חיפוש - פרטי בנין , סימבולים / בלוקים , מאמרים , פרויקטים , #תוכנית #ריהוט $DWG , מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
בלוקים שונים ריהוט ביסטרו 3D
23.01.09פרטי ריהוט שונים עבור ברים, בתי קפה מסעדות. שולחנות וכיסאות. בתלת מימד -
חזית סידור ישיבה למסעדה
25.01.12מושבים וכסאות בחזית צד לשימוש בתכנון מסעדה או בית קפה. -
ריהוט ביסטרו - תלת ממד
9.12.10פרטי ריהוט שונים עבור מסעדות בתי קפה וברים. תלת מימד -
ציוד למטבח מוסדי או מסעדה
3.10.11תוכנית, חזית וחזית צד לציוד למטבח מסעדה. כיורי שטיפת כלים מנירוסטה, מקרר דלת כפולה על גלגלים, צ'יפסר, תנור, כיריים ועוד. -
כסאות בר - דו ממד
28.01.08סוגים שונים של כסא בר בדו ממד שטוח לתוכניות ושרטוטים -
כיסאות בר
28.01.08מספר בלוקים של כיסאות בר בשלושה מבטים דו ממדים. חזית, מבט צד ותוכנית. הכסאות גבוהים, עם ובלי ידיות. -
כירה של מסעדה
4.05.23כירה של מסעדה, ממבט מלמעלה. 75 על 80 ס"מ. -
בר-מסעדה-ספריה במלון בהונגריה
12.01.17בר-מסעדה משולב ספריה עם חדר פרטי, שקט וממוחשב. בעיצוב המקום שולטת זכוכית בצבע, זכוכית עם הדפסה דיגיטלית, מתחת, אבן קיסר, גרניט-פורצלן ועץ. תקרה אקוסטית וצבועה בצבע שחור עם אריחים אקוסטים עגולים, גופי תאורה מגוונים, הנותנים למקום אווירה מיוחדת ונעימה. -
ציוד מסעדה - מקררים, סטנדים, מתקני הגשה ועוד
7.03.12ציוד מסעדה או חדר אוכל. מקרר, סטנד הגשה, עגלות הגשה, מתקני בן-מארי, עגלת סלט וכדומה. בקובץ קיימים הרבה יותר בלוקים / סימבולים מאשר מופיעים בתמונה. -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש... -
תכנון ועיצוב בר מסעדה
12.11.12תכנון ועיצוב בר מסעדה תוך שימור המבנה הקיים. -
SILO מסעדה איטלקית ים תיכונית
16.03.17מסעדת שף איטלקית ים תיכונית. המבנה שקיבלנו היה אליפטי, ובמרכזו מוקם הטאבון שמהווה את הקשר הישיר בין המטבח ללקוח. כמו שבמטבח הושם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים, גם העיצוב נותן את הכבוד לחומר הגלם הטבעי, וכמו חיפויי הפח של הטאבון שעברו קורוזיה, שימוש רב בצמחייה, ועוד. -
עיצוב מסעדת סושי
27.02.11מסעדת סושי בעיצובה של דנה שקד עוצבה בסגנון מנימליסטי, בעיצוב נקי ועם הרבה זוהר וברק. העיצוב כולל את מיטב החומרים החמים כרגע בתחום העיצוב- מזכוכית קליר לבנה ושחורה בויטרינה ענקית בחזית המסעדה ועד קירות וחיפויים שונים, משטחי קוריאן מתעגלים, תקרת בד מתוחה שיוצרה בחו"ל ויובאה לארץ, חיפויי אמ.די.אף מחורצים בצורות שונות בעבודה ייחודית משולבת של מספר נגריות ברחבי הארץ, ספות ופרטי ריהוט לבנים, אדניות עץ וכו'... דלפק הישיבה הגדול והמרכזי בחלל נוצר בהשא... -
מסעדה חזיתות ציוד משרדי מטבח
11.04.21ציוד מטבח מוסדי, חזיתות, מקררים וכדומה. -
חומוס בהדונס
8.12.11חלל מלבני עירום עם אלכסונים בלתי ברורים, ששטחו 46 מ"ר, היה צריך להפוך למסעדה, שבה מטבח פעיל, שירותים, אזור הגשה ואזור ישיבה. הקונספט התייחס לראשוניות של החומוס, מקוריותו ועתיקות היומין שלו שחוזרת ובגדול, ולכן הובלנו קו ישן-נושן עם קריצה עדכנית. לעזרתי גויס הרטרו שיק העכשווי, הוא הווינטאג' לייט, כפי שאני מכנה אותו, מראה שלא תואם חומוסיות בדרך כלל. קיר מרכזי חילק את החלל בין המטבח לאזור הגלוי, לו הוקדש אזור ההגשה והישיבה. הקיר קיבל את עיקר תשומת ה...







