בית פרטי בנס ציונה

בית פרטי בנס ציונה
מדובר בביתם של זוג צעיר בנפשו, פנסיונרים, אוהבי הרפתקאות, טיולים בעולם וחומרים בצורתם הטיבעית.
מילות המפתח בפרויקט היו נוחות ופרקטיות. כמו כן, רצו הלקוחות להשתמש בקומה העליונה של ביתם, שלא היתה בשימוש, עקב תכנון לקוי של המדרגות המובילות לשם.

צרכי הלקוחות היו מורכבים. בתכנון המקורי של הבית, לא תוכנן חלל סלון, לכן לא אירחו מעולם בתוך הבית, אלא בחצר האחורית. אחד הצרכים העיקריים היה ליצור חלל אירוח מרכזי, מרווח ונעים. צורך נוסף היה ליצור חדר אורחים, שלא היה קודם ולמעשה, לשנות את אורח החיים בבית ואת השימוש בכל החלל הקיים.
לפרויקט היתה בעיה מרכזית אחת - מדובר בבית בן כ 80 שנים, אשר לא יצקו לו יסודות ולכן כל שינוי בחלוקה הפנימית של החלל חייב חיזוקים קונסטרוקטיביים מאסיביים.
סגנון העיצוב נבנה לאורכו של הפרויקט, כאשר הלקוחות נמצאים במרכז. צרכיהם, תחביביהם ואהבותיהם השפיעו באופן משמעותי על עיצוב החלל. במהלך הפרויקט נחשפו מאפיינים, אהבה לחומר גולמי וטבעי, ואהבת עבודת הכפיים. מאפיינים אלו הכתיבו את אופיו העיצובי של הפרויקט.

פורסם במקור ב 3/7/13

מציגי הפרויקט

  • MyDS מיטל כהן
  • קליק לחיוג: 054-2018801
  • טלפון:
    054-2018801הצג
  • כתובת:
    חולון
  • אתר:
    הצג

תגובות