חיפוש - פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , אדניות בחזית |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדת סושי
27.02.11מסעדת סושי בעיצובה של דנה שקד עוצבה בסגנון מנימליסטי, בעיצוב נקי ועם הרבה זוהר וברק. העיצוב כולל את מיטב החומרים החמים כרגע בתחום העיצוב- מזכוכית קליר לבנה ושחורה בויטרינה ענקית בחזית המסעדה ועד קירות וחיפויים שונים, משטחי קוריאן מתעגלים, תקרת בד מתוחה שיוצרה בחו"ל ויובאה לארץ, חיפויי אמ.די.אף מחורצים בצורות שונות בעבודה ייחודית משולבת של מספר נגריות ברחבי הארץ, ספות ופרטי ריהוט לבנים, אדניות עץ וכו'... דלפק הישיבה הגדול והמרכזי בחלל נוצר בהשא... -
עיצוב פנים - פסטה פסטה
28.02.16פסטה פסטה – מהות העסק – פסטה בר מיקום – רמת גן מבנה החלל מורכב משתי חנויות סמוכות והוא הכתיב את התכנון הפרוגרמטי של העסק. בחלל אחד תוכנן המטבח המרווח הכולל חדר קירור ובחלל השני תוכנו דלפק ההכנות, דלפק ההגשה וחלל ההסעדה ללקוחות. תקרת האריחים האקוסטיים הישנים פורקה ובמקומה נבנתה תקרה אקוסטית שבשמה הרווח "תקרת ספגטי" הותאמה באופן מושלם למהות העסק. התקרה החדשה נבחרה בגוון טבעי שמנתי והקונסטרוקציה שלה נצבעה בשחור ליצירת גריד בחלל. מהתקרה נתלו ג... -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16שם העסק: קפיטריה "קפה יותו" מיקום – כתובת מדויקת: אוניברסיטת ת"א – בניין וולפסון השטח במ"ר: 65 מ"ר מטבח , 90 מ"ר חלל הסעדה , 40 מ"ר פטיו פנימי, 45 מ"ר אזור ישיבה חיצוני מעצבת פנים: דנה שקד קרדיט צילום: תומר רובנס תיאור הפרויקט: שיפוץ קפיטריה בבניין וולפסון באוניברסיטת תל אביב. הקפיטריה היתה פעילה מספר שנים לפני ש"קפה יותו" זכו במכרז להפעילה מחדש. כחלק מתנאי המכרז התחייבו השוכרים לשפץ את המקום ולרענן את מראה החלל. אני זוכרת שבפגישה הרא... -
עיצוב "תחנת לחם" בתל אביב
8.01.19סוג בית העסק – בית קפה ומאפה מיקום – תל אביב, ישראל שנת שיפוץ – 2017 שטח – 50 מ"ר סניף חמישי למותג המצליח "תחנת לחם" נפתח באחד הרחובות הסואנים ביותר בתל אביב במיקום מאתגר במיוחד. המותג הצליח בשנתיים האחרונות להתפתח בצורה משמעותית ולהפוך לשחקן רציני בתחום בתי הקפה והמאפיות. בסניף זה עשתה הרשת קפיצה גדולה אל תוך ההמולה והרעש התל אביבי בו התחרות גדולה והלקוח, מסתבר, מחפש דברים אחרים מאשר במקומות אחרים. בכל סניפי הרשת ניתן למצוא מוצרים מגווני...







