
המבנה שקיבלנו היה אליפטי, ובמרכזו מוקם הטאבון שמהווה את הקשר הישיר בין המטבח ללקוח.
כמו שבמטבח הושם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים, גם העיצוב נותן את הכבוד לחומר הגלם הטבעי, וכמו חיפויי הפח של הטאבון שעברו קורוזיה, שימוש רב בצמחייה, ועוד.
ירוק, טרצו ואור בראשון לציון
20.01 |
|
עיצוב מודרני כפרי
14.01 |
|
פינוי דירת נפטר בנתניה
11.12 |
|
הדמיות אדריכליות
6.09 |
|
הדמיות אדריכליות
6.09 |
|
משרד חדש
19.08 |