
המבנה שקיבלנו היה אליפטי, ובמרכזו מוקם הטאבון שמהווה את הקשר הישיר בין המטבח ללקוח.
כמו שבמטבח הושם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים, גם העיצוב נותן את הכבוד לחומר הגלם הטבעי, וכמו חיפויי הפח של הטאבון שעברו קורוזיה, שימוש רב בצמחייה, ועוד.
התחדשות עירונית
28.06 |
|
תכנון וביצוע בריכה בחצר
23.06 |
|
PETIT BATEAU- מותג ביגוד צרפת
19.06 |
|
Apple Music
19.06 |
|
מסעדת SOLOPASTA אוסטרליה
16.06 |
|
עיירית תל אביב מחלקת התרבות
16.06 |