מטבחי זיו - עוד מישהו נפגע מהם?

פורום מטבחים ושיש משמש לדיונים לרוכשים או בונים מטבח חדש, למשפצים את הישן או למי שצריך רק שינויים בקיים, ארונות מטבח, מוצרי חשמל, סוגי שיש ואבן למטבח, מידות, תקנים ויצרנים.

לניהול וחסות על הפורום פנו באמצעות טופס יצירת הקשר
תנאי השימוש בפורום

מטבחי זיו - עוד מישהו נפגע מהם?

דן 2.08 (14:25)
לאחר נסיון אישי לא נעים - חושב שהוגן להזהיר אחרים ממטבחי זיו. שיטות המכירה התוקפניות שלהם, תוך הפעלת לחצים ושקרים הביאו אותנו לחתום על הזמנת מטבח תוך איום ושהמחיר יהיה גבוה ב 10 אלף ש"ח אם לא נקנה בביקור ראשון אצלם...נכנענו ללחץ ושילמנו מקדמה של 10%. מיד הבנו שעשינו טעות ולמחרת הודענו על ביטול ההזמנה. מטבחי זיו סרבו להחזיר את הכסף כמתחייב מהחוק לפיו ניתן לבטל תוך 14 יום. כך הודיעה לי גם המועצה לצרכנות שתגיש נגדם תביעה. בשיטוט ברשת הבנתי שאני לא לבד והם נוהגים כך באופן שיטתי. אין חברת מטבחים שיש כל כך הרבה תלונות ותביעות משפטיות נגדה על רמת השירות ושיטות המכירה שלה. מי שמעוניין יכול לבדוק כאן:

www.consum...7%99%D7%95

www.takdin...D7%AA.html
הוסף תגובה קישור ישיר

שירות גרוע מטבחי זיו

נועה 17.04 (21:59)
מטבחי זיו לצערי לא מה שחשבנו !!! ביצענו הזמנה של מטבח כל כך יקר ובחברה שמתארת ומצטיירת כחברה שירותית, איכותית ובעלת שם נחשב, התגלתה כלא אמינה, וברגע שצריך את השירות שלהם ולספק את המטבח שכל כך ייחלת לו, מגיעים אלייך אחרי אינספור בעיות, תקלות ותחושה שצריך לרדוף אחריהם יום יום כדי לקבל מענה ושירות על מטבח ששילמת מראש כל כך יקר!!!! פשוט מאכזב!! לא ממליצה בכלל!!!
@zivltd

#מטבחיזיו
#@zivltd
מטבחי זיו
הוסף תגובה

מטבח לא תקין

אולי 3.08 (10:18)
מטבחי זיו סיפקו לנו מטבח ורק אחרי המון זמן הבנתי למה כל המגירות והארונות של המטבח מלאים אבק ולכלוך כל הזמן. פשוט הסגירה של המגירות והארונות לא היתה תקינה ונשארו רווחים שלא היו אמורים להיות. הרווחים גרמו לכך שכל הזמן הארונות והמגירות היו מטונפים. נהייתי עבד ניקיון של המטבח. הם כנראה רצו לחסוך כסף על חשבוני וחסכו בכל יחידת ארון או מגירה מהחומר כך שהיא לא היתה אטומה. חסכתי כסף כמה שנים והחלפתי את המטבח והזמנתי את המטבח בחברה אחרת רצינית ומעולה. סוף סוף יש לי נחת מהמטבח. בחיים לא אקנה שוב מטבח ממטבחי זיו.
הוסף תגובה

חברת המטבחים הכי גרועה בישראל עם יחס משפיל ומזלזל

אדל 28.02 (12:38)
החברה הכי פח שקיימת במדינת ישראל !!!!
ישבנו עם המעצבת הסברנו לה מהפעם הראשונה עד רגע הגעת המטבח מידות ומה הכל צריך להיות ! עברנו על הכל מהפעם הראשונה , ברגע שהמטבח הגיע מעל 7 דלתות פגומות , זכוכיות לא בגובה הנכון ועוד חייבו אותנו להוסיף את הכסף על פאשלה שלהם !!!! כולל לשלם שוב הובלה והתקנה . אין עם מי לדבר מהרגע שקיבלו את הכסף , לא מוכנים לקחת אחריות על טעויות שלהם . להתרחק כמו מאש !!!!!!!!!!
הוסף תגובה

מטבחי זיו

חלי 11.04 (14:31)
תודה רבה, עזרתם לי להחליט
הוסף תגובה

מטבחי זיו - שיווק אגרסיבי

דוד 26.02 (13:33)
מזדהה מאוד עם על מי שהעלה פוסט והתלונן על שיווק אגרסיבי.
גם אני חוויתי חוויה כזו בסניף ראשון לציון.
למזלי הגעתי מוכן לאחר שהתעדכנתי בכל הביקורות ולכן איתי הם כשלו .
הוסף תגובה

מטבחי זיו

sigal 21.08 (07:20)
מה הסיבה שהלכת אליהם אם כבר היה לך את הידע לגבי חוסר שביעות הרצון שיש מהם?
הוסף תגובה

לא להתקרב

אתי 3.04 (17:12)
רכשתי מטבח בפעם השנייה, אחרי ניסיון מוצלח מאוד לפני 10 שנים.
אכזבה!!!!!!!
שירות גרוע, פריטים שרכשתי כלל לא הגיעו ובכלל אין תאריך להגעתם, מעצב שעשה לי חלל לכביסה מחולק ל-2 מגירות , הוא הסביר לי שאחת לצבעוני ואחת להרתחה וקרא לי "מקובעת" , כשאמרתי לו שזה הזוי.
מצטערת מאוד על קניה יקרה, מכוערת ומאכזבת.
הוסף תגובה

אנשים רעים ואנונימים

אליהו 27.09 (02:00)
נורא קל להסתרר מאחורי כינויים אנונימיים וללא התיחסות למקרה הספציפי.
להשתלח ולפגוע בשמה הטוב מזה למעלה מ30 שנים של מטבחי זיו.
שנמכרה לחמת ביותר מ115 מליון שח אך בשנה שעברה.
אני עובד כשנה בזיו .
מעולם לא עבדתי בחברה שלקוחותיה כל כך בראש מעייניה .
הסמנכל שלי מגיע אליי כל שבוע מבקש שאשלח לו מייד כל תקלה של שירות או תחושה לא נעימה של לקוח.
במחלקת הנלווים במידה וספק של זיו לא שומר על שמנו ומייד נותן מענה ראוי ללקוח הוא מעיף ספקים כאלה מזיו. דורש מחירים הגונים.
המנכל היה אצלנו בסניף כבר מספר פעמים וחזר והדריך אותנו שהשירות הוא החשוב ביותר! יש לענות בכבוד ללקוחות ולהשתדל בכל דרך לרצות אותם!
מפעלנו יושב בשדרות וחרף הקושי.האדיר מתחילת המלחמה ומעבר של רוב עובדנו מהעיר שדרות המשכנו לספק מטבחי יוקרה מהממים.
הרוב המוחלט של הלקוחות מברכים ומשבחים ומהללים את מטבחינו.
אתם אנשים רעים שהורסים את שמנו הטוב. כפויי טובה וחסרי הערכה !
זאת אני יודע משום שמעולם מטבחי זיו לא משאירה לקוח לא מרוצה וללא מטבח שלם כפי שהובטח.
יכולים להיות.הרבה בלתמים מטבח זה פרוייקט גדול ומורכב.
אני קורא הודעותכם ופשוט המום מכמות הרוע וחוסר הרגישות , הציניות .
אין ולא יהיו על מטבחי זיו.
חברה אמינה חברה שהיא משפחה , חברה שלקוחותיה בראש סדר העדיפויות שלה.
חברה מצליחה מאוד. ואולי יש כאן כמה מתחרים בעילום שם המכפישים.
בעיות אמיתיות במטבח פותריפ בשירות הלקוחות של זיו. ולא כאן!!!!
הוסף תגובה

חברת מטבחים

יוגב שרון 27.07 (00:40)
הי דן
צר לי שנפגעת כך מהשירות של החברה, ותודה על האזהרה. אין ספק שזה אחד הדברים המרגיזים שיכולים לקרות. גם כך השיפוץ של המטבח הוא הליך בעייתי, מלא בבלגן ולכלוך, ומשבית לנו את המטבח למשך כל תקופת השיפוץ, אז על אחת כמה וכמה שהשיפוץ עצמו מתעכב. לי אין ניסיון על החברה עליה אתה מדבר, אבל אני כן יכול להמליץ בחום על חברה מצוינת שיצא לנו לעבוד איתה ועשתה עבודה נהדרת אצלי בנכס. הם קיבלו תקציב מוגבל מאוד והצליחו לייצר מטבח חדש ויפיפה בדירה המשופצת. הדיירים שגרים בדירה עכשיו לאחר השיפוץ מאוד מרוצים מהתוצאה, ונהנים ממטבח פונקציונאלי, יפה ונוח לשימוש. מי שמעוניין בעוד פרטים מוזמן להכנס לאתר של החברה: lugat.co.il לוגת - חברת מטבחים.
הוסף תגובה

מטבחי זיו

sharon 2.07 (21:11)
אמת, שיטת העבודה שלהם היא אכן לשכנע ולהלחיץ שתסגור בפגישה הראשונה. מבינה מאוד את שיטת העבודה לפי דעתי גם מאוד חכמה. כלקוחה אני לא אכנע אמשיך לברר ולעשות השוואת מחירים, זה שווה את ה10% כדי שגם אם אחליט לחזור אליהם אני עושה את המטבח בלב שקט ולאחר בירור מעמיק.
לגבי טיב ואיכות המוצרים והשירות שמעתי רק דברים טובים מאוד!!
הוסף תגובה

שיטת מכירה

sigal 21.08 (07:18)
גם בסמל זה אותה שיטה. כדי לקבל הצעה "אטרקטיבית" אז צריך לסגור. סגרת לבסוף עם זיו? להבנתי הבעיה היא לא בטיב המוצר אלא בשירות שהוא לא פחות חשוב בעיני.
הוסף תגובה

מטבחי פח זיו

אילן 17.09 (22:24)
מי שמחפש בלאגן וכאבי ראש בלתי פוסקים שיזמין ממטבחי פח זיו מטבח .
לא שרות
לא מחיר
ולא איכות
לברוח לברוח לברוח פשוט לברוח
הוסף תגובה

צודק בכל מילה

בר 18.12 (06:24)
גם אני מאוכזב קשות ממטבחי זיו לא להתקרב אליהם
הוסף תגובה

אכזבה קשה

מדי 30.09 (15:01)
אכזבה מכל התהליך ועד סופו.
שילמנו המון אבל לא קיבלנו את מה שהיזמנו.המון הסתרות, שקרים, מניפולציות, דלתות עם כ תמים,סגירה לא תקינה של המגרות, אין מה להוסיף.
אנא ממכם חיסכו עוגמת נפש התרחקו ממטבחי זיו הם לא מה שהם מנסים לשדר.
חוסר אמינות במלוא מובן המילה.
הוסף תגובה

חברה לתפארת - הלוואי וכולם יתנהגו כך. חרה עם תרבות

זיוה ועופר נוי 12.11 (12:35)
א. ערכנו שיפוץ גדול מאוד בביתנו
ב. רכשנו מטבח חדש לראשונה בחיינו.
ג. היינו בחברות שונות.
ד. הגענו למטבחי זיו למרות מה שקראנו עליהם.
ה.הפגישה הראשונית- אולי היה בה לחץ לרכישה אבל ממקומה של החברה עם התחרות מסביב נראה לי הגיוני מאוד.
ו. אבל אבל- קיבלנו יחס אדיב מסביר פנים- ממעצבת המטבח ששמה מור. אותה דגמנו שלוש פעמים, כי שנינו לא מעט פעמים התכנון, מור גילתה סבלנות ומאור פנים.
ז. המנהל שמו אלי- היה סבלני, מסביר פנים ובימי הקורונה דאג ליצירת קשר עם אחת החברות ממה קנינו את הכיור והכיריים
ח.קנינו את כל המוצרים במטבחי זיו, כיריים שיש ברז וכיור. היה בזה יתרון רב.
הכל הגיע בזמן ובמועד. אמרו יום ושעה הגיעו ביום ובשעה.
המוצרים שרכשנו היו היו טובים מאוד.
ובעיקר המענה הטלפוני בכל פעם שטילפנו, הן לחברה הן למפעל הן למקומות מהם רכשנו המוצרים, היו אדיבים באופן יוצא דופן
קבלנו מטבח לשביעות רצוננו, בכל פרמטר שהוא.
אנחנו ממליצים בחום על מטבחי זיו
ברכה על ראשם.
עופר וזיוה נוי
הוסף תגובה

חברה עם תרבות ארגונית (ל"ת)

זיוה ועופר נוי 12.11 (12:39)
הוסף תגובה

לאור רוב התגובות (השליליות, ו...

יעקב 8.11 (16:16)
לאור רוב התגובות (השליליות, ויש גם חלק מהלקוחות שאין להם כבר עצבים להיתלונן כי התלונות הן ארוכות )
אולי היה לכם מזל?
הוסף תגובה

שומר נפשו ירחק ממטבחי זיו! (ל"ת)

דבורה 29.08 (11:18)
הוסף תגובה

כנראה שהסניף שלכם היה מוצלח יו...

אורנה 8.05 (14:19)
כנראה שהסניף שלכם היה מוצלח יותר....שהמנהל יתקשר? כל הכבוד לו...בסניף שלי לא יצרו שום קשר. אני הייתי צריכה להתקשר לכל דבר ועניין
הוסף תגובה

מטבחי זיו

בר 18.12 (06:22)
רכשתי מזיו מטבח יקר מאד ולאחר תקופה כל הציפוי של הארונות מתקלפים השירות שלהם גרוע ביותר והם מצפצפים על הלקוחות ומתעלמים מהם
אל תנסו להתקרב אליהם
והם כבר סגרו את הסניף בירושלים ראו הוזהרתם
הוסף תגובה

מבקשים שירות להחלפת הציריות ואיך מענה

שפיר גרסיאלה 27.04 (20:47)
רכשנו מטבח לפני 5 שנים וכל פעם שיש תקלה אין מענה בכלל מהשירות.לאחר אין ספור שיחות שלא היה מענה,הגענו לחנות של רעננה איפה שרכשנו את המטבח והתחננו שהשירות יצר קשר איתנו המזכירה מהשירות קובעת מחיר שנשלם מראש בלי שהטכנאי יגיע ויחליט כמה ציריות של הדלתות צריך להחליף ואז נשלם לפי התיקון.פשוט שירות מגעיל גרוע וייס משפיל
הוסף תגובה

רק מי שלא קנה אצלם מלא נפגע מהם

תמר דה מאיו 23.02 (11:45)
פניתי לשירות לקוחות והמוקדנית צרחה עלי שאי אפשר לתקן/ להחליף את החלק הפגום.
כשרכשתי את המטבח קיבלתי תשובות כאלה ורק כאשר הגיע לידיהם זימון למשפט אפשר היה לסדר ולתקן תוך שבוע!!!!
הוסף תגובה

אחרי פגישה אצלם אתמול, קוראת ומזדהה! תודה על האזהר

שיר 22.03 (13:04)
אחרי פגישה אצלם אתמול, קוראת ומזדהה! תודה על האזהרה!!
הוסף תגובה

להתרחק כמו מאש!!!

מיכל 24.03 (14:07)
איכות מהגרועות שראיתי!
עשינו מטבח בעשרות טלפי שקלים לפני כ 4.5 שנים.
עכשיו הציפוי שעל אחת המגרות מתקלף. נאמר לנו שזו התכווצות ועל זה אין אחריות! לא יאמן שכך נראה מטבח אחרי 4.5 שנים והחברה לא לוקחת אחריות. איכות כל כך ירודה. אם הייתי יודעת, לא הייתי מתקרבת!!!!!!
הוסף תגובה

להתרחק כמו מאש!!!!- מטבחי זיו

מיכל 24.03 (14:09)
שיהיה ברור שהפוסט מעלה התייחס למטבחי זיו!
הוסף תגובה

מטבחי זיו שירות פח

נאשד 10.05 (16:19)
לא להתקרב אליהם, למרות ההזהרות אך נכנענו ובשיטת הלחץ שלהם סגרנו על 2 מטבחים שעולים עשרות אלפי שקלים, אחרי 3 חודשים שלטענתם התיק עובר ביקורת, וכל פעם מתקשר ומנסה להבין איפה הדברים עומדים, חודש לפני שאני צריך לעבור דירה מדבר איתי מנהל הסניף ומבשר לי שהעלויות התייקרו בעוד כ 35 אלף שקל, אחרי שסרבתי לשלם, כמה ימים אחרי אומר לי שסגר עם המנכל וזה רק!!! 8000 ש"ח תוספת
ועל כל זה מועד ההספקה נדחה לעוד חודש...
פשוט בזיון ושירות על הפנים, סוג של הונאה.
אני מתכוון ללכת איתם לבית משפט. לא רק דפקו אותי במחיר אלא גם בזמן ההספקה.
הוסף תגובה

מטבחי זיו גרועים

יריב ממן 28.06 (00:27)
מעל שלושה חודשים מהתקנה לא סיימו הלוך ושוב דלפק מתפרק לא שמיש הבטחות של שירות לקוחות שלא עונים שרית רק שמקבלים ביקורות רעות בקיצור בקצב הזה יפשטו רגל משיב להם כגמול מטבחי זיו גרועים
הוסף תגובה

חברה גרועה, איכות מזעזעת

חיים 28.07 (12:47)
קניתי מטבח שעלה קרוב ל 50,000 שקל... יש פער אדיר בין המשרדים והתוצאה הסופית... איכות המוצר ירודה... העץ מגיע מסין (על פי עדות הטכנאי), עץ רקוב אשר התפורר לאחר שנתיים, שרות גרוע, חוסר מקצועיות של מתקנים. כל תיקון אשר נובע מבעיות איכות של המטבח עולה אלפי שקלים.
ההחלטה שלי לקנות מ"מטבחי זיו" הייתה לאור העובדה שהמפעל נמצא בשדרות. לבסוף התברר שהמטבח מיוצר בסין ובשדרות יש רק פרזול והרכבה.
עצוב!!!!
הוסף תגובה

תגובה לתלונה

יעקב 8.11 (16:18)
חיים חבל שאתה לא כותב על איכות השרות ,המקצועיות ,מהירות התגובה לטלפונים שלך. האם בכלל היה לך למי לפנות?
הוסף תגובה

תגובה לתלונה

יעקב 8.11 (16:02)
צודק יריב בכל מילה ומילה שהוא כותב. מי שמזמין מטבח במטבחי זיו חייב להיות מודע לכך שתמיד תהינה בעיות .
בתכנון שהוא , לא מקצועי (תרוצו הלוך ושוב עד שאולי תקבלו תוצאה משביעת רצון) אספקה לקויה,,(לא מה שהזמנתם ,או שבור ) וכשמגיעים לשרות.....פה נגמר הכל,,אין שרות נורמלי ,יש תרוצים מצוצים מהאצבע,משיכת זמן,מעבירים מאחד לשני בטענה שזה לא בתחום אחריותם,טלפונים שלעולם לא נענים( נחזור אליך בהקדם,,אחרי שבועיים וגם בלי פיתרון אלה עם תרוץ,
הוסף תגובה

מטבחי זיו

אסייג יוסף 16.12 (19:26)
פעמים הזמנתי מטבח במטבחי זיו בבתים שונים רמה מעל כולם שנים המטבח אצלי ניראה חדש כמו ביום שהזמנתי עכשיו עברתי דירה והזמנתי מטבח בלב שלם יקר אבל אני רגוע ובטוח שיהיה מעולה

הוסף תגובה

גם אני פגועה מאד ממבטחי זיו

נעמי 2.08 (21:51)
ישבת עם מעצבת, ששכנה שעושה עבודה מצוינת והחתימה אותי בו ביום על 10% מהמטבח. לאחר מכן נדרשתי לשלם הכל בכרטיס אשראי. רק לאחר מכן קיבלתי חוזה דרקוני, שמבטיח זכויות ללא חובות למטבחי זיו.
המעצבת עשתה כמה טעויות משמעותיות, שחלקן התגלה על ידי הקבלן, אבל היא סירבה לדבר איתו בטענה מופרכת, ש"אסור לה" גם לאחר שאני אישרתי... את הטעויות שעשתה גם ה"ביקורת" לא גילתה
בנוסף, לא התייחסה כלל לנושא משמעותי של תאורה.
כדי לתקן טעות שעשתה רצתה לשים מתקן ייבוש כלים שלא מעל לכיור, שכל המים יטפטפו על השיש... רק דוגמא לרמה המקצועית.
הרבה לפני ההתקנה, התברר לי שחל עיכוב באספקה של כיור, ביקשתי שינוי קטן בגודל מגירות כדי להחליף כיור והמצעבת ענתה שזו בעיה שלי ואי אפשר לשנות כלום, אבל כשבועיים לאחר מכן, כשגילתה שהיא טעתה במידות - היה אפשר לשנות....
הטעות שלה גרמה לכך שיש עיכוב באספקת המטבח, לדברי שירות לקחות "לא נורא". אבל לי, שאני נאלצת לשטוף כלים באמבטיה זה נורא ואיום...

דרשו ממני להפגש גם עם איש מכירות של מוצרים נילווים. לתומי חשבתי שמטבחי זיו ילוו אותי ברכישות ושאסיר מעצמי דאגה והתברר שהכל הפוך, טרחתי הרבה יותר מאשר אם הייתי רוכשת באופן עצמאי.
קודם כל אותו איש מכירות קבע פגישה נוספת במקביל אלי ואז תוך כדי בחירת המוצרים, זוג נוסף הגיע, לחוץ מאד ואמר שזה זמן שלו, איש המכירות אמר לי "רבע שעה", חזרתי אחרי חצי שעה ואמר לי שיתפנה רק בעוד 3-4 שעות. לציין שבאתי מחוץ לעיר. הבטיח להתקשר אלי עוד באותו יום לסיכום הדברים ושלא אצטרך לנסוע שוב. כמובן לא התקשר והייתי צריכה לרדוף אחריו במשך כמה ימים, לחאחר שרכשתי טלפנית את המוצרים - שום חשבונית לא הגיעה אלי כי לדבריו יש בעיות בהנהלת חשבנות עם תוכנה חדשה. שוב טלפונם שלא נענים, הודעות שלא נמסרות. נתן לי את הטלפון האישי שלו וכעס שאני משתמשת בו לתלונותיי המוצדקות.
משירו לקוחות דרשו ממני להיות אופטימית ולהסתכל חיובית בלבד וזלזלו בכל החוויות הלא נעימות שעברתי, דרשו ממני להאמין שהם ממש טובים.
כל מי שדיברתי בשירות לקוחות הציג את עצמו כמנהל... אבל אפילו כתובת למשוב על השירות או שיחה עם מישהו בכיר לא קיבלתי.
אל תטעו - רק לא זיו

הוסף תגובה

תגובה לתלונה

יעקב 8.11 (16:07)
גם אני עדיין (כבר כמה חודשים)עובר את גהינום ה"אי שרות" של מטבחי זיו ונזרק בלי תשובות ורק עם תרוצים של עובדי מטבחי זיו שהם לא מקצועיים ,זורקים אותך מאחד לשני,אין אפשרות להגיע לסמכות כל שהיו שתתן פיתרון.
חובה שכמה שיותר ידעו על כך,,שלא יפלו כמונו.
הוסף תגובה

מטבחי זיו פשוט בושה, ממש לא מטבחים יוקרתיים!

יעל 30.08 (00:46)
מישהו שהצליח לקבל איזשהו פיצוי או תיקון מהם?
לא יודעים מה לעשות , מטבח בעשרות אלפי שקלים הגיע, וביום ההתקנה שמנו לב כבר לקילופים!!
אי תיאום מידות ושלא לדבר על המתקינים - שרטו את הקירות בהתקנה וחתכו חלקים כשלא היה בכלל צורך בכך... חשוב לציין שעשו זאת בצורה מאוד גסה ולא איכותית.
מטבח שהיה אמור להיות "יוקרתי" ניראה ההפך הגמור.
מאוד מאוכזבים, יש למישהו מושג מה ניתן לעשות בנידון ? מישהו שניסה לתבוע אותם והצליח לקבל פיצויים?
הוסף תגובה

יעל. גם אני עדיין בתוך לופ עם...

יעקב 8.11 (16:23)
יעל. גם אני עדיין בתוך לופ עם מטבחי זיו.סיפקו מטבח ממש לא לפי מה שהזמנו ועד היום אין תשובה מסודרת מתי הנושא יטופל .אין סמכות שיכולה לתת פיתרון.אין סמכות שיכולה לתת תשובה.אולי צריך להיתארגן מול גוף כזה. לבד הם ישחקו אותך
הוסף תגובה

שירות הכי גרוע שקיבלתי מחברה

אלי 26.05 (21:00)
גם עליי מטבחי זיו עבדו. אמרו לי שיש לי אחריות על כל המטבח, אבל כאשר ביקשתי שיגיעו לתקן מגירות חורקות הם דורשים ממני תשלום על שירות 350 ש"ח!!!! הזוי ביותר, למה אני צריך לשלם פעמיים?! קניתי מוצר וקיבלתי אותו לא תקין, אז למה אני נדרש שוב לשלם??
מי שרוצה שירות טוב זה ממש לא המקום. הם לא עונים ולא נותנים לי אפילו לדבר עם המנהלים שם. פשוט אין עם מי לדבר. כל כך מצטער שעשיתי את המטבח דרכם.
הוסף תגובה

שומר נפשו ירחק

יוסי 29.05 (18:04)
הזמנתי מהם מטבח ופשוט נפלתי בפח
אפס שירות
אפס אמינות
ושיטות מכירה נבזות ומרמית בבקשה שומר נפשו ירחק
הוסף תגובה

רימו אותי בכל צורה אפשרית

שושנה 13.07 (08:03)
לאורך כל הדרך רימו אותי. כבר במהלך הרכישה נעשו ניסיונות מספר פעמים לסחוט עוד כספים לגבי דברים שאמרתי כמה פעמים שאני לא מעוניינת בהם. אמרו לי שיתנו לי צירים של בלום ובסוף קיבלתי צירים מיושנים שאין לי מושג אפילו מהם. כל המטבח מיושן ובטכנולוגיה של סוף שנות ה 90. סיפקו לי מטבח פגום כולו שבמשך כמה שנים לא תיקנו כראוי. שקר ה "טריקה שקטה" שהיא לא באמת טריקה שקטה אלא טריקה דופקת. גימור פגום ונוראי, פנים ארונות נרקב, ציפויים מיושנים ולא אחידים שלא ברור עד היום היכן יוצרו. כל סוקל במטבח בעומק אחר ולא אחיד, ניסיון להונאה בכל דבר, שרות נוראי וניסיונות התחמקות, חוסר שקיפות. כל מה שהם רוצים זה לעשות כסף על חשבון הלקוחות. הם ממתגים את עצמם כ"חברת יוקרה" עם פרסום ענק בטלויזיה כשמאחורי כל הפרסום אין כלום ושום דבר. הפסדתי את כל כספי.
הוסף תגובה

מטבחי זיו- אל תתקרבו בבקשהה!!

מאור 8.09 (09:18)
מה שנשאר זה רק להתחנן לכל אלה שטרם סגרו שם או חושבים להגיע אליהם... פשוט מתחנןן אל תעשו את הטעות שאני ועוד רבים לצערי עשו!!
הוסף תגובה

גם אני נפגעת מטבחי זיו לא להתקרב!

אביטל מטבריה 14.03 (09:38)
קנינו מטבח חדש לפני 4 שנים בסך הכל! בית חדש לחלוטין בשכונה חדשה בעיר, האדריכלית מאזור חיפה לקחה אותנו למטבחי זיו.. עד היום אפילו לא יצרו איתנו קשר על חור שהשאירו בפינת המטבח! משהו לא מוסבר... המסגרת שצמודה לקיר נעצרה לה לפני הסוף... נותר חור מעל לשיש! וכעת, הדלתות כבר לא נסגרות וצריך להחליף ציריות (כמובן שבתשלום 350 שקלים של מתקין) והציפוי של המגירות מתקלף!
גם ככה מטבח עולה יותר ב- 10,000 עד 20,000 יותר ממקומות טובים אחרים. התמורה לא מצדיקה!
לא אתקרב שוב למקום הזה, ולכל מי שנכנס אלינו אני מראה את כל הבעיות שנוצרו בתקופה כל כך קצרה!!
הוסף תגובה

לא להתקרב!!!

משה 13.06 (09:49)
בושה וחרפה!!! מטבח אצלי רק שנה ויש אצלי כל הזמן לכלוך וסימנים שמופיעים גם אחרי ניקיון!! כל הזמן צריך לנקות אותו למרות שהבטיחו שהוא דוחה סימנים וטביעות אצבע!! השירות הטלפוני הוא אך ורק מול נציגה שלא נותנת לך לדבר עם מנהל בכיר, ולכאורה רק מנסה לשלול את הטענות שלך !!! אין מישהו בכיר שאפשר לדבר איתו ונראה שלכאורה לא ממש אכפת להם!!! כל כך הרבה שיחות ללא תוצאה!! בזבוז זמן וכסף!!! תזהרו !!! עדיף לחפש מקום אחר בלי כאב ראש!!! תראו בעצמכם בתמונות ותבינו לבד!!!
הוסף תגובה

מטבחי זיו- שומר נפשו ירחק!!!

יעקב 22.10 (21:49)
שימו לב !!!שומר נפשו ירחק ממטבחי זיו!!
את מה שדן כתב(שיכפלתי ראו מטה) באחד לאחד עבר עלינו
לאחר נסיון אישי לא נעים - חושב שהוגן להזהיר אחרים ממטבחי זיו. שיטות המכירה התוקפניות שלהם, תוך הפעלת לחצים ושקרים הביאו אותנו לחתום על הזמנת מטבח תוך איום ושהמחיר יהיה גבוה ב 10 אלף ש"ח אם לא נקנה בביקור ראשון אצלם...נכנענו ללחץ ושילמנו מקדמה של 10%. מיד הבנו שעשינו טעות ולמחרת הודענו על ביטול ההזמנה. מטבחי זיו סרבו להחזיר את הכסף כמתחייב מהחוק לפיו ניתן לבטל תוך 14 יום
את ההתקשרות עשינו בזיו בני ברק כשמנהל הסניף הצטרף בגמר היעוץ וכפי שציינו מעלה בשיטת שיווק מחליאה הצליח לתמרן אותנו לחתימה .
יש כאן רישעות לשמה בלקוחות תמימים שנופלים לפח במלכודת פתאים של שיטת שיווק מתוחכמת .
הרוע בהתגלמותו זה מנהל הסניף בבני ברק.
ש ו מ ר נ פ ש ו י ר ח ק !!!!
ושלא תגידו שלא הזהרנו
הוסף תגובה

טיפול של המועצה לצרכנות בביטול עסקת מטבחים

יעקב 26.10 (17:56)
תקנות ביטול עסקה הן אמנם תקנות ברורות, אבל מסתבר שהחברות האלה עשו דין לעצמן ודרשו מלקוחות שביטלו את ההזמנה בשלב מוקדם לשלם אלפי שקלים בניגוד לחוק. המועצה לצרכנות הגישה בשל כך בקשה לתביעה ייצוגית נגד חברות מטבחים זיו , סמל פרפקטו, הדקל מטבחים, וא.א. אביבי. הסיבה: הן מחייבות לקוחות שמבטלים עסקה באלפי שקלים עבור שירותי תכנון המטבח בניגוד לתקנות ביטול
הוסף תגובה

מטבחי זיו

אורנה 9.04 (13:21)
רכשתי מטבח ב 70.000 שח.המטבח סופק לאחר 4 חודשים(אמרו שיתעכב בגלל המלחמה אבל הגזימו לגמרי בזמן האספקה ולא התקשרו ליידע על עיכוב או בכלל ליצור קשר כלשהו... רק לאחר שהתקשרתי לסניף( כי שירות הלקוחות לא פעיל) אמרו שהמטבח יסופק בתאריך מסוים.
כשסופק המטבח היו טעויות שונות ו שלקח להם חודש נוסף להשלים את ההתקנה(. סכומון שהיה חסר סופק באיחור, היה של לקוח אחרולכן גם לא היה במידה הנכונה. כששוחחתי עם הסניף אמרו לי לבוא לקחת סכומון אחר ולהחזיר את הסכומון שסופק. כשהגעתי לקחת את הסכומון, התעקשה הפקידה שאני צריכה להחזיר את הסכומון ואמרה שהיא מחתימה אותי על זה שאני צריכה להחזיר את הסכומון שסופק. כשהתרעמתי על כך ואמרתי שאני לא מאמינה ששילמתי כזה מחיר על המטבח והם מחתימים אותי על החזרת סכומון, אמרה הפקידה...לא הבנת...אני מחתימה אותך על קבלת הסכומון שלך, שגם זה הזוי (סכומון שעולה 5 שח בסין, אם לא פחות) ..התנהלות הזויה של הסניף. שירות לקוחות לא פעיל. ברגע ששולם להם התשלום הם ניתקו מגע ואפילו לא התקשרו פעם אחת לעדכן סטטוס. אם לא היינו מתקשרים, היינו מקבלים את המטבח בעוד כמה חודשים.
ממש ממש לא ממליצה על קנית מטבח בזיו לאור השרות הבלתי נסבל שלהם
הוסף תגובה

ה' ירחם ויציל

מרים ברכה 11.04 (22:52)
אנשים רעים מאוד
הוסף תגובה

שירות גרוע

אורנה 8.05 (13:59)
מעדכנת רק שעדין לא תם סיפור התקנת המטבח שלי. המטבח הותקן כחמישה חודשים לאחר מועד שעליו התחייבו. בנוסף לנדפים שהגיעו לא במידה ודופן אי שבה חתכו חור לנקודת חשמל במקום לא נכון, הסוקל שהותקן- הוא צר מידי ויש רווח בין הארון לסוקל. פגם נוסף-המתקין קדח בדופן הארון ויצר חור שרואים את העץ חשוף .
שירות לקוחות חא עונים. השיחה מופנית לסניף. בסניף אומרים לי "שלחתי מייל" , מה את רוצה שאעשה יותר מזה....אין לי תשובות (להזכירכם התשלום-היקר מאוד-שולם במלואו).... כרגע- אין מענה מאף אחד.שום תגובה מעבר לחוסר סבלנות מופגן כשאני מתקשרת לברר מתי ישלימו את העבודה.
אני כל כך מתחרטת על הבחירה בהם. ממש מצטערת שקניתי אצלהםשירות גרוע
הוסף תגובה