חיפוש - מאמרים , ספר , עיצוב מסעדות , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...מת….כך גם המותג שלך,המסעדה שלך . את אישיותו של המותג שלך יש להגדיר. ליפני שמעצבים מסעדה צריך לבוא עם הגדרות :הגדרת קונספט של המקום, הגדרת מזון , הגדרת מיתוג , הגדרת קהל והסיפור מאחורי המסעדה ומשם ניגש לעיצוב , שיספר את הסיפור וישרת את ההגדרות הרצויות .מיקום המותגאתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים ותהפוך להיות ספק המקור היחיד שיכול לשלוט בש... -
תכנון מסעדה
28.08.14...מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעדה שעליהם אדריכל צריך לתת דגש:כאשר אדריכל נדרש לתכנן מסעדה עליו לוודא ולבדוק מספר נקודות יסוד:1 - האם הרשות המקומית מאפשרת בניית מסעדה במקום?אדריכל חייב לבדוק אם בכלל ישנה הרשאה מהרשות המקומית עירייה או מו... -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11מלון DIAMOND PLUS ATHENS עיצוב יוקרתי בלב אתונה מאת : רומי רולביןמלון DIAMOND PLUS ATHENS הינו מלון שכן (נמצא בסמיכות למלון האב) אשר נתבקשתי לעצב תוך דגש על פרטיות ועיצוב יוקרתי אחיד. העיצוב הזמין התמודדות עם אתגר אדריכלי עיצובי מורכב, שדרש חשיבה מקורית והענקת משמעות חדשה למבנה, בעודו שומר על ההקשר אל מלון Diamond hotel הממוקם מעבר לרחוב במרחק מטרים ספורים ומספק את שרותי הקבלה והסעדה. DIAMOND HOTEL ממוקם באתונה יוון, בקרבת האתרים ההיסטוריים... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...רב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה...







