חיפוש - פרטי בנין , תגובות , מאמרים , פרויקטים , אח , מסעדות , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...ל להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימת….כך גם המותג שלך,המסעדה שלך . את אישיותו של המותג שלך יש להגדיר. ליפני שמעצבים מסעדה צריך לבוא עם הגדרות :הגדרת קונספט של המקום, הגדרת מזון , הגדרת מיתוג , הגדרת קהל והסיפור מאחורי המסעדה ומשם ניגש לעיצוב , שיספר את הסיפור וישרת את ההגדרות הרצויות .מיקום המותגאתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים ותהפוך ... -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21...ן איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות וכו' הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב המוכר והנדוש של מסעדות בשרים על האש. הסביבה צעירה ברוחה, מגוונת מבחינה גילאית, מאוד דינאמית וורסאטילית. אך יותר מהכל- מדברת עיצוב וייחודיות. בחרתי לעצב את המקום בשילוב של כל מה שאומר לנו בשרים על האש: עץ, טבעי, עשן, צבעים כהים. בחרתי בעץ טבעי ושחור- אם בצבע ואם במשטחי השיש. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11לאחר שסיימתי את התואר הראשון, חלומי הגדול היה לעבוד ביפן – ללמוד את סודות העיצוב היפני, את הסגנון, את הדקויות, ובעיקר ללמוד על אודות סבלנות, איפוק, ולהכיר חומרים חדשים. פניתי לחברה בשם "JMA" והתקבלתי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, ש... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11...יום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון כחול כהה ולהקה של גופי תאורה בהשראה ימית "צפים". הדלפק וקירות המיסתור חופו בפורמייקה- אגוז אמריקאי. -
תכנון מוקדם והדמייה להגשה ליזם
28.02.17... המבנה ימוקם בלב תל אביב יפו העתיקה ברחוב יהודה מרגוזה בכניסה לשוק הפשפשים. קומה הראשונה של המבנה תשאר קומת משחר עם חנויות יוקרא ואזור לפעילות, מסעדות וטיילת. 4 קומות העליונות נועדים לדירות יוקרתיות עם נוף מרהיב לים, מרפסות שמש, פנטהוזים עם נוף לים או ליפו העתיקה. ההדמיה בימינו היא הכלי הכי חשוב בתכנון מוקדם של המבנה. ההדמיה מאפשרת ללקוחות שלנו להבין יותר טוב את מהות הפרויקט, לראות תוספות בנייה, להרגיש איך המבנה יראה לאחר השיפוץ וכו'. -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11מלון DIAMOND PLUS ATHENS עיצוב יוקרתי בלב אתונה מאת : רומי רולביןמלון DIAMOND PLUS ATHENS הינו מלון שכן (נמצא בסמיכות למלון האב) אשר נתבקשתי לעצב תוך דגש על פרטיות ועיצוב יוקרתי אחיד. העיצוב הזמין התמודדות עם אתגר אדריכלי עיצובי מורכב, שדרש חשיבה מקורית והענקת משמעות חדשה למבנה, בעודו שומר על ההקשר אל מלון Diamond hotel הממוקם מעבר לרחוב במרחק מטרים ספורים ומספק את שרותי הקבלה והסעדה. DIAMOND HOTEL ממוקם באתונה יוון, בקרבת האתרים ההיסטוריים... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...ח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפים את עמדות העבודה במטבח, ומאפשרים לכל עובדי המטבח לקחת חלק אקטיבי ביצירת האווירה הרצויה במקום החל מפרטי הלבוש שלהם ועד אופן עבודתכם וכלי האחסון בהם הם משתמשים.. גם חומרי הגלם המרכיבים את המנות מהווים חלק בלתי נפרד מתהליך עיצוב המסעדה ומשפיעים על תכנון ובחירת גופי התאורה, הצבעים וסוג הריהוט. בעיצוב מסעדות יפניות שואבים לא פעם השראה מחומרים טבעיים כגון במב... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...יותר. בין שני האזורים חוצץ רהיט דו-כיווני בגובה 1.5 המשמש מצידו האחד כדוכן מכירה ותצוגה המכיל כ-300 גווני-לק שונים ברצף אחד ארוך ומרשים, ומצידו השני הוא מהווה חלק אינטגרלי מעמדות הטיפול. תכנון זה יצר הפרדה ברורה בין מתחם הטיפול לבין אזורי המכירה , בצורה המנצלת ככל הניתן את שטח החדר וגם אפשר מידה של פרטיות הנדרשת בעמדות הטיפול. עמדות הטיפול הנמצאות על גבי במה מול הכניסה ,בעצם מהוות קיר-כח מעניין ופעיל, הנשקף אל הלקוחות הנכנסים לבוטיק.







