חיפוש - מאמרים , פרויקטים , עיצוב מסעדות , עיר , תכנון ועיצוב מסחרי |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21...ן איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות וכו' הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב המוכר והנדוש של מסעדות בשרים על האש. הסביבה צעירה ברוחה, מגוונת מבחינה גילאית, מאוד דינאמית וורסאטילית. אך יותר מהכל- מדברת עיצוב וייחודיות. בחרתי לעצב את המקום בשילוב של כל מה שאומר לנו בשרים על האש: עץ, טבעי, עשן, צבעים כהים. בחרתי בעץ טבעי ושחור- אם בצבע ואם במשטחי השיש.







