חיפוש - פרויקטים , מסחרי , עיצוב מסחרי , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
בוטיק המעצבים - דיזנגוף סנטר
20.12.16עיצוב בוטיק למעצבים מקומיים בדיזנגוף סנטר. עיצוב חלל מסחרי הכולל תכנון ואדריכלות פנים של קומה התחתונה בסנטר. תכנון עמדות ועיצוב מוצר בהתאם לכל מעצב והתצוגות השונות והמשתנות. תכנון חלל מסחרי בהתאם לאופי והפרוגרמה של צוות הסנטר, תוך בניית קונספט עיצובי ,הוצאות תכניות מפורטות, ליווי צמוד בכל שלבי התכנון והבניה. -
מרפאת כללית משלימה רמת-אביב
28.08.09הפרויקט ממוקם בליבה של שכונת רמת-אביב הירוקה, ומהווה את אחת ממרפאות הדגל. תכנון הפרויקט כלל התאמה מוחלטת לפרוגראמת הלקוח תוך שימת דגש מיוחד על שילוב כל מערכות הבניין. תכנון המרפאה טמן בחובו גם תכנון מפורט של כל הריהוט, מערכות ישיבה ופלטת חומרים מושלמת ליצירת סביבה שלווה לטיפולים משלימים. -
תכנון ועיצוב משרדים
11.02.16הסטודיו מלווה תהליכי תכנון ועיצוב משרדים חללים מסחריים כחלק מתהליך מיתוג כולל שמבוצע בסטודיו או בהתאמה למיתוג ואסטרטגיה שיווקית קיימת. -
שוהם MARKET
25.12.17מרכז מסחרי חדש של שהם "שהם MARKET" תוכנן כמבנה פתוח ונגיש המאפשר לתושבי השכונות המקיפות אותו גישה מהירה וקלה מכל הכיוונים. "שהם MARKET" - תכנון קפדני המשלב סגנונות בניה ממודרני ועד קלאסי תוך שימת לב לפרטים. "שהם MARKET" - שימוש בחומרים טבעיים יהפכו את השהייה בו לחוויה של ממש. -
חנות קונספט לריהוט וספות
18.06.15תכנון ועיצוב חנות קונספט בת״א (ידידיה פרנקל) אולם תצוגה מרשים המיועד למכירת ספות ורהיטים. המקום משלב מחסן, איזור תפעול, ומתפרה שמציגה שקיפות לעבודה המתרחשת בתוך המקום. בהתחשב לאיזור המאפיין מסחר תחרותי, היה צורך בשימוש באלמנטים גדולים ובחומרים קונטרסטים על מנת לייצר אינטראקציה עם הרחוב. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
Nocturno
20.12.16Live show Bar בר הופעות במרכז ירושלים. אדריכלות, תכנון ועיצוב פנים של בר הופעות הממוקם בקומה התחתונה של בית הקפה המפורסם במרכז ירושלים בית קפה "נוקטורנו". בניית קונספט עיצובי ,תכנון, הוצאת תכניות מפורטות הדמיה להמחשה תלת ממדית. -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
תחרות עיצוב מטעם בנק הפועלים
1.07.11תחרות שהתקיימה לתכנון אדריכלי ועיצוב פנים לחלל מסחרי לשימוש כסניף בנק ייעודי. התחרות התקיימה בשנת 2006 במסגרת מצויינות בקהילה מטעם בנק הפועלים, והשתתפתי בה כסטודנט לאדריכלות פנים מהמסלול האקדמי של המכללה למנהל. בתחרות למצויינות זו נבחרו עבודות מצטיינות מבתיה"ס השונים והוגשו לתחרות שהייתה פתוחה לכלל בתיה"ס לאדריכלות ועיצוב פנים. הקונספט שלי היה : חשיפה החלל שבחרתי בגודל 7/14 מ' הכיל בתוכו את הפנים ואת החוץ, את האדם ואת 'המכונה'. הכנ... -
AQUA-SPA POLEG
28.08.09הפרויקט ממוקם בנתניה, והווה כבר מראשית דרכו אתגר גדול לתכנון מרכז ספא משגשג המשרה אווירה שלווה ורגועה בלב מרכז הי-טק. הפרויקט מכיל מספר חדרי טיפול שונים בתפקודם: חדר אמבט שמנים, עיסויים וטיפולים מיוחדים... תהליך התכנון כלל תכנון מפורט מלא של החלל, בחירת פלטת חומרי גמר, תכנון הריהוט והתאורה. -
משרדי נטע- המרכז לקידום קריירה
26.04.16תכנון ועיצוב של משרדי נטע- המרכז לקידום קריירה ולפיתוח מעמדן המקצועי של נשים בעבודה. מיקום: רחוב הלח"י, בני ברק שטח: כ- 150 מ"ר -
משרדי חברת S2R
28.03.16תכנון ועיצוב משרדים לחברת בוטיק מובילה לייעוץ ניהולי, אסטרטגי וארגוני. מיקום: רמת החייל, תל אביב שטח: כ- 100 מ"ר -
סניף גלידה אלדו - צומת שוקת
30.05.11תכנון ועיצוב בשת"פ עם המעצבת שלומית בן-צור סניף של גלידה אלדו - בצומת שוקת. עיצוב מינמלי ונקי, שילוב של טפטים ציבעוניים. והרבההה גלידה -
תכנון ועיצוב חברת סטארט אפ
29.03.16תכנון ועיצוב משרדי OPEN SPACE לחברת סטארט אפ הפועלת בתחום אבטחת המידע FORTSCALE. נתבקשנו לתכנן משרד פתוח בו מתקיימת אינטרקציה בין העובדים באופן תמידי על מנת לקיים דיונים וסיעור מוחות, ולקדם את הצורך בעבודת צוות כדי למנף פרוייקטים. החלל תוכנן עם עמדות OPEN SPACE לכל העובדים, גם למנהלים, וכולל איזורי אכילה, ישיבה ומנוחה פתוחים אף הם. האזורים הסגורים היחידים הם חדרי ישיבות שהצריכו בידוד אקוסטי. בהצטלבות בין עמדות העבודה נמצאת קוביית עץ מ O.S.B מנו...