אוכל, אדריכלות, עיצוב

יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.

מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב.


אוכל, אדריכלות, עיצוב

עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob.

בהשתתפות :

ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון.

עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appeal vs. Big idea.

דודי ארדון, צלם – אשליה מציאותית.<אוכל, אדריכלות, עיצוב/p>


הכניסה חופשית, נא להזמין מקום מראש – מקומות מוגבלים, השתתפות ללא תשלום.

 

להרשמה - http://www.archijob.co.il/aj-home/aj-event12.asp


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - 

תגובות