עיצוב חנות blank apparel

עיצוב חנות בגדים
עיצוב חנות בגדים של בגדי בייסיק ממותגים, לנשים וגברים.

השלב ההתחלתי של עיצוב מסחרי הוא חשיבה על הקונספט והסיפור שהחלל יספר. פה הבנו מאוד מהר שמדובר בחנות מאוד מיוחדת מבחינת תמהיל המוצרים ומבחינת קהל היעד שלה. החלטנו ללכת על עיצוב מצד אחד רגוע וקלאסי, מצד שני קצת היפסטרי. השתמשנו בגוונים של ירוק, אפור, צהוב. למתקני התצוגה בחרנו בעץ אורן טבעי בשילוב ברזל צבוע. המטרה שעמדה לנגד עינינו היא להגיע לחלל מאוד בולט, לנצל את הויטרינה הרחבה ולהגיע למצב שאף אחד לא יוכל להתעלם מהחנות הזו.

שטחה של החנות פחות מ-30 מ״ר לכן האתגר היה להכניס את כמויות הסחורה הרצויות מבלי לפגום בחווית הלקוח. תכננו אמצעי תצוגה בצבעי המותג, פרקטיים ונוחים לצרכי החנות וגם שאינם יוצרים בלגן ועומס מיותר אצל הלקוחות.
החנות נמצאת בקניון בו קשה להתבלט, לכן בחרנו בפסי צבירה בעלי ספוטים חזקים, וייצרנו שפה עיצובית בולטת ונראות ייחודית למותג.

חווית הלקוח חשובה ביותר בעיצוב חנויות, לקוחות לא באים רק כדי לקנות מוצרים, אלא כדי לחוות, לקבל ערך מוסף ולהתחבר למותג. למרות ששטח החנות לא אפשר זאת, לא התפשרנו ויצרנו מיצב אינטראקטיבי בכניסה לחנות, ספסל שהפכנו למיצב חווייתי, שגורם לאנשים לעצור, לשבת ולהצטלם.

מציגי הפרויקט

  • סטודיו אינטו
  • קליק לחיוג: 0525912301
  • טלפון:
    0525912301
  • כתובת:
    תל אביב
  • אתר:

תגובות