ בר, מסעדות סושי וכוו
הוסף תגובה