עיצוב בר יין נוחי
22.02.12
הרצל-1 פינת אחד העם, תל אביב.
פרויקטים בתחום הקולינריה הם יקרים בהרבה מבנייה פרטית. הם דורשים פרטי נגרות ייחודיים תאורה מרובה, מערך חשמל מסובך, אוורור ומיזוג חללים גדולים ופתוחים וכמובן ציוד מטבח ובר שעולים הון...
על כן יש להקפיד על תכנון מדוקדק ועמידה בתקציב מוכתב מראש. כתב הכמויות הוא מרכיב מכריע ביציאה למכרז קבלנים, אין מקום לטעויות. כל מה שלא תוכנן יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים.
בר יין וטפסים פרויקט ...