חיפוש - פרטי בנין , פרויקטים , #תוכנית #ריהוט $DWG , עיצוב בר-מסעדה |1| - דף 12
לא מצאת? פשוט חפש.
-
DUBKIN עיצוב מעדנייה וקצבייה
24.01.22עיצוב לעסק משפחתי ותיק, פתיחת חלל גדול שמאגד את כל מוצרי העסק. קצבייה, חנות דגים ומעדנייה. העסק מטפח גם שירות אונליין לכן הדגש ששמנו בעיצוב החנות היה על חוויה אנושית וקהילתית. העיצוב חם ומזמין, כפרי ותעשייתי בו זמנית, משולב עם סוגי עץ שונים, ברזל ופח שחור. לקוח: אחים דובקין גודל: 100 מ״ר מיקום: מושב תקומה צילום: מאור מויאל -
עיצוב בתערוכת ישראפוד 2017
14.03.18כמדי שנה מיטב חברות המזון מהארץ והעולם משתתפות בתערוכת ישראפוד, תערוכת המזון הגדולה של חברת שטיר. השנה סטודיו A.L Design House לקח חלק בעיצוב הביתנים של 20 מציגים שהגיעו הישר מתורכיה. עבור הסטודיו עיצוב הביתנים היה ללא ספק אתגר חדש ומעניין במיוחד. המטרה הייתה לשלב את המציגים תחת קורת גג אחת ועדיין לתת לכל אחד מהם את היכולת למתג את עצמו באופן ייחודי בעזרת המייצגים שלו. הסטודיו עבד על מתן שירות לכלל המציגים, ובעיקר עטף את הלקוח ב 360 מעלות. ... -
עיצוב דירה ללקוחות חובבי צבע
3.11.12זוג צעיר עם 2 ילדות קטנות מגבעתיים, הזמינו אותי לעצב את דירתם. במבט ראשון הדירה נראתה קטנה וצפופה, צבועה בצבעים עזים: אדום, ירוק, צהוב, וחשוכה יחסית. החפצים של 2 הילדות הקטנות, כולל צעצועיהם היו במרכז הסלון, שרוהט ע"י אוסף של רהיטים ישנים. באופן כללי האוירה בחלל הזכירה לי ג'ימבורי. מטרת העיצוב : ליצור חלל נעים יותר, שבו יוכלו ההורים להרגע בסוף כל יום ולארח את חבריהם, אך יחד עם זאת, לשמור מקום לילדות, שימשיכו לשחק בסלון. בנוסף נתבקשתי לשלב בעיצ... -
ביה"ס אליאנס בחיפה -עיצוב משרד
14.07.14שיפוץ מזכירות הנהלת ביה"ס אליאנס בחיפה הפרוייקט כלל תכנון מחדש של חלל בשטח כ-80מ"ר עם חלוקה לפונקציות השונות ובעלי התפקידים היושבים בו .כך, למשל הוקצע חלל open space לשתי מזכירות ביה"ס ,חדר להנהלת חשבונות ,אחראית הבגרויות ושני חדרי מנהלים במסגרת השיפוץ נעשה שימוש במחיצות זכוכית ע"מ לשמור על מראה "פתוח" בחלל ,הוחלפו החלונות והדלתות,תוכננה הנמכת תקרה למערות המיזוג , ע"ג הרצפה הונח פרקט וכן נבחר והותאם ריהוט חדש ,בחדר המנהלת המשמש גם כחדר דיונים... -
עיצוב חנות לחם ארז ברמת אביב
22.07.13עיצוב לחם ארז במרכז שוסטר ברמת אביב. עיצוב בית הקפה, החנות והמעדנייה שם במרכז את הלחם, הכריכים, המאפים. אלמנט התצוגה המרכזי- קיר התצוגה האחורי- מורכב ממספר רב של ארגזי לחם ובהם שפע הלחמים של המאפייה הוותיקה. בחזית המכירה הראשית, ויטרינה עמוסת כריכים וכן דלפק עץ אלון מחופה שיש ועליו סירים ומחבתות ובהם תבשילים לכריכים החמים. לאורך חזיתות הזכוכית מוקמו מדפי ברזל ועץ ועליהם מוצגים מאפים, יין, שמני זית, טחינה, ריבות ואריזות מתנה. בצורה זו גם ... -
המתנה לרכבת
2.09.12פרויקט המתנה לרכבת הוא פרויקט הצעת עיצוב לתחנת רכבת הקלה של תל אביב פרויקט אשר הוצג בכנס "עיצוב בתנועה". הפרויקט מציג תחנת רכבת תחתית אשר נמצאת במבנה של מרכז קניות. תחנת הרכבת מעוצבת בצורה טלסקופית,גליל בתוך גליל. בתחנת הרכבת מובלטים אלמנטים העוזרים לנוסעים בהמתנתם לרכבת: שעון ענק הנראה מכל נקודה בתחנה. עמדות עמידה לנוסעים,עמדות נוחות ומתכווננות לגב הנוסע,עשויות ממשטח מלא בכדוריות סיליקון ועמדות שקועות העשויות מחומר אקרילי קשיח.עמדות אשר ח... -
עיצוב דירת מגורים
1.07.11למרות האדריכלות האחידה בפרוייקט, ניתן ביטוי אישי לאופיים של הדיירים - בנגיעות של צבעים וטקסטורות -
אספנות כדרך חיים - עיצוב דירה
13.12.13יש אנשים שאספנות עבורם היא דרך חיים. הדבר המאתגר ביותר בעיצוב דירה זו היה השילוב בין אוסף הפרות של בעלת הדירה והנוסטלגיה לסנט פטרסבורג של בעל הדירה. בדירה 3 חדרי שינה, סלון, מטבח, שירותים, אמבטיה ומרפסת. מבחינה פונקציונלית הדרישה הייתה ליצור סוויטת הורים שתכלול חדר רחצה נוסף, ליצור פינת עבודה נוחה ומבואה הכוללת אחסון לנעליים ומעילים. בעיצוב דירתם הלקוחות רצו לשלב בין האוסף שלהם לבין נוסטלגיה לעיר מולדתם. בהתאם לכך הדירה עברה שינויים מהותיים... -
עיצוב דירה -עיר ימים, נתניה.
20.05.19.עיצוב עבור לקוח חוץ אשר מתגורר באנגליה עם משפחתו תהליך העיצוב עבור לקוח שלא חי בארץ הינו מורכב ודורש אופרציה שונה ומיוחדת וזו היא חלק מהתמחות הסטודיו. -
משרדי LIVEPERSON
22.02.17מיקום: רעננה | שטח: 600 מ\"ר -
עיצוב חדר אוכל במשרד היי-טק
27.01.23עיצוב חלל הסעדה ומטבח במשרד במרכז הארץ -
בית הספר למקצועות היופי
5.04.16בית הספר לאיפור ומקצועות היופי רוית אסף -
עיצוב מעדניה- אברמנטו
27.07.22בחלל המשתרע על שטח של 180 מ״ר, שכולל בתוכו חנות ומטבח, ונמצא במתחם חונים קונים בראשון לציון. בוצע פרויקט הקונספט שנבנה תוך איזונים, בין חווית קנייה חופשית ומזמינה, לבין חלל מהודק ומקצועי. בין חנות שהיא קצת של פעם, לבין חנות מודרנית ונקייה. הערכים שליוו אותנו באפיון הקונספט היו דינמיות, מקצועיות, חשיבה על הפרטים הקטנים, וחווית אוכל מיוחדת במינה. כל אלו עטופים בחווית שירות יוצאת מן הכלל. בחרנו בחומרים ובאלמנטים שמשדרים טבע, טריות, אדמה, ועם ...







