חיפוש - פרטי בנין , סימבולים / בלוקים , פרויקטים , #תוכנית #ריהוט $DWG , בר , מסעדה |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
יחידת עבודה למסעדה
14.06.14יחידת נירוסטה הכוללת משטח עבודה, כיור ומדף ייבוש כלים במסעדה. אקסונומטריה. -
כיור נירוסטה לשטיפת כלים
14.06.14אקסונומטריה של כיור נירוסטה עבור שטיפת כלים במסעדה או בית קפה. -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17המסעדה ממוקמת ביפו העתיקה בכניסה לנמל יפו בבית אבן עתיק שהיה נטוש במשך תקופה ארוכה. במסגרת השיפוץ נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה... -
תוכנית בר משקאות להגשה
25.08.20בר חצי עדול לשימוש לש מסעדה או דלפק בבר -
עיצוב מסעדה ובית קפה
30.09.18עיצוב מסעדה קלאסית האירוח במסעדה גם בשרי וחלבי , המסעדה מעוצב בצבים נותנת חום למקום (חום ואדום) שזה על ידי שימוש בחומרי טבע כמו עץ ומתכת , המסעדה עובדת בשעות הבוקר כבית קפה ,שולחנות עסקיות ומשפחתיות ובשעות הערב מסעדה חמה ושקטה , -
מסעדת לימון גראס תל מונד
14.10.12תכנון ועיצוב סניף של רשת למון גראס בתל מונד בסגנון אסיאתי מודרני. -
מסעדה
4.01.22פרויקט גמר עיצוב פנים והדמיית מסעדה -
ספה במבט צד
28.06.21ספה במבט צד יכולה להתאים למסעדה -
פרט בר 1:5
24.06.24פרט בר הצמוד למקרר תעשייתי מנירוסטה וכולל ברז וכיור -
wine bar
17.02.22מגש יינות עם שתי כוסות על רגל, ובקבוק יין, ועם שתי קערות ליפתן עם כפית -
רשת מסעדות אל ואליד
18.12.11רשת מסעדות אלואליד מקום בשטח של 65 מ"ר שחולק 60% מטבח ואחסנה ו-40% איזור מכירה המייחד את המקום האווירה "צבעים ,ציוד,תאורה,והסגנון השילוב בין הצבעים "אדום, אפור ונירוסטה יישום מסכי פלזמה לתפריט עושה את המקום דרגה אחת קדימה -
כלי אוכל - חזיתות - דו ממד
24.02.11קומקומים, כוסות, סט סכו"ם, כלים ליבוש על סטנד, מלחיה ופילפלת, בקבוק יין וכוסות... ועוד. מתאים לשימוש בפריסות וחזיתות מטבחים, שולחנות קפה. -
שולחן וכסא במסעדה
2.05.23שולחן ושני כסאות עגולים במסעדה -
מכונת ברד
29.09.15בלוק של מכונת ברד 2 ראשים (ניתן להפריד בקלות לראש אחד או להוסיף עוד ראש). לשימוש בקיוסקים, בתי קפה ומסעדות חזית קדמית + צד -
ציוד מטבח מסעדה
12.11.23כל מה שצריך לתכנון בר מסעדה ציוד מקצועי ורגיל







