בית פרטי בישוב בשרון

בית פרטי בישוב בשרון
הבית ממוקם על כ- דונם וחצי ביישוב כפרי באזור עמק חפר .
המזמינים ביקשו בית שיהיה שונה לחלוטין מהבית לפני השיפוץ תוך שמירה תחושת החום והמשפחתיות.
חשוב היה ליצור הפרדה בין הסלון למטבח. המטבח מהווה את לב הבית במהלך השבוע והוא תוכנן עבור משפחה עם 6 נפשות. חשוב היה ליצור בו מעברים רחבים, אזור אכילה משפחתי, משטחי עבודה ואחסון רב ככל הניתן .
המטבח מודרני אך חם ונעים. נעשה שימוש בשלושה חומרים עיקריים ; עץ, נירוסטה וקוריאן. בכל התכנון לא התפשרנו על איכות המוצרים והחומרים תוך הקפדה על יצירת אווירה נעימה, מזמינה הן למשפחה והן לאורחים.
הפרויקט נעשה בשיתוף פעולה מלא עם הלקוחות אשר היו פתוחים לרעיונות עיצוביים, לחומרים חדשים וקשובים למגמות עיצוביות בעולם. בכל תהליך התכנון חשוב היה לשלב את האומנות שנאספה במשך השנים ממקומות שונים בעולם.
בפרויקט הושם דגש על עושר החומרים והשילוב בינהם, על הצבעים, התאורה ועל הפינות השונות בחללי הבית שיעוררו את סקרנות המבקר.

מציגי הפרויקט

תגובות