חיפוש - פרטי בנין , תגובות , חדשות , מאמרים , פרויקטים , מכ , מסעדות , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14...והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעדה שעליהם אדריכל צריך לתת דגש:כאשר אדריכל נדרש לתכנן מסעדה עליו לוודא ולבדוק מספר נקודות יסוד:1 - האם הרשות המקומית מאפשרת בניית מסעדה במקום?אדריכל חייב לבדוק אם בכלל ישנה הרשאה מהרשות המקומית עירי... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...ות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימת….כך גם המ... -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11... בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבוה, והלקוח רצה עיצוב בסגנון קצת אמריקאי. היה צורך להמציא מחדש למלון קונספט עיצובי, ולתת אופי לחללים הציבוריים ולחדרי האירוח על מנת ליצור פינות אינטימיות ונעימות לאורחים. כמו כן היה כמוב... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
תכנון מוקדם והדמייה להגשה ליזם
28.02.17יהודה מרגוזה, תל אביב יפו ביצוע הדמיה להגשה רעיונית להבנה טובה של המבנה המבנה ימוקם בלב תל אביב יפו העתיקה ברחוב יהודה מרגוזה בכניסה לשוק הפשפשים. קומה הראשונה של המבנה תשאר קומת משחר עם חנויות יוקרא ואזור לפעילות, מסעדות וטיילת. 4 קומות העליונות נועדים לדירות יוקרתיות עם נוף מרהיב לים, מרפסות שמש, פנטהוזים עם נוף לים או ליפו העתיקה. ההדמיה בימינו היא הכלי הכי חשוב בתכנון מוקדם של המבנה. ההדמיה מאפשרת ללקוחות שלנו להבין יותר טוב את... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...מר לכה מעכבת בערה כנדרש. על גבי התקרה נתלו פסי צבירה עם ספוטים לתאורה ממוקדת ואינטימית לאזורי הישיבה השונים. דלפק ההגשה הראשי מהווה אלמנט פונקציונאלי ודקורטיבי כאחד. הדלפק רחב וארוך מאוד וכולל ויטרינת קינוחים, ארונות אחסון, מכונת אספרסו ועגלת מגשים. חזית הדלפק עשויה כוורת עץ מרהיבה עם תאי תצוגה בגדלים משתנים ובהם קופסאות שימורים של רוטב עגבניות, קערות, עציצים קטנים וצנצנות עם פסטות מסוגים שונים. המשטח העליון של הדלפק מאפשר חיתוך ואריזה של הפיצות... -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11...DIAMOND HOTEL לפנינה אמיתית בלב ליבה של אתונה. המלון מציע מיקום יוצא דופן סמוך לאתרים הפופולאריים והאטרקטיביים ביותר של אתונה כגון האקרופוליס, אזור הפלאקה, מוזיאון האקרופוליס, המוזיאון הלאומי לארכיאולוגיה, כיכר סינטגמה, ושפע מסעדות, בתי קפה וחנויות.עיצוב הפנים של המלון מאופיין במראה אקלקטי, חיבור מקורי בין סגנון קלאסי ומלכותי של יוון העתיקה לאלמנטים מוקצנים בסגנון רוקוקו באמצעות שילוב חומרים ואביזרים מודרניים. היה לי את הצורך והרצון להקנות ל... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...ים ומתוכננים עד לפרט הכי קטן בשילוב תחכום מהוקצע שלא מנסה להיות טרנד חולף. למסעדות יפניות יש כל כך הרבה מקורות השראה לכן תהליך עיצוב הפנים של המסעדה חייב לקחת בחשבון תחילה את הבנת הצרכים, הגדרת פרוגרמה מדויקת, שיאפשרו לאחר מכן חלוקת חלל פונקציונאלית ונכונה לקונספט ולאופן הישיבה וההכנה. לסיכום, מעצבת הפנים צריכה להיות יצירתית ובעלת כשרון למידה על מנת להבין את המהות שבמקום, במטרה ליצור את האווירה הרצויה שכוללת את כלל המרכיבים בחלל ובאוכל. -
תערוכת פרויקטים עיצוב ואדריכלות 2017
19.01.17..., מסעדות, נוף ועוד. בין המרצים:האדריכלים - ברכה חיוטין, אבנר ישר,דני גרינהאוז, אבנר שר, איתי שמוטר, סרג' בן דוד, שלום דוידוביץ, אלון ברנוביץ, יגאל לוי, אדריכלי הנוף - ד''ר בני שדמי, דפנה גרינשטיין, צביקה קנוניץ, טלי וקסלרמעצבי הפנים - דניאל חסון, מיכל רוזן, לטיסיה בלחוביץ, דנה שקד, היועצים ליאון אביגד, אמנון עוזרי, איציק שטריקר, עומרי דוש ועוד. פרטים והרשמה לביקור בתערוכה / השתתפות בכנסים ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום!באתר או בטלפון 03-7525055 -
הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017
1.01.17... החידושים בתכנון ועיצוב פרויקטים בינלאומיים ומקומיים בתחומי מגהפרויקטים, מלונות, מלונות בוטיק, משרדים, מבני ציבור, מגדלים מעורבישימושים, חללים קמעונאיים, מתחמי הסעדה קניות ובילוי, מגורי יוקרה, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, מסעדות ובתי קפה, מטבחים מקצועיים, מרחבציבורי, שטחים פתוחים,תכנון עירוני, גני מרפא ועוד יוצגו במסגרת ''הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017 '' שתיערך בתאריכים 31 בינואר עד 1בפברואר בביתן 1 בגני התערוכה תל אביב , במסגרת ''תערוכ... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14... בחרו המשווקים של חברת OPI - יצרנית הענק הבין-לאומית למוצרי טיפוח ובניית ציפורניים ,לקבוע את ביתם החדש. בוטיק המניקור והחנות נמצאים במבנה בן 2 קומות בתוך חלל בגודל 4/4 מ"ר בסך הכל. הבוטיק כולל שתי עמדות טיפול ואזור תצוגה ומכירה-הכל בתוך חלל קטנטן ומדליק. קירות החדר עוטרו בציורי קיר מרהיבים ששוחזרו בקפדנות במשך שבועות. עיצוב החלל הקטן דרש מידה של יצירתיות בכדי להכיל את כל הפונקציות שהוגדרו עי הלקוח מבלי ליצור עומס, ובאופן שגם יתקשר ויתן כבוד...







