חיפוש - מאמרים , פרויקטים , עיצוב , עיצוב בר-מסעדה , עיצוב מסעדות |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב נומילי הוד השרון
2.05.17עיצוב סניף נוסף לפטיסרי נומילי. בחלל בו היתה מאפייה ישנה חשוכה וקטנה הוחלט להקים סניף נוסף לרשת נומילי. תקרת הגבס הישנה פורקה, נחשפה תקרת גלריה עשויה קורות ברזל ועץ והחלל הקטן נראה גדול יותר. הרצפה חופתה באריחי דמוי פרקט עץ והקירות נצבעו בגוון תכלת שיעניק למיתוג הצהבהב ערך מוסף. פרטי נגרות ומסגרות עוצבו במיוחד למקום כמו מדפי עץ אלון עם רגלי ברזל, שידה צמודה לחלון הראווה לתצוגת מטעמים וכו -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15...לי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נסתרת מאירה את החלוקה הגאומטרית שבקירות ומדגישה אותה באופן שמייצר אווירה יותר דרמטית במקום. -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11לאחר שסיימתי את התואר הראשון, חלומי הגדול היה לעבוד ביפן – ללמוד את סודות העיצוב היפני, את הסגנון, את הדקויות, ובעיקר ללמוד על אודות סבלנות, איפוק, ולהכיר חומרים חדשים. פניתי לחברה בשם "JMA" והתקבלתי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, ש... -
סליוס תכשיטים
10.09.13סליוס תכשיטים הינה חנות תכשיטים ותיקה ייחודית ויוקרתית הנמצאת במרכז שוסטר שברמת אביב. החנות קיימת למעלה מ-20 שנה ובעליה החליטו להתחדש תוך שמירה על הייחודיות, האלגנטיות והיוקרתיות המאפיינת את החנות ולקוחותיה. המעצבת התמודדה על חלל קטן, צר ומאורך שעתיד היה להכיל מקומות תצוגה מגוונים, מקומות אחסון ואזורי ישיבה לקבלת הלקוחות. החזית גם כן עברה שינוי מקיף. מבנה בטון המוקף הזכוכית ובו חלון תצוגה אלגנטי, מאפשר ללקוחות פרטיות אך גם כניסת אור יום לחלל. א... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
cultura מקום אורבני לאירועים
6.09.16למי שעדיין לא מכיר cultura מקום אורבני לאירועים בתל אביב . גופי תאורה Custom Made מבית Studio Beam מוזמנים להתרשםו מהמקום ומגופי התאורה בייצור אישי עיצוב התאורה בחלל : כוכבי וקליין תמונות : יואב גורין -
בר-24
6.01.13בר 24 הינו בר שתוכנן באוירת לופט ניו יורקי הבר ממוקם באילת במרכז הבילוי בעיקרי של העיר... בר באוירה נעימה המשלב מוזיקת רקע מכל הזמנים ומכל הסגנונות... המקום מתאים למפגשי חברים וכן לפגישות עסקים... -
עיצוב מסעדת אוכל מהיר
23.05.17עיצוב מסעדת אוכל מהיר -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באז... -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17...ן מהיר. את גופי התאורה פיזרה מעצבת הפנים בחלל כך שיצרו שלוליות אור שיכוונו את תשומת הלב אל מקרר המזון הגדול והמרשים שמונח במרכז, ואל המדפים שמציגים את חומרי הגלם, כל מיני סוגי פסטות מובחרות מחו"ל וכדומה. במהלך פרויקט העיצוב הוחלט להשתמש במקרר גדול שסגור בזכוכית לכל האורך לאחסון של האוכל, כי זכוכית מצוחצחת משדרת טריות. בנוסף, נוצר אזור בר מזמין למי שרוצה ליהנות מאכילה במקום עצמו ניכר שמעצבת הפנים דנה שקד הכירה את הסיפור שמאחורי העסק ... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
עד העצם אקספרס
24.03.13עד העצם אקספרס אבן גבירול, תל אביב, כ-80 מ"ר. עיצוב הסניף הראשון של רשת ההמבורגרים האיכותיים מבית "עד העצם". מיקום הסניף בלב תל אביב שימש לנו השראה לעיצוב מקום צבעוני המעניק תחושה של דיינר מודרני. נעשה שימוש בחומרים תעשיתיים כגון בטון, מכולות ישנות, עץ מפרוקים וקרמיקה. שילוב של תפריט מדויק, גרפיקה מהפנטת ועיצוב אורבני עם קריצה לילית, יוצרים תחנת חובה לעצירה טרום או פוסט בילוי. -
עיצוב גוף תאורה למסעדת סושי בר
28.08.14ייצור גוף תאורה עלה הבנוי שכבות ומואר בתאורת לד. מסעדת אקיקו סושי בר. עיצוב: מיכאל אזולאי צילום יואב גורין -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו...







