ניקוי מנדפים וארובות
20.08.16
על פי תקן 1001/6 יש לבצע ניקוי מנדפים על פי סוג הבישול והתדירות אחת לתקופה, החל מכל חודש כאשר הבישול הוא באמצעות דלק מוצק כגון פחמים, כל 3 חודשים כאשר הבישול הוא בהיקף רב (24 שעות ביממה / צלייה, ווק סיני, כאשר הבישול הוא בהיקף בינוני יש לבצע ניקוי אחת לחצי שנה
וכאשר הבישול בהיקף נמוך (בתי כנסיות, קייטנות, מרכזי קשישים- נבצע ניקוי אחת לשנה
כדי לקבל עבודה איכותית צריך לבחור חברה אשר יש לה ניסיון רב שנים, העובדים שלה פגשו מאות מנדפים מסוגים ש...