לפי התגובה לגבי התוכנה אני מבי...

הפורום המרכזי לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת רוויט - Revit מבית Autodesk. כאן ניתן לקבל תמיכה מקצועית, לבקש עזרה בפתרון בעיות שנתקלתם בהן, להציג בקשות לקבצים, המלצות, טיפים וכדומה
תנאי השימוש בפורום

לפי התגובה לגבי התוכנה אני מבי...

מתעניינת 15.03 (22:25)
לפי התגובה לגבי התוכנה אני מבינה שזו תוכנה קשה יותר מסקטצ'פ, אבל מה הן המעלות שלה? האם משיגים יותר דברים מסקטצ'פ? במה מתבטא הקושי שלה? אודה על תשובות ממומחים מ-2 התוכנות.
הוסף תגובה קישור ישיר

ההבדל הוא בין תוכנת ציור לתוכנה שמבינה אדריכלות

פולי 15.06 (15:02)
בסקטשאפ כל משטח מוגדר כדו מימדי שאפשר להכיל עליו חומר, ברוויט כל משטח מוגדר כתלת מימד ומאיזה חומר הוא עשוי- קיר זאת הדוגמא הפשוטה ביותר, בנית קיר ואת ישר מגדירה את הגובה והחומרים של הקיר

חתך מראה אוטומאטית את החומרים אותם חתכת- לדוגמא עמוד בטון יראה אחרת מעמוד עץ או קיר.

התוכנה מסמנת את כיוון המדרגות, ויודעת את ה"חוקים" שהחל מקו החתך השרטוט הופך למקווקו.

למרות שאני עובד בעיקר עם סקטשאפ, התוכנה הולכת ותופסת תאוצה- ראי בכל מודעות הדרושים

ועוד ועוד

אחת הבעיות בעבודה עם התוכנה זה דווקא הוועדות, עד כה יצא לי לשמוע ב3 ועדות שונות שהם לא מצליחים לקרא את הגרמושקות שיצאו מרוויט, זאת צורת שרטוט שיקח לה קצת זמן להיתמע

בהצלחה
יום טוב ונעים
הוסף תגובה

דבר ראשון - כמו שנכתב קודם, בת...

אורח 16.03 (19:13)
דבר ראשון - כמו שנכתב קודם, בתוכנה זו כבר בשרטוט מגדירים את החומרים בדיוק לדוג' - בקיר אפשר להגדיר איזה סוג בלוק ואיזה טיח או חיפוי, וגם בשרטוט ואוטומטי גם בהדמיה התלת מימד זה מותאם עפ"י חומרים אלה. התוכנה מתרגמת אוטומטי את השרטוט לתלת מימד. זה מדהים!!
הוסף תגובה