חיפוש - סימבולים / בלוקים , מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , טיח , מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
ציוד למטבח מוסדי או מסעדה
3.10.11תוכנית, חזית וחזית צד לציוד למטבח מסעדה. כיורי שטיפת כלים מנירוסטה, מקרר דלת כפולה על גלגלים, צ'יפסר, תנור, כיריים ועוד. -
כירה של מסעדה
4.05.23כירה של מסעדה, ממבט מלמעלה. 75 על 80 ס"מ. -
ציוד מסעדה - מקררים, סטנדים, מתקני הגשה ועוד
7.03.12ציוד מסעדה או חדר אוכל. מקרר, סטנד הגשה, עגלות הגשה, מתקני בן-מארי, עגלת סלט וכדומה. בקובץ קיימים הרבה יותר בלוקים / סימבולים מאשר מופיעים בתמונה. -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17...ן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כ... -
מסעדה חזיתות ציוד משרדי מטבח
11.04.21ציוד מטבח מוסדי, חזיתות, מקררים וכדומה. -
resturant
10.08.25ציוד מסעדה למטבח ולמסעדה עצמה יש גם לפיתוח בחוץ -
חזית סידור ישיבה למסעדה
25.01.12מושבים וכסאות בחזית צד לשימוש בתכנון מסעדה או בית קפה. -
ספה במבט צד
28.06.21ספה במבט צד יכולה להתאים למסעדה -
פרט בר 1:5
24.06.24פרט בר הצמוד למקרר תעשייתי מנירוסטה וכולל ברז וכיור -
ריהוט ביסטרו - תלת ממד
9.12.10פרטי ריהוט שונים עבור מסעדות בתי קפה וברים. תלת מימד -
כסאות בר - דו ממד
28.01.08סוגים שונים של כסא בר בדו ממד שטוח לתוכניות ושרטוטים -
wine bar
17.02.22מגש יינות עם שתי כוסות על רגל, ובקבוק יין, ועם שתי קערות ליפתן עם כפית -
כיסאות בר
28.01.08מספר בלוקים של כיסאות בר בשלושה מבטים דו ממדים. חזית, מבט צד ותוכנית. הכסאות גבוהים, עם ובלי ידיות. -
תכנון מסעדה
28.08.14....ישנם כללי בטיחות החלים על בתי עסק בכלל ומסעדות בפרט, אדריכל בעת תכנון מסעדה חייב להתחשב בחומרה רבה לדרישות של מערכות הביטחון כגון פתחי מילוט, שריפה ופיגוע המוני. לסיכום עלינו להבין שגם אם הקמת מסעדה נראה לנו כדבר של מה בכך אין כלל כך פני הדברים. אדריכל חייב להיות מעורב בתכנון ולא סתם אדריכל אלא אדריכל בעל ידע ונסיון בהקמה ותכנון מסעדות.הדגשים שהובאו לעיל הינם מיוחסים לאדריכל בעל ידע שכזה. אין אלו כל הנקודות הנדרשות מאדריכל אלא הן הבולטות שבניהם. -
כלי אוכל - חזיתות - דו ממד
24.02.11קומקומים, כוסות, סט סכו"ם, כלים ליבוש על סטנד, מלחיה ופילפלת, בקבוק יין וכוסות... ועוד. מתאים לשימוש בפריסות וחזיתות מטבחים, שולחנות קפה.