חיפוש - אדריכלות פנים , עיצוב בר-מסעדה , עיצוב מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדה ובית קפה
30.09.18עיצוב מסעדה קלאסית האירוח במסעדה גם בשרי וחלבי , המסעדה מעוצב בצבים נותנת חום למקום (חום ואדום) שזה על ידי שימוש בחומרי טבע כמו עץ ומתכת , המסעדה עובדת בשעות הבוקר כבית קפה ,שולחנות עסקיות ומשפחתיות ובשעות הערב מסעדה חמה ושקטה , -
עיצוב מסעדה
25.09.18מסעדה מעוצבת בסגנון מודרני צרפתי. החומרים הנבחרים הם חומרים טבעיים כמו עץ ומתכת. המקום מעוצב למסעדת ובר ,האוכל המוגש הוא אוכל אסיאתי וזה היה הרקע לעיצוב המקום במטרה ליצור חוויה שקטה נקיה וטבעית. לבחירת התאורה הינ חלק חשוב בתהךיך יצרית האווירה הנעימה גם כן. חלק מהריהוט והתאורה מעוצב במיוחד למקום בכדי להשלים את האפקט הייחודי. החוויה מתחילה מזמן הכניסה מהדלת הראשית וממשיכה באירוח, בבר ובמקומות הישיבה השונים. -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17המסעדה ממוקמת ביפו העתיקה בכניסה לנמל יפו בבית אבן עתיק שהיה נטוש במשך תקופה ארוכה. במסגרת השיפוץ נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה... -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13רפאלו רסטו בר תוכנן ועוצב על הפרטים הקטנים ביותר. במשרד ישבנו שעות על גביי שעות עד שהצלחנו לפתור את הפונקציונליות של המקום והעמדנו את הסקיצה לאישור הלקוח. הלקוח הגיע אלינו בדרישה ליצור מקום שישלב שני סגנונות וייצור אוירה אחת מיוחדת. לקחנו את הצעתו עד כדי גיבוש הרעיון העיצובי של שני סגנונות שונים לחלוטין: רטרו-לקחנו את האלמנטים הציבעוניים שמאפיינים את הרטרו והכנסנו אותם אל העולם העכשווי. השתמשנו במוזאיקות בעבודת יד עצמאית של בעל המקום. יחד ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש... -
בר-24
6.01.13בר 24 הינו בר שתוכנן באוירת לופט ניו יורקי הבר ממוקם באילת במרכז הבילוי בעיקרי של העיר... בר באוירה נעימה המשלב מוזיקת רקע מכל הזמנים ומכל הסגנונות... המקום מתאים למפגשי חברים וכן לפגישות עסקים... -
מסעדת ONE רמת החייל
21.02.14גוף תאורה אוריגמי באורך 5 מטר מואר ע"י לדים . אדריכלות ועיצוב:ניר פורטל וליאת עסיג. צילום יואב גורין. ביצוע בים דיזיין -
מסעדת הדייגים
29.08.20עיצוב ותכנון מסעדת הדייגים באזור הקריות מתחם חדש של שופרסל ממוקם בקרית מוצקין המסעדה קיימת הרבה זמן באזור עכו העתיקה מוכרת בדגים טריים מעוצבת בחום ואהבה וחומרים טבעים עץ -
מסעדת ריבר רעננה
16.09.13ציפורי אוריגמי מקוראן עבור : גיא וליקסון - סטודיו V לרשת ריבר . -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13המאפים והלחמים המעולים של הרמן רק חיכו למקום שיהלום את טעמם ומראם המגרה. עד לא מזמן הם הוצגו ללקוחות בעגלות גדולות, במקום צפוף, מואר בקושי ואפילו ללא מזגן. אך, רצה הגורל ובעלי המאפייה נאלצו להעתיק את המפעל והחנות למקום חדש, ששימש עד אותה עת מוסך לכלי רכב. תיכננו ועיצבנו את המקום מחדש, נכנסנו למסע של התאמת חומרים וצבעים, והפכנו את המוסך האפור למאפייה החדשה של הרמן. בעיצוב של המקום בחרנו לשמר את האווירה התעשייתית של אזור המוסכים בראשון לציון בשי... -
שמוזי בר בנתב"ג
18.09.17בר טעימת יין וסיגרים ממוקם באזור הדיוטי פרי בשדה תעופה בן גוריון, טרמינל 3, ומיועד לתת שירות לאלו, שלא ממהרים לקניות ורוצים להינות מיין טוב או לעשן סיגר לפני הטיסה. בפרויקט היו 2 מגבלות קשות: הראשונה מהם תקציב (נבנה רק על ידי מימון הספקים) ומגבלות בטחוניות ואיסור אישון בנתב"ג. אפשר לקרוא למצב: "ידיים קשורות", אומנם, ניסינו להוציא את מיטב, אפילו במצב כל כך "לא אידאילי" לעיצוב. הפרויקט נעשה על ידי ורוויטל פוירשטיין במסגרת משרדנו - "פויירשטיין-קו... -
עיצוב גופי תאורה
21.02.14מזה תקופה ארוכה שתחום עיצוב התאורה מהווה מרכיב משמעותי בתחום עיצוב פנים, שמשלב הרבה מעבר לפתרונות פרקטיים, טכניים ובטיחותיים. אל גופי התאורה הטכניים הצטרפו הגופים הדקורטיביים, שמוסיפים צורניות חדשה לחלל הפנים ומקנים לו אופי ואווירה. Beam Design הנו סטודיו לעיצוב מוצר המתמחה בעיצוב גופי תאורה דקורטיביים, המהווים שילוב בין חומרים, תהליכי יצור מגוונים ומחקר מורפולוגי מרתק, שיחד יוצרים גופי תאורה חדשניים ואסתטיים במיוחד. את סטודיו Beam Design הקימ...