חיפוש - #עיצוב #עץ #דקורציה #מיתוד , כד , עיצוב מסעדה |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16בלב קניון סואן ורועש תוכנן בית קפה-מסעדה YOO – כ"אי" של שקט המעניק ללקוחות המתארחים בו תחושה נעימה וביתית. בבואי לתכנן את הקונספט, את העיצוב וחלוקת החלל. נלקחו בחשבון כל מגבלות המקום, סוג העסקים הקיימים, וקהל הלקוחות הבאים לבלות בקניון. מאחר ובמבנה הצמוד לקפה YOO קיימים משרדים רבים, היה חשוב ליזמים ליצור במקום אווירה נוחה אשר תאפשר לקיים פגישות עסקיות באין מפריע. עם נתונים אלו התחלתי את התכנון כאשר היה ברור כי המענה צריך להיות משולב בראייה ה... -
סניף "מקסיקני" - בנתיבות
21.12.12כחלק מהתמודדות בפרויקט ודרישת היזם למשהו "אחר". היה חשוב לנו כמעצבים, הקונספט והעברת תחושה של רחוב במקסיקו. הצבעים העזים, הטיח בטקסטורת וגה, עזרו לנו ליצור תחושה של התיישנות על גבי הקירות. חיפוי באבן גיר, שימוש בלוחות עץ לוג. וטיפול בתאורה לצורך העברת התחושה המתאימה. "העיצוב מקסיקני והאוכל ... חריף :) המתכננים הם דרור ופיני ממשרד "MIND אדריכלים" מתמחים בעיצוב פנים ותכנון אדריכלי משלב רעיון ועד ליווי וביצוע בשטח -
תכנון מסעדה
28.08.14....ישנם כללי בטיחות החלים על בתי עסק בכלל ומסעדות בפרט, אדריכל בעת תכנון מסעדה חייב להתחשב בחומרה רבה לדרישות של מערכות הביטחון כגון פתחי מילוט, שריפה ופיגוע המוני. לסיכום עלינו להבין שגם אם הקמת מסעדה נראה לנו כדבר של מה בכך אין כלל כך פני הדברים. אדריכל חייב להיות מעורב בתכנון ולא סתם אדריכל אלא אדריכל בעל ידע ונסיון בהקמה ותכנון מסעדות.הדגשים שהובאו לעיל הינם מיוחסים לאדריכל בעל ידע שכזה. אין אלו כל הנקודות הנדרשות מאדריכל אלא הן הבולטות שבניהם. -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו... -
מסעדת מלון ריץ קרלטון הרצליה
20.05.14על עיצוב המסעדה זכו "סטודיו גד הלפרין" ב"אות העיצוב 2014", מסעדה כשרה של רושפלד במלון ריץ קרלטון החדש בהרצליה. בעיצוב המסעדה שאפו המעצבים "סטודיו גד הלפרין" לייצר מרחבים אינטימיים תוך כדי חלוקה דינאמית של אזורי הישיבה ושמירה על המרחב. לצורך כך, תוכנן מערך מחיצות עץ בעל יכולת תנועה המאפשרת לאורחים ליהנות מחלל ישיבה אינטימי. הזזת המחיצות בהתאם למספר האורחים המוזמנים מאפשרת יצירת מתחמי ישבה מוגדרים ודינאמיים. מערכת התאורה העליונה הממוקמת מעל היוש... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11לאחר שסיימתי את התואר הראשון, חלומי הגדול היה לעבוד ביפן – ללמוד את סודות העיצוב היפני, את הסגנון, את הדקויות, ובעיקר ללמוד על אודות סבלנות, איפוק, ולהכיר חומרים חדשים. פניתי לחברה בשם "JMA" והתקבלתי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, ש... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ל הלקוחות וגורם להם להתקרב ואף להכניס אל תוך המסעדה. המראה החיצוני של המסעדה הוא אינו פרט שולי, אלו הם הפנים של המסעדה והם צריכים לדבר בשפה העיצובית המתאימה לסגנון המסעדה ואשר מושכת את הקהל הנכון. אנו ברנסנס דיז'יין עוסקים בעיצוב מסעדות אשר לוקח את הפונקציות הפרקטיות של המסעדה, כמו מיקום השולחנות, מיקום המטבח וכו', תוך כדי מתן דגש על הצד החוויתי של המסעדה. בכוחו של העיצוב לבנות את ההרמוניה הדרושה בין צורכי הלקוח ובין הצרכים העסקיים של המסעדה. -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16... במקום. "אחד הדברים שמייחדים את החנות היא העובדה שבעל החנות קולה בעצמו את מרכולתו" מספרת האדריכלית. "שלושה תנורי הקלייה מצד אחד מפיצים חום רב ומצד שני חשוב שהלקוח יראה במו עיניו הקלייה ואת תהליך המלחת הפיצוחים השטיפה, הסינון כדי לקבל חוויה מלאה." לבודד את החום העצום שמפיצים התנורים מציבור הלקוחות ועדיין לאפשר צפייה בתהליך עוצבה במה מיוחדת בקצה החנות המופרדת באמצעות דלתות זכוכית תרמיות שקופה המאפשרת את שתי המטרות. ליצירת מראה של מיני שוק מעוצב הרצ... -
עיצוב פנים לעסק
16.10.14...צבת פנים להשלמת הפן הויזואלי בתכנית העיסקית הכוללת.אני שמחה לשתף אתכם כאן במסקנות שלי לאחר ליווי של עשרות בעלי עסקים חדשים.אז למה לשכור את שירותיה של מעצבת פנים עבור תכנון העסק ?כבעל מסעדה, אין זה מספיק לדעת להכין אוכל טעים. כדי לשרוד בין המתחרים, חשוב ליצור עיצוב ייחודי המשקף את ערכי המותג. הרושם הראשוני של הלקוח הינו גורם חשוב מאוד. תכנון שאינו נכון או שאינו מדוייק יכול לגרום להפסד של לקוחות פוטנציאליים וכן גם לאבד לקוחות קיימים.עיצוב פנים של ח... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ...







