חיפוש - מים , עיצוב , עיצוב מסעדה |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב קפיטרייה
2.05.17מתיחת פנים לקפיטריה במכון הטכנולוגי חולון המתבטאת בפרטי נגרות חדשים מתוכננים מעץ אלון עם מסגרות בולטות, אפיון עמדות בשילוט וגרפיקה חדשה, חיפוי קירות בשליכט אפרפר בשילוב גופי תאורה ממתכת ויצירת מעברים ותנועה נוחה יותר בחלל -
משה במשק עיצוב מעדניה
23.09.21...וצרים נילווים חשפנו את קירות האבן הירושלמית לקבלת מראה אותנטי וגם כמובן לצורך שימור וכבוד למבנה רצפה דמוי טרצו בגוון כחול, מדפי תצוגה במראה של עגלת כביסה ישנה, עגלת תצוגה מרכזית עם כותרת אובאלית ומדפי יינות מרשת ברזל, כל אלו משלימים את מקררי התצוגה העומדים ומקרר התצוגה הדלפקי הממשיך אל תוך המדרחוב התקרה נצבעה בשחור ונתלה גגון מעץ כתוחם חלל ויזואלי כל גופי התאורה יוצרו במיוחד לעסק כולל גופי תאורה קיריים במראה תעשייתי, שלטי נאון ומנורות דייגים -
GOLDEN PIZZA
25.11.20בצומת מרכזי בחלון במבנה יחיד, הוקמה פיצרייה שכונתית המציעה מגוון רחב של פיצות וקינוחים מושחתים. הפיצות מוצגות בפני הלקוח על גבי דלפק ארוך ובצידו עמדת קינוחים עם מכלים גדולים תלויים מעל מהם נמזגים הרטבים השונים על גביעי הקינוחים. בשל אופיו הייחודי של המבנה, תוכנן החלל במטרה להכניס את החוץ פנימה ולטשטש את גבולות המבנה. רצפת טרצו בגווני שחור לבן וקונסטרוקציית ברזל לבנה בתקרה ממנה נשפכת צמחיה ירוקה, מעניקים תחושה קלילה ורעננה. הדלפק חופה במשטח פ... -
מיני מסעדה עוף .רוממה. י-ם
29.10.18מקום מרכזי בירושלים הבירה שלא נעים לאמר, אדריכלים שונים ראו אותו פחדו ו..ברחו (כן ממש ככה) היה מסובך לתכנון יחד עם דרישות העיירה ומשרד הבריאות. אנו החלטנו שהולכים על זה בכל הכח! כרגע בניגוד לצפיות המקום אושר, ונפתח לציבור לפני כחודש. -
עיצוב מסעדה
25.09.18מסעדה מעוצבת בסגנון מודרני צרפתי. החומרים הנבחרים הם חומרים טבעיים כמו עץ ומתכת. המקום מעוצב למסעדת ובר ,האוכל המוגש הוא אוכל אסיאתי וזה היה הרקע לעיצוב המקום במטרה ליצור חוויה שקטה נקיה וטבעית. לבחירת התאורה הינ חלק חשוב בתהךיך יצרית האווירה הנעימה גם כן. חלק מהריהוט והתאורה מעוצב במיוחד למקום בכדי להשלים את האפקט הייחודי. החוויה מתחילה מזמן הכניסה מהדלת הראשית וממשיכה באירוח, בבר ובמקומות הישיבה השונים. -
עיצוב בר יין נוחי
22.02.12... יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים. בר יין וטפסים פרויקט צעיר וקליל. מחולק לארבע אזורים. 1.הכניסה, מסדרון רחב, לאורכו שולחנות בר כאן אפשר לעשן, להתבונן ולחוות את הרחוב. 2.חנות היין, כוללת 140 סוגי יינות בתוך כוורת גבוהה במיוחד. 3.הבר המרכזי, עשוי מעץ ליבנה בלונדיני, הבלוקים חשופים וירוקים, גופי התאורה ייחודיים וכיסאות בעיצוב אישי. 4.החצר פנימית, פורחת ולה בר גינה קטן וכ-30 מקומות ישיבה נוחים תחת כיפת השמיים. -
עיצוב גלידריה בסגנון איטלקי
6.05.14בעלי מסעדת אלורה המיתולוגית בשדרות רוטשילד החליטו לפתוח גלידריה בסגנון איטלקי. הם נסעו לאיטליה, למדו כיצד להכין גלידה איכותית טובה במיוחד וחזרו לתל אביב עם בשורה. הטיול היווה גם השראה לסגנון העיצובי ולא רק לטעמים והחלל הקטן והקר הפך תוך חודש וקצת לפינה איטלקית קלילה ומזמינה. בעזרת חיפוי טפט, שליכט עדין, כיור איטלקי עם ברז נחושת, מראה גדולה, רצפה משולבת אריחי רחוב ועבודת נגרות כהה נוצרה תחושה של קפיצה קטנה לאיטליה. הכוונה נכונה ומקצועית, הרבה... -
מסעדה
4.01.22פרויקט גמר עיצוב פנים והדמיית מסעדה -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17...נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה שימוש באדני עץ כבדים בדלפק ובתאורה, בחבלים ובקרסים שלקוחים מעולם השיט והדיג המאפיינים את נמל יפו. -
שוק - עיצוב מעדניה בשרון
23.11.16...רי של המעדנייה המעוצבת כולל מקרר דלפקי הרבה מאוד מכונות הכנת והגשת מוצרים כולל עמדת מטבח פתוח בקצה. הדלפק הקדמי כולל קופה וויטרינה להצגת מוצרים מקוררים כגון כריכים, גבינות ומטעמים שונים. החזית הקדמית של החנות והמחיצה בין החנות לאזור המחסן והשירותים מאחור עשויים ברזל בלגי שחור בשילוב זכוכית מחוסמת עם רשת מתכת פנימית. בחזית הקדמית דלפק עץ גושני ובצידו כסאות בר. המקום נותן הצצה למקום אחר ושובר את שגרת היום במראה השחור והתעשייתי בשכונת המגורים הקטנה -
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
מסעדת לימון גראס תל מונד
14.10.12תכנון ועיצוב סניף של רשת למון גראס בתל מונד בסגנון אסיאתי מודרני.