שיפוץ בית פרטי במושב

כניסה לבית לפני
בית פרטי במושב חוף הכרמל,נבנה לפני 7 שנים. בעלי הבית החליטו כי הסגנון כבר לא מתאים להם והוחלט על שינוי מהותי של הקונספט . העיצוב הראשוני היה כפרי מאוד ועכשיו כשהבית התבגר הוחלט להעניק לו מראה מודרני וקליל ויחד עם זאת קלאסי שיישאר נעים ומזמין לעוד הרבה שנים.

בקומת הקרקע נשברו קירות דקורטיבים שנבנו בקו עגול , הוחלף הריצוף מאבן כפרית לאריח מסוג שיש קרמה מרפיל בגודל 100/100. בסלון תוכננה תקרה צפה אשר מנותקת מהמעטפת החיצונית. בתקרה תכננו תאורה בעלת שני תפקידים- תאורת אוירה ותאורה שתאיר את החלל. בנוסף, תעלות מיזוג האויר קיבלו מקום וגם המקרן שמשמש את בעל הבית להקרנות של סרטים בסופי שבוע.

בקומת הקרקע הוחלף כל החשמל, המתגים קיבלו מראה יוקרתי ושירותי האורחים שופצו בהתאם.במעלה המדרגות לקומת המגורים התווספה תאורת התמצאות, הוחלף המעקה המפורזל למעקה זכוכית יפהפה. סוויטת ההורים שונתה ללא היכר. הקונספט היה להרגיש כמו בבית מלון ולכן כבר בכניסה לחדר יצרנו הנמכת תקרה בתוכה חבוי המזגן ומכיוון המיטה רואים רק את תריס האוורור, ממש כמו בבית מלון...

הקיר המרכזי אשר נבנה בזוית יושר ע"י גבס ועץ וכך תכננתי מקום אחסון לבגדים, נעליים, מצעים טלויזיה וממיר.כמו כן, לצד ראש המיטה, תוכנן מקום איחסון החבוי בתוך הקיר ומשמש את בעלת הבית לאחסון דברים פרטיים. להשלמת המראה תוכננה תקרה צפה מעל המיטה אשר מעבר למראה הנקי שלה היא גם פונקציונלית, יש בה תאורה ורמקולים המחוברים למערכת השמע שבחדר.הבית נצבע מחדש וגופי התאורה הוחלפו כולם להשלמת המראה.

מציגי הפרויקט

תגובות