מרפאת מומחים לרפואת שיניים

מרפאת מומחים לרפואת שיניים
כשנפתחת דלת המרפאה שתכננו מיטל גפן ואבי קלאורה הבעלים של סטודיו °360 מיד שמים לב לפרטים.

"במרפאת המומחים לרפואת שיניים "רנדנט" רצינו ליצור חלל בעל ערך ריגשי שיפיג חששות ופחדים אצל המטופלים ילדים ומבוגרים כאחד חלל מזמין מעוצב וייחודי".

פגישת ההכרות עם הלקוח, גודל החלל הצרכים של המרפאה והתחושות שהחלל מבקש לשדר הובילו לגיבוש הקונספט למרפאה. המרפאה שגודלה כ-50 מ"ר כוללת חלל קבלה, משרד ו- 2 חדרי טיפולים עוצבה בדקדקנות ובקווים מינימליסטיים עם התייחסות ותכנון של הפרטים בחלל. משום שהחלל אינו גדול וצריך להכיל בתוכו משתנים רבים בחרנו להתמקד ולייצר תחושה של חיבור והמשכיות ע"י שימוש חוזר בצבעוניות שהוגדרה מראש המתבטאת ומלווה את כל החללים יחד וכל חלל בנפרד.

הגרפיקה האופקית על הקיר מזמינה את המטופל ומובילה אותו מדלת הכניסה אל חלל הקבלה, ניתן לראות באופן דומה גם במבט על של החלל שמתחיל כחלל צר ונפתח לחלל עגול עוטף ומקבל. ליצירת תאורה כללית החלטנו להדגיש את מוטיב העיגול ולייצר גוף תאורה המורכב מ - 6 חלקים שיחד יוצרים עיגול שלם. כל החלקים יוצרו במיוחד למרפאה בהזמנה אישית והינם עשויים פרספקס חתוך בלייזר עפ"י מידה מדוייקת ובשילוב תאורת לד. מתוך האלמנטים הגרפיים צמחו אנכית גופי תאורה ייחודיים העשויים מפרספקס שקוף והבנויים ממספר חתכים בשילוב נורות לד, לצידם מדפי עץ שנצבעו בתנור ואלמנטי תצוגה שנחתכו בלייזר להצגה של שתלים ופרטים ייחודיים מרפואת השיניים.

חלל הקבלה כולו מאופיין בריהוט בגוונים ניטרליים ובנגיעות צבע המדגישות את הקיר המרכזי.

את חלל המשרד עיצבנו באופן שיאפשר ניצול מקסימלי של השטח הנתון, שולחן העבודה שהוצמד אל הקיר מאפשר שימוש ברוחב הקיר. בנוסף תוכנן ארון פתוח לספרים/קלסרים המנצל אופטימלית את גובה הקיר. אופן הישיבה במשרד נבע מההכרות עם הלקוח - בעל המרפאה, אדם אדיב ואכפתי הרואה את מטופליו בגובה העיניים, הישיבה מאפשרת קשר אישי ללא מחסומים פיזים ומנטלים עם הלקוחות.

ההתיחסות לשני חדרי הטיפולים כחלל יחודי טכנולוגי מעוצב, מתבטאת בדגש על קוו נקי עם נגיעות צבע קטנות המחברות את חדרי הטיפולים לחלל ההמתנה. שיש בגוון אפור מחדד את הקו האופקי, שילוב פורמייקה לבנה עם טקסטורה מפוקסלת נותנים את הטון בחדר ומחברים את משטח העבודה ויזואלית לריצוף.
ליצירת תאורה נכונה לווינו ע"י יועץ תאורה ותכננו תאורת לדים היקפית וממוקדת לכסא המטפל המבטלת הצללות בעת הטיפול. חשוב היה לנו לשטוף באור את משטחי העבודה המשמשים את הרופאים וצוות המרפאה תאורות אלו מעל משטחי העבודה תרמו רבות לאווירה ולתאורה הכללית בחלל.

"אנו בטוחים כי מטופל הנכנס למרפאת מומחים שהעיצוב בה יצר אצלו תחושה מפיגת חששות, יזכור את החוויה כנעימה יותר."

סטודיו ° 360 מתמחה בעיצוב חללים פרטיים (דירות/בתים) ועיצוב של חללים מסחריים
(חנויות/אולמות תצוגה/גני ילדים/מרפאות). הייחודיות של הסטודיו היא באופן השילוב שבין עיצוב חלל לעיצוב תעשייתי, דרך החשיבה על קונספט ייחודי ומקורי וירידה לפרטים בכל פרויקט ופרויקט.

מציגי הפרויקט

  • סטודיו ° 360
  • קליק לחיוג: 0525-748740
  • טלפון:
    0525-748740הצג
  • כתובת:
    מועצה אזורית חוף הכרמל
  • אתר:
    הצג

תגובות