בקיר המרכזי שלי בסלון, היכן שממוקמת הטלויזיה רציתי ללכת על קיר לבן ונקי כלומר: תאורת קיר משני צידי הטלויזיה מגבס ובתחתית הטלויזיה מדף לכל אורך הקיר במידות 3.8/0.3 על מנת להניח ממיר, טלפון וקצת דקורציה. אני חשבתי ללכת על מדף צבוע שלייפלק לבן. הנגר אמר לי ששיטה זו יקרה והליץ לי על צביעה רגילה בלבן ואז יראו את תקסטורת העץ. או ציפוי פורמייקה. מה דעתך? ואם יש לך המלצה אחרת למדף. תודה
מדף בסלון
פורום הום סטיילינג הוא המקום לשאול ולדבר על עיצוב הבית. ריהוט, טקסטיל לבית, צבעים וכל השאר - היכנסו וקבלו תשובה.
מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום
מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום
תלוי באם אתה רוצה את המראה
2.05 (21:26)
המודרני הנקי או שאתה רוצה שיראו את העץ? מתקבל מראה שונה לגמרי והשאלה היא לאיזה כיוון אתה חותר.
המלצה למדף היא שהוא יהיה חזק דיו להחזיק את הממיר ועוד מכשירי חשמל רלוונטים. עומק של 30 נשמע לי לא עמוק מספיק לממיר
המלצה למדף היא שהוא יהיה חזק דיו להחזיק את הממיר ועוד מכשירי חשמל רלוונטים. עומק של 30 נשמע לי לא עמוק מספיק לממיר
מדף
18.05 (08:33)
הי,
ראשית כל לא ממליצה לתלות תאורת קיר מצידי הטלויזיה. אזור הטלויזיה צריך להיות נקי. אפשרות אחרת היא היות ומדובר בקיר גבס, לעשות תאורה נסתרת מאחורי הטלויזיה (תאורת לד), שתתרום לאווירה ולעיצוב.
ולגבי מדף, אם לא מפריע לך שיראו את כל מכשירי החשמל, מדף זו בהחלט אופציה. וכן יש להכין השחלה לחוטים כדי שלא ישתלשלו על הרצפה.
ולגבי הצביעה, תלוי בהעדפה אישית. יש שאוהבים את המראה הנקי והאטום ויש שאוהבים לראות את מרקם העץ.
ובהחלט מדף איקאה יעשה את העבודה כמו שהילה ציינה.
ראשית כל לא ממליצה לתלות תאורת קיר מצידי הטלויזיה. אזור הטלויזיה צריך להיות נקי. אפשרות אחרת היא היות ומדובר בקיר גבס, לעשות תאורה נסתרת מאחורי הטלויזיה (תאורת לד), שתתרום לאווירה ולעיצוב.
ולגבי מדף, אם לא מפריע לך שיראו את כל מכשירי החשמל, מדף זו בהחלט אופציה. וכן יש להכין השחלה לחוטים כדי שלא ישתלשלו על הרצפה.
ולגבי הצביעה, תלוי בהעדפה אישית. יש שאוהבים את המראה הנקי והאטום ויש שאוהבים לראות את מרקם העץ.
ובהחלט מדף איקאה יעשה את העבודה כמו שהילה ציינה.
מדף בסלון
29.05 (19:09)
נכון שזה לא זול אבל מדובר במדף ולא שידה...ככה שהעלות יחסית לא נורא יקרה.
0.3 נשמע לי לא עמוק מספיק.
אופציה זולה היא המדף לק של איקאה-לקנות 2 על מנת שיהיה ארוך מספיק ולחבר עי התליה
0.3 נשמע לי לא עמוק מספיק.
אופציה זולה היא המדף לק של איקאה-לקנות 2 על מנת שיהיה ארוך מספיק ולחבר עי התליה
עקבו אחר פורום הום סטיילינג
RSS