מחפש מפרט מחשב למשתמש רוויט

הפורום המרכזי לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת רוויט - Revit מבית Autodesk. כאן ניתן לקבל תמיכה מקצועית, לבקש עזרה בפתרון בעיות שנתקלתם בהן, להציג בקשות לקבצים, המלצות, טיפים וכדומה
תנאי השימוש בפורום

מחפש מפרט מחשב למשתמש רוויט

איציק 16.03 (17:07)
שלום לכולם.
אני עומד לפני קניה של עמדה חדשה לתכנת רוויט 2010 ואשמח למפרט מחשב מומלץ מבעלי נסיון לטובת עבודה זורמת על התוכנה כולל רינדור.
דרישות המערכת המופיעות באתר כיום הינן מינימליות ביחס למעבדים ולכרטיסי המסך הטובים בשוק.
האם באמת אין צורך אמיתי במעבדי QUADRO או I7?
כנ"ל לגבי כרטיס מסך QUARDO?
תודה מראש
הוסף תגובה קישור ישיר

מפרט למחשב

archi10 17.04 (22:43)
אני ממליץ על חנות שנקראת אקסס שרתים בנס ציונה משום שהוא היחידי שמבין במערכות כאלו, כמעט קניתי אצלו מחשב, בסוף לא קרה, המחשה הבא שלי ייקנה אצלו. לגבי QUADRO ממליץ לקנות לפחות כרטיס בסיסי. הכרטיס משפר את הביצועים לויופורט ומאפשר ניווט 3D עם הצללות ללא בעיה בסצינה עמוסה פרטים.
הוסף תגובה

למה כדאי לשים לב ודרישות מינימליות

מקצועני רוויט 14.06 (18:19)
היי איציא,
ראשית כן- חובה לעבוד עם מעבד כמה שיותר חזר ולא פחות מהמינימום המפורט באתר אוטודסק ובהתאם לגרסה של רוויט שאתה מתכנן לעבוד איתה. מניסיון יכולה להגיד שמחשב שרכשתי לפי המפרט המינימלי שירות אותי כ-4 שנים ואחרים כבר התחיל להיתקע במודלים גדולים יותר.
הדברים שהכי חשוב לשים לב אליהם הם: כרטיס גרפי, מעבד, RAM וכונן קשיח. כמובן שככל שתקנה מחשב עם מפרט חזק יותר, כך הוא ישרת אותך ליותר זמן, אבל כנראה וגם יהיה יקר יותר.
כתבתי פוסט המרחיב מעט על הרכיבים האלו ותפקידם, וכן מפרט מספר דגמים מומלצים:
www.revitp...psforrevit
המון בהצלחה ותתחדש!
שלי אגם,
[email protected]
050-9922003
הוסף תגובה