הבית בגבעה

הבית בגבעהפרוייקט שהתחיל כשיפוץ קטן.... בעלי הבית רצו לשפץ את הקומה העליונה בלבד שכללה שני חדרי שינה של הבנים שכבר יצאו מהבית ומגיעים בעיקר בסופי שבוע ואת חדר הרחצה של הקומה. כמו כן רצו לעשות קצת הומסטיילינג לקומה למטה. לקראת סוף השיפוץ של הקומה העליונה הוחלט גם על שיפוץ קומת הביניים שבה ממוקם החדר שינה של ההורים וכפי שרואים בתמונות כך המשכנו גם לקומת כניסה ובעצם לא נשאר זכרון למה שהיה קודם... מלבד חלונות הכל הוחלף, ריצוף, מטבח, שרותי אורחים, תאורה וכל הריהוט הישן שנתרם לנזקקים. בעלי הבית, אנשים מקסימים וצנועים שענייני עיצוב לא היה בראש מעיינם. הם רק רצו לחדש קצת וזה היה מדהים לראות את השינוי שהם עברו במהלך השיפוץ. והאמת שאני כל כך מבינה אותם כי אין כמו התחדשות בבית. מקום מבטחנו מקום שבו יש לנו שקט ובטחון ולטפח את המקום הזה פותח את הלב ועושה שקט פנימי ושמחה אמיתית. חג אביב שמח! צילום: גלית יוסיפוב
  • כתובת:
    כפר האורנים
  • אתר:
    הצג