פרוייקט קאנטרי קלאב רנסנס

פרוייקט קאנטרי קלאב רנסנס
קאנטרי קלאב חדש הוקם בשכונה בצפון תל אביב במתחם הגוש הגדול. הבעלים ביקש להקים קאנטרי שפונה לאוכלוסייה מבוססת כלכלית ושייראה בהתאם, יוקרתי וייחודי.
במסגרת הפרוייקט ביצענו שני אלמנטים מרכזיים במתחם הקאנטרי.

1) סגירה של מתחם המשקולות והמכשירים בקירות מתכת דקורטיביים. פאנלים מברזל נחתכו בלייזר והותקנו בין התקרה לרצפה לסגירת חדר המשקולות ויצירת חלל מבודד ונפרד מצד אחד אך גם לאפשר הצצה פנימה ויצירת מראה מיוחד ויוקרתי מן הצד השני.

2) במתחם גם בית קפה שהופך לבר בערב. דלפק הבר (כמו גם דלפק הקבלה בכניסה לחדר הכושר) חופה בלוחות מתכת דקורטיביים עשויים בחיתוך בלייזר שנחתכו לדוגמה תואמת את זו של קירות מתחם המשקולות ליצירת רצף עיצובי ושפה ייחודית המאפיינת את הקאנטרי קלאב.

מציגי הפרויקט

  • חיתוכים
  • קליק לחיוג: 050-3376670
  • טלפון:
    050-3376670הצג
  • כתובת:
    חיפה
  • אתר:
    הצג

תגובות