חיפוש - מסעדה , מסעדות , עיצוב מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדה ובית קפה
30.09.18עיצוב מסעדה קלאסית האירוח במסעדה גם בשרי וחלבי , המסעדה מעוצב בצבים נותנת חום למקום (חום ואדום) שזה על ידי שימוש בחומרי טבע כמו עץ ומתכת , המסעדה עובדת בשעות הבוקר כבית קפה ,שולחנות עסקיות ומשפחתיות ובשעות הערב מסעדה חמה ושקטה , -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17המסעדה ממוקמת ביפו העתיקה בכניסה לנמל יפו בבית אבן עתיק שהיה נטוש במשך תקופה ארוכה. במסגרת השיפוץ נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש... -
רשת מסעדות אל ואליד
18.12.11רשת מסעדות אלואליד מקום בשטח של 65 מ"ר שחולק 60% מטבח ואחסנה ו-40% איזור מכירה המייחד את המקום האווירה "צבעים ,ציוד,תאורה,והסגנון השילוב בין הצבעים "אדום, אפור ונירוסטה יישום מסכי פלזמה לתפריט עושה את המקום דרגה אחת קדימה -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב מסעדה
25.09.18מסעדה מעוצבת בסגנון מודרני צרפתי. החומרים הנבחרים הם חומרים טבעיים כמו עץ ומתכת. המקום מעוצב למסעדת ובר ,האוכל המוגש הוא אוכל אסיאתי וזה היה הרקע לעיצוב המקום במטרה ליצור חוויה שקטה נקיה וטבעית. לבחירת התאורה הינ חלק חשוב בתהךיך יצרית האווירה הנעימה גם כן. חלק מהריהוט והתאורה מעוצב במיוחד למקום בכדי להשלים את האפקט הייחודי. החוויה מתחילה מזמן הכניסה מהדלת הראשית וממשיכה באירוח, בבר ובמקומות הישיבה השונים. -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים. -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ...