שיפוץ מעבדה למחשבים

מעבדה לפני ואחרי
קיימת בי אהבה בלתי מוסברת לעיר הבירה שלנו....ולכן כשפנה אליי אופיר ירושלמי ותיק, לא היה שום היסוס (למרות שזה ידרוש להתעורר לפני הציפורים , לנסוע ולנסוע ולדאוג לכל הלוגיסטיקה הקשורה בבית וילדים...והמבין יבין)היה לי ברור שזה הפרוייקט הבא שלי...וכך היה:
מעבדה למחשבים (תיקונים ורכישה) ממוקמת בעיר הבירה בשכונה מדהימה, החליפה בעלות לפני שנה וזקוקה למתיחת פנים קלה. המעבדה ממוקמת בתוך מבנה העטוף באבן ירושלמית מהממת. ישנם מאפיינים מעניינים שכמעט ונבלעו בבלגן שהיה שם לדוגמא : קשת מקורית ויפה שעוברת בתוך המעבדה וחוצה את החדר לשניים .
הפרוגרמה הייתה : שינויים קלים לטובת הסבת המעבדה למקום מזמין שבו לקוחות ייהנו לרכוש מוצרים חדשים במקביל למסירת ציוד מחשוב לתיקון. המטרה הייתה בעצם לשחרר את המקום מקירות פנימיים ככל האפשר ולייצר חלל פתוח עם מחיצה אחת אשר מאחוריה יעבדו הטכנאים. נשברו מעט מאוד קירות ובמקביל נבנה קיר חדש, הונחה רצפת פרקט חדשה ורעננה, תאורה חדשה, צבע ופריטים בודדים נרכשו מחדש...
השינוי המרכזי היה : מיקום מחדש של דלת הכניסה .
את הכניסה המקורית ייעדנו לכניסת ספקים בלבד, ואת הגינה של הבניין (בהסכמה כמובן) ייעדנו לכניסה החדשה ללקוחות. בוצעו עבודות גינון אשר דרשו נקיון יסודי של גינת הבניין הפרועה ונבנה גשר כניסה המאפשר חשיפה של המעבדה כלפי הרחוב וכניסה נעימה ומזמינה .כמו כן נבנה דק המקבל את הבאים והיוצאים. בכניסה למעבדה הוחלפו החלונות המקוריים ויצרתי פתח חדש ולסיום בחזית הבניין נתלה שלט התמצאות.
היה מעניין ושונה לעבוד בעיר המדהימה הזאת...לגמרי קופצת לביקור 

מציגי הפרויקט

תגובות