חיבור ניקוז של מכונת כביסה לשופכין

פורום אינסטלציה נועד לקבלת מידע, הצעות, מענה לשאלות ופתרונות לכל נושא בתחום האינסטלציה, אינסטלטורים מנוסים ומקצועיים נותנים מענה ומייעצים בנוגע לתיקונים, תשתיות, סתימות ופתרון בעיות, זה המקום לשוחח עם המומחים.
תנאי השימוש בפורום

חיבור ניקוז של מכונת כביסה לשופכין

אלונון 28.01 (21:00)
שלום.
לאחרונה ראיתי שצינור הניקוז שיוצא ממכונת הכביסה ממש סתום מלכלוך ביציאה (וזה גרם לסחיטה להיות לא טובה) וחתכתי את קצה הצינור וזרקתי אותו וזה פתר את הבעיה.
בדיעבד חשבתי שאולי זה לא טוב שחתכתי את זה כי קצה הצינור הוא כנראה סוג של פילטר או חוסם לכלוכים ועכשיו כולם יגיע לצינור השופכין של הבית.
שאלתי היא: האם זה באמת סיכון או שהכל בסדר ? אם אסור להשאיר את זה ככה - יש המלצה לאיזה פילטר או משהו שאני יכול להדביק לקצה הצינור (אני לא רוצה להחליף צינור, לא הצלחתי לפרק אותו מהמכונה. זה מסובך).
הוסף תגובה קישור ישיר

ניקוז מכונת כביסה

אווה 31.01 (08:06)
לא מומחית למכונת כביסה אבל אני בספק אם היה פילטר בקצה הצינור.
הלכלוך אמור להיעצר במכונת הכביסה וחשוב מאוד שתנקה!
אנסה לעזור על ידי כך שאתאר לך את מה שקורה במכונה שלי וכנראה אצלך זה דומה:
ישנה דלתית בתחתית המכונה שצריך לפתוח. ישנה שם צינורית דקה עם פקק שיש לפתוח, תכין קערה כי כנראה שיצאו קצת מים משם.
הלכלוך נמצא על מן מגש שניתן לשלופה על ידי סיבוב. תנקה את מה ששם (חוטים, שערות וכו').
מקום אחר שמצטבר לכלוך זה בכיפוף התחתון של צינור הניקוז החיצוני שמשמש "סיפון" לשם יהיה קשה להגיע אם אינך יכול לפרק את הצינור.
הוסף תגובה