יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.
מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב.
אוכל, אדריכלות, עיצוב
עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל?
/ מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות
ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob.
בהשתתפות :
ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון.
עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appeal vs. Big idea.
דודי ארדון, צלם – אשליה מציאותית.</p>
הכניסה חופשית, נא להזמין מקום מראש – מקומות מוגבלים, השתתפות ללא תשלום.
להרשמה - http://www.archijob.co.il/aj-home/aj-event12.asp
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -