חיפוש - מאמרים , פרויקטים , אור , עיצוב בר-מסעדה , עיצוב מסעדות |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17... היה מדובר במשחק של חום וקור שצריכים לאזן אחד את השני. לכן, את הקירות היא בחרה לצבוע בכחול, צבע "קר" שיאזן את ה"חום" של המנות. בנוסף, הונח פרקט עץ פיש-בון שגם הגדיל את החלל וגם יצר אווירה חמה ומזמינה. על הקירות נתלו גופי תאורה מפליז ונחושת שמזכירים את סירי הנחושת של פעם. זה יוצר קונוטציה של אוכל ביתי מחומרי גלם שנקטפו מהגינה בניגוד למזון תעשייתי שלרוב מקושר אוטומטית עם מזון מהיר. את גופי התאורה פיזרה מעצבת הפנים בחלל כך שיצרו שלוליות אור שי... -
מסעדת הדייגים
29.08.20עיצוב ותכנון מסעדת הדייגים באזור הקריות מתחם חדש של שופרסל ממוקם בקרית מוצקין המסעדה קיימת הרבה זמן באזור עכו העתיקה מוכרת בדגים טריים מעוצבת בחום ואהבה וחומרים טבעים עץ -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14...ה באזור החיצוני, ודקורציה מכובדת יותר עבור החלל הפנימי. לכל אחד מהחללים הותאם תפריט רלוונטי. השטח המטופל כלל שטח נרחב (כ- 400 מ"ר) עבור דק שעליו תוכנן בר ייחודי ואזור ישיבה פחות מכופתר. עבור החוץ נבחר סגנון פשוט וקל עם עץ אורן, במבוק, קש וגוון אדום ורמרליון. יחידת נגרות אוורירית מסתירה את הכניסה לשרותים. היחידה עשויה מסרגלי עץ אגוז ובמרכזה פתח מלבני להנחת זר פרחים. בחלקה התחתון של היחידה אכסון לתפריטים. אזור הבר המרכזי ארוך במיוחד ומאחוריו הכ... -
קפה הורקנוס המיתולוגי תל אביב
9.12.13גופי תאורה מבית בים דיזיין -
פתרונות ריהוט לחנות CoffeeLab
30.03.17לחנות יבואנים של פולי קפה מכל העולם, יצרנו רהיטים בהתאמה אישית לצרכי החנות. הרהיטים כוללים - ארונות עם מדפי איחסון ומגירות מודולריות, מתקן לצינורות פולי הקפה, פינת ישיבה נמוכה ומרווחת, שולחנות בר קטנות ומותקנות לתוך הקיר לניצול מקסימלי של המרחב הקטן ודלפק מרווח למכירה ותצוגה. פלטות העץ שלנו מתחברות למוצר גלם הטבעי של הקפה, לקונספט הייבוא ומעצימות את תחושת הייבוא הטרי. הצבע הטבעי של העץ מהווה קונטרסט מאוזן ביותר לצבע הפולים הטריים והקלויים! פרויי... -
מסעדת ONE רמת החייל
21.02.14גוף תאורה אוריגמי באורך 5 מטר מואר ע"י לדים . אדריכלות ועיצוב:ניר פורטל וליאת עסיג. צילום יואב גורין. ביצוע בים דיזיין -
תאורה בסניף קפה קפה
10.12.13סניף ברשת קפה קפה התחדשו בגופי תאורה מבית בים דיזיין . גוף תאורה מעל הבר מסדרת מרקו . צמודי קיר סדרה DIMOND . וגופים תלויים סדרה DIMOND . עיצוב: דניאל חסון צילום: יואב גורין ביצוע: beamdesign -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
מסעדת ריבר רעננה
16.09.13ציפורי אוריגמי מקוראן עבור : גיא וליקסון - סטודיו V לרשת ריבר . -
תאורה בבית קפה לאביט נמל ת"א
14.02.14ייצור גופי תאורה תלויים ממתכת לבית קפה לאביט נמל ת"א עבור האדריכל רונן לוין צילום:יואב גורין -
תאורה בטיב טעם חולון
14.03.16גוף תאורה קונוס מתכת ,וגוף תאורה חצי חצי מאקריל. בעיצוב ירון טל. צילום:יואב גורין. ביצוע בים דיזיין. -
שמוזי בר בנתב"ג
18.09.17בר טעימת יין וסיגרים ממוקם באזור הדיוטי פרי בשדה תעופה בן גוריון, טרמינל 3, ומיועד לתת שירות לאלו, שלא ממהרים לקניות ורוצים להינות מיין טוב או לעשן סיגר לפני הטיסה. בפרויקט היו 2 מגבלות קשות: הראשונה מהם תקציב (נבנה רק על ידי מימון הספקים) ומגבלות בטחוניות ואיסור אישון בנתב"ג. אפשר לקרוא למצב: "ידיים קשורות", אומנם, ניסינו להוציא את מיטב, אפילו במצב כל כך "לא אידאילי" לעיצוב. הפרויקט נעשה על ידי ורוויטל פוירשטיין במסגרת משרדנו - "פויירשטיין-קו... -
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי... -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13המאפים והלחמים המעולים של הרמן רק חיכו למקום שיהלום את טעמם ומראם המגרה. עד לא מזמן הם הוצגו ללקוחות בעגלות גדולות, במקום צפוף, מואר בקושי ואפילו ללא מזגן. אך, רצה הגורל ובעלי המאפייה נאלצו להעתיק את המפעל והחנות למקום חדש, ששימש עד אותה עת מוסך לכלי רכב. תיכננו ועיצבנו את המקום מחדש, נכנסנו למסע של התאמת חומרים וצבעים, והפכנו את המוסך האפור למאפייה החדשה של הרמן. בעיצוב של המקום בחרנו לשמר את האווירה התעשייתית של אזור המוסכים בראשון לציון בשי... -
מסעדת רנה, חיפה
18.02.10מסעדת רנה, עיצוב ותכנון 2 קומות, מבנה ישן בו נדרש לבצע פתיחת קירות תומכים תוך התקנת תמיכות מסגרות מסיביות במיוחד.







