חיפוש - תגובות , פרויקטים , כנס , עיצוב חללים מסחריים , עיצוב מאפיה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מאפייה ובית קפה
11.11.21עיצוב מאפייה ובית קפה -
איטליז ביקנעם
22.04.18...רים שמיוצרים במפעל הבשר. מיקום הקופה תוכנן בכניסה לאיטליז אך מצד שמאל. למה? 1. הקופאית צריכה את קשר העין עם באי האיטליז, עם כל חלל המכירה (לסייע בעת הצורך), עם העובדים במעדניות ועם הכניסה/יציאה למפעל הבשר. 2. ללקוח שנכנס יש "נטייה" ימינה בקנייה ולכן הקיר הימני נחשב כ"קיר כוח" ועליו מוצגים המוצרים החשובים בצורה המיטבית והנוחה ביותר. התכנון היה שלקוח יגיע "וישלים סיבוב" שבסופו נמצאת הקופה. לצורך ההעמדה של המוצרים הוכנה סכמת תעבורה בחלל והקו...







