תכנית טלוויזיה להקמת גינות

פורום הום סטיילינג הוא המקום לשאול ולדבר על עיצוב הבית. ריהוט, טקסטיל לבית, צבעים וכל השאר - היכנסו וקבלו תשובה.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

תכנית טלוויזיה להקמת גינות

אורח 10.05 (15:16)
לתוכנית טלוויזיה שתשודר בערוץ החיים הטובים אנחנו מחפשים משפחות/יחידים שנכנסו לבית חדש
עם גינה, וזקוקים למישהו שיקים ויעצב את הגינה מאפס.
אם יש לכם סיפור מעניין או מרגש שתפו אותנו ואולי נבחר בגינה שלכם.
[email protected]
הוסף תגובה קישור ישיר

רוצים להתקבל לתוכנית מהפך בגינה..

צדוק לבנה ושוש 2.10 (18:48)
אנו שתי אחיות ונערה פיליפנית מאומצת כמשפחת אומנה שגרה אצלנו כשנתיים עקב מות אימה. גרות במושב באיזור חוף הכרמל בבית אחד שמחולק לשתי דירות. מסביבנו שטח אדמה שאיננו יודעות מה לשתול בה . מעונינות להשתתף בתוכנית ,שיעזרו לנו להקים גינה שנוכל לשבת בה ולהינות ממנה בערבי הקיץ. נשמח להתקבל לתוכניתכם,
הוסף תגובה

שיפוץ גינה

לירז 4.10 (12:27)
היי שמי לירז ואני רוצה להפתיע את ההורים שלי בשיפוץ הגינה הם גרים בבית פרטי ובו גינה גדולה אך לא מנוצלת הייתי שמחה אם תאפשרו לי להפתיע אותם כי הורים תמיד עושים בשבילנו הגיע הזמן שנעשה בשבילם תודה
הוסף תגובה

עיצוב גינה בביתנו החדש

דבי עצמון 6.10 (03:14)
אנו משפחה קיבוצניקית, לאחר שנות מגורים רבות בבית של 56 מטר עברנו לבית הקבע שלנו. החלום שלנו היה לתת לכל אחד את הפינה שלו לאחר כל כל הרבה שנים של צפיפות וחיים בקופסת גפרורים. בנינו בית חדש ובו השקענו את כל חסכונותינו. כיום הגינה שלנו נותרה שוממה ואנו חולמים על גינת החלומות שלנו שאיננה בהישג ידנו. הבית שלנו שוכן במקום הכי יפה בארץ לרגלי הר תבור והיינו שמחים להפוך את הגינה שלנו לגינת החלומות.
נשמח לארח אתכם אצלנו- רפי, דבי, היא-לי ואופק עצמון
הוסף תגובה

שיפוץ גינה (ל"ת)

אורח 6.10 (22:57)
הוסף תגובה

שיפוץ הגינה

קרן 6.10 (23:03)
אנחנו זוג עם שתי ילדים מתגוררים בבית קרקע שקיבלנו מתנה בירושה אנחנו מתגוררים באיזור עם אוכלוסיה מבוגרת מאוד לילדים מאוד משעמם כך שאת שעות היום הם מבלים בבית חלום חיינו היה בית עם גינה פרטית יש לנו שטח גדול עם פוטנצייל ענק אשמח אם תגשימו את החלום שלנו ותגיעו לשפץ את גינתנו
הטלפון 0546446750
הוסף תגובה

מעוניינים להשתתף בתוכנית מהפך בגינה

ורד לזר 13.10 (19:53)
שלום רב,
אני ובעלי עברנו לפני 10 חודשים לבית משלנו בקיבוץ שאנחנו כ"כ אוהבים. הרכישה ושיפוץ הבית (שהיה לפני כן צימר) היו מאוד לא פשוטים עבורנו מבחינה כלכלית. עשינו הרבה לבד.. בעלי הפך לשיפוצניק, קבלן ונגר. הצד החיובי של העניין הוא שכישרון הנגרות שלו יכל להתממש (-: בכל אופן, אנחנו עדיין בשלב שיש הרבה מה לעשות בבית וחולמים על גינה יפה שתיתן את ה"פאנץ" לבית המקסים שלנו ותשתלב יפה בסביבה הכפרית עם הנוף הפסטורלי של בתינו. בשטח החצר שלנו כרגע אין כלום מלבד חול (אחרי עבודות הפיתוח שנעשו באזור).נשמח ונודה מאוד אם תוכלו לעזור לנו להגשים חלום שכרגע מבחינתנו דיי רחוק..
הוסף תגובה

אתגר גינון

עופרת ברקוביץ 14.10 (22:18)
מושיק שלום רב
אני בעלי ושני בני סיימנו לפני כשנה לבנות בית בקיבוץ שבצפון ים המלח כמו שאתה בטח יודע זהו האזור הכי קשה במדינה לגינות טמ"פ בקיץ מגיע בקלות ל47 מעלות בצל .יורד גשם אולי שבוע בשנה ונסוף לכל אלא יש פה אדמה "נפלאה " אדמת חוואר (פודרה ) שאחרי שנה של השקייה אפילו עשבים שוטים לא צומחים בה החלפתי חלק מהאדמה לאדמת חמרה ושם נגמר התקציב אבל מה שהכי עצוב שאפילו הצמחים שמועילים בטובם לשרוד ולא למות נראים כל כך עצובים כאילו אמרים לי "מה הבאת אותנו לחום הזה" בית עם גינה ירוקה ובוסטן פרות הוא חלום שלי ושל בעלי אנחנו ממש זקוקים לעזרה מקצועית רצינית ממש ערטליה כבדה בתחום הגנון קיבלנו המון עצות "ממבינים"זה לא עובד . אשמח אם תסכימו לבוא להפריח את השממה
תודהאתגר גינון
הוסף תגובה

גינה הזקוקה נואשות לעזרה

קרן 21.10 (14:53)
היי אני ומשפחתי עברנו לבית פרטי(חלום חיינו) השקענו והשקענו ולגינה לא נשאר. נשמח מאוד מאוד להשתתף בתוכנית. גינתנו זקוקה נואשות לעזרה.
הוסף תגובה

הקמת גינה

ניצה 22.05 (01:57)
מושיק שלום
זוג חברים טובים שלי גרים כבר כמה שנים בבית במושב אך עקב בעיות כלכליות לא מסוגלים לבנות גינה. אשמח באם תבחר בהם לתוכנית שלך ותקים להם גינה יפה. תודה ניצה
הוסף תגובה

מושיקו שלום אנחנו זוג פ...

איגור 25.05 (20:07)
מושיקו שלום

אנחנו זוג פלוס 4 ילדים
עברנו מדירה לבית קרקע זה פשוט חלום שהתגשם עברנו לפני 4 חודשים ועשינו הכל חוץ מגינה..ראינו את התוכנית וממש אהבנו את מה שעשיתם אנחנו ממש חולמים לגינה יפה ומאוד מקווים שתוכלו לעזור לנו.
הוסף תגובה

כיצוב גינה בבית פרטי פינתי

אלה 15.10 (11:23)
1. נשמח להשתתף בתוכנית לעיצוב הגינה.
2. רכשנו בית פרטי פינתי, כאשר מסביב לכל הבית יש גינה בגודל של 180 מ"ר.
3. נשמח באם תסייעו לנו לעצב אותה בצורה נכונה מאחר והבית הינו פינתי ומסביבו הגינה.
4. נודה לשיתוף פעולה.
הוסף תגובה

שלום לחברי מהפך בגינה. הורי...

מרק ויסגלס 20.01 (21:56)
שלום לחברי מהפך בגינה.
הורי יצאו לפנסיה זה מכבר, אבי משותק ברגליו אך עצמאי לחלוטין, שתיהם עבדו כאזרחים עובדי צה"ל ושירתו את המדינה בכבוד. מזה תקופה שהחצר שלהם מוזנחת (כ - 50 מ"ר) היות ואפסו כוחותיהם לטיפול בה. אנו נשמח אם תוכלו להגיע ולהחזיר את הירוק לחיים.
הוסף תגובה

השתתפות בתוכנית לשיפוץ הגינה

משפת מנשה 21.02 (01:03)
היי אנחנו משפחת מנשה זוג פלוס 3 ילדים
רוצים שתעזרו לנו בתכנון ועיצוב הגינה שלנו... כבר עברו חמש שנים מהיום שנכנסנו לביתנו ואנחנו לא יודעים איך להתחיל את עיצוב הגינה.. זקוקים לעזרתכם ונשמח להשתתף בתוכנית.
הוסף תגובה

הקמת גינה

רויטל ביטון 2.10 (17:07)
שלום,
עברנו מדינה לבית עם גינה לפני כ9 חודשים. החלום היה לעבור לבית עם גינה במיוחד בשביל הילדים (4 ילדים). שפצנו את הבית ונשארנו ללא תקציב לגינה. לגינה יש פוטנציאל ויכולה להיות כפנינה. אך לשם כך צריך תקציב וזמן...
הילדים משתוקקים לשחק בגינה , אך בינתיים היא נראית כתל חורבות.
אני עוקבת אחרי התכנית וממש מתמוגגת...אנחנו מאוד מעוניינים להשתתף בתכנית ולהגשים חלום ולהנות מהגינה ושיהיה נעים לשבת בה.
תודה,
רויטל
הוסף תגובה

הקמת גינה

רויטל 3.10 (19:54)
שלום, יש לנו גינה ויש בה בעיקר אדמה ואבנים , אנחנו גרים בבית אשר משני הצדדים יש דיירים ואנו רוצים להרגיש פרטיות - גינה מסודרת ושנרגיש לבד, כמו ב"צימר"..חחח... הכניסה לבית היא דרך הגינה וכל פעם שבאים הביתה יש הרגשה לא נעימה בגלל הגינה המוזנחת. אין לנו תקציב לסדר את הגינה והיינו רוצים שתפנקו אותנו ותגשימו לנו חלום ושיהיה נעים לבוא הביתה ולשבת בגינה.
תודה מראש ושבוע נפלא
הוסף תגובה

עזרה בהקמת גינה.

מיכל בסל 30.11 (13:36)
שלום רב,
לפני כשנתיים נכנסנו למשננו החדש וזאת לאחר כשמונה שנות נישואים.
עמלנו רבות על מנת לבנות את הבית ונכנסנו ללא שום ריהוט או שידרוג של הבית
השטח שמשתרע מאחרי הבית כרגע עם אדמת חמרה שמילאנו בלבד ללא שום עיצוב או השקעה וזאת כיון שאין לנו תקציב לא לפנים הבית ולא לבחוץ
חלומו של בן זוגי הוא גינה יפה ומשודרגת בא יוכל לארח באהבה כמו שכל כך אוהב! כל כך מגיע לו שאגשים לו את החלום. אין הוא יודע על פנייתי ולכן כאפקט ההפתעה זהו הדבר המשמח ביותר שיוכל לקבל. (כמובן שכל אחד יאמר כמה מגיע לו אך בן זוגי הינו אדם בעל נתינה כל כך רבה וליבו פתוח ומכיל את האחר כך שאני משתוקקת לשמח אותו בדבר שכל כך חפץ)
אודה ואוקיר במידה ותבנו את פנייתי ואשמח לפרט את הפנייה ביתר שאת.
יישר כח!
מיכל
הוסף תגובה

האם עדיין ניתן להירשם לתכנית?

רות 9.02 (00:30)
עברנו בקיץ לבית בן 20 שגרו בו אנשים מבוגרים שהזניחו את הגינה, גינה שזקוקה לעיצוב מאפס, עם פוטנציאל רב. ארבעת ילדינו משתוקקים להתרוצץ בחוץ ולא לטבוע בעשב.
הוסף תגובה

השתתפות בתכנית

ליאת בונדה 17.02 (18:18)
שלום רב.
שמי ליאת ואני גרה בעיר יהוד עם בעלי ו4 ילדים.
הגשמנו חלום ועברנו לבית קרקע לפני כשנתיים. במהלך השנתיים גם אני וגם בעלי איבדנו את אבא שלנו והילדים איבדו סבים ולכן לא היה לנו כל אנרגיה להתעסק בגינה.
הסיבה שעברנו לבית קרקע שיהיה לילדים גינה לשחק בה אך במצבה זה לא כל כך מתאפשר.
נשמח להשתתף בתכנית ולהעניק לילדינו מרחב משחק בגינה.
תודה.
הוסף תגובה

בקשה למהפך בגינה

יעל שקד 11.06 (20:52)
חמי וחמותי גרים בבית פרטי עם גינה גדולה. אבל הם ממש מבוגרים ולא מסוגלים לטפל בגינה לכן היא מאד מאד מוזנחת.
חמי בן 90 שהדבר היחיד שהוא נהנה ממנו הוא לשבת בגינה. אבל מכיוון שהגינה בנויה ממפלסים ויש אליה מדרגות בודדות למעלה הוא מתקשה לעלות כי יש לו הליכון ונמנע מכך.
הגינה ממש גדולה לא מנוצלת וכשהילדים והנכדים באים לבקר אין טעם לצאת לגינה.
הלוואי ותבחרו בהם לתכנית המדהימה שלכם.
תודה מראש , יעל שקד, כלתם. דרך אגב התחתנתי עם הבן שלהם לא מזמן. הוא היה רווק בן 53 ואני גרושה עם שני ילדים. אנחנו ממש מאושרים ורציתי לגרום גם להורים שלו אושר. טלפון: 0544873399
הוסף תגובה

עברנו דירה לקרקע מאחר שהמישפחה...

ירושלמי צחי 21.01 (14:06)
עברנו דירה לקרקע מאחר שהמישפחה היתרחבה וזה היה רעיון שלי לעבור והכנסתי את הוריי לזה וואלה עברנו הוריי לקחו משכנתא שוב ושיפצנו את הבית מאפס איכשהו היסתדרנו אבא שלי נהיה חולה מהמעבר והבניי וההוצאות לאחר אישפוז תיכננו ביחד דברים יפים ויש גינה 300מטר עים הרבה פוטנציאל אשמח אים תעזרו לי להגשים חלום להוריי היקרים 0532749594אשמח להירתם אני אחי אחותי ואישתי בבקשה תגשימו לי חלום
הוסף תגובה

רוצים להשתתף במהפך בגינה

ולדה גלדישב 19.05 (19:01)
היי, שמי ולדה ובשנתיים האחרונות אני, בעלי והכלב שלנו מתגוררים בבית עם גינה קדמית קטנה ואחורית גדולה בגודל של כ90 מ"ר, ועד עכשיו לא הצלחנו להגיע לשום תוצאות עם הגינה שלנו. תמיד חלמתי לגור בבית עם גינה ועכשיו כשזה קיים בעלי היקר שעובד מאוד קשה, מתעצל להשקיע בה כל כוח ומאמץ. יש בה מספר עצי הדרים, פרחים ובננה וניסיתי לשתול כמה פעמים שתילי פרחים, אך אלה לא שורדים בשל שמש חזקה רוב שעות היום. התקנתי בה גזיבו שכעבור שנה נכתם ונראה ישן ומכוער ותליתי אורות קטנים שרק מושכים יתושים. כבר שנתיים אני אוספת תמונות השראה בפינטרסט וכל פעם שאני מתקרבת לבעלי עם הנושא הוא נושם נשימה ארוכה ושם זה נגמר. עם כל המאמצים שיכלתי להשקיע הגינה לא מצליחה לתפוס צורה. צומחים בה כל הזמן עשבים פיראטים שצריך לנקות עם חרמש אחרת יש בה הרבה חרקים ויצורים מפחידים יותר ואני לא יכולה לשחרר בה את הכלב ללא השגחה. היא מתחילה להרגיש כמו עוד עבודה שצריך לעשות בבית וזה מעייף וכך יוצא שאנחנו כלל לא משתמשים בה. החלום שלי היה שהגינה הזאת תהיה מקום שאפשר לנוח בו, ושאוכל לשחרר בו את הכלב לשבת ולארח ושיהיה בה מקום לגידול תבלינים. אשמח אם תעזרו לי להפוך סוף סוף את הגינה שלנו לגינת החלומות :) רוצים להשתתף במהפך בגינה
הוסף תגובה