עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17
...נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות
להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות
לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל
המעוצב.
בניגוד
לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא
אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג
להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל
אזורי הישיבה מקיפי...