
אז מה כן? השמיים הם הגבול.
מתכבדת להציג בפניכם דירת קבלן שעברה מהפך.
הדירה, ממוקמת בצפון תל אביב בת 120 מ" ועוד 14 מ"ר מרפסת, עוצבה עבור משפחה צעירה, זוג+ 3 ילדים קטנים.
דירת מגורים ראשונה של בני הזוג, כאשר מפאת שיקולי תקציב הוחלט להתמקד בהלבשת הבית "הום סטיילינג בלבד".
אז מה עשינו פה?
הלקוחות שניהם רופאים, שניהם בעלי טעם איכותי ומשובח, שנוהגים לארח הרבה חברים ובני משפחה, ולכן ביקשו חלל ציבורי רחב ונוח, כזה שמאפשר אירוח מהנה.
משיקולי מקום וכדי לשמור על אווריריות החלל הציבורי, החלטנו לוותר על אי במטבח ולהציב במקומו את פינת האוכל.
כך התקבל חלל גדול ומרווח בסלון ובעת אירוח שולחן האוכל נפתח לאירוח רב משתתפים.
את כל הדירה פירקטנו בפרקט תלת שכבתי כהה.
כמו בכל בית עם ילדים, אף פעם אין מספיק מקומות אחסון.
לכן, דגש רב הושם על מקומות אחסון בצורת נגרות מותאמת אישית חכמה המשלבת מידוף לפריטים דקורטיביים אם זה בארון הכניסה לבית, ספריה בארונות הבגדים והמצעים בחדרי השינה, ואף יודעת לאחסן את המשחקים הרבים של הילדים כמו גם ספרי רפואה רבים של ההורים.
הדירה עוצבה בסגנון מינימליסטי ובצבעוניות מונוכרומטית ובכך נשמרת אווירה שקטה ומאופקת לצד חיי היום יום האינטנסיביים של המשפחה.
עיצוב פנים: ליטל אופיר Lital Ophir Interior Design
צילום: קרין רבנה Karin Ravenna Photography