...את נושא המטבח?
ראשית נתחיל מאכילה ושתייה מכלים רב פעמיים.
התיכנון למטבח כלל רכישה לא קטנה של כלים רב פעמיים לשתייה (חם וקר) כמו כן לאכילה. ולא רק צלחות, גם צלוחיות, קערות ואפילו אביזרי מטבח חיוניים לאכילה והכנה כמו קרש חיתוך, סכו"ם ואף קולפן ירקות.
המטרה: שימוש בכלים רב פעמיים מאפשר צימצום של כמות הפסולת שעוברת להטמנה כמו גם, צימצום אשפה של חומרים כמו פלסטיק, שמתכלים בזמן של אלפי שנים וגורמים לנזק לסביבה. כמובן שגם רציתי לגרום להם להרגיש ...