הכל מתחיל במשטח: איך בוחרים שיש למטבח?
27.03.17
... אשר מגדירה את המאמץ הנדרש כדי לשחוק אותו. בסביבת המטבח, כלי המטבח וכלי העבודה הם שעשויים "לשחוק" את השיש, כלומר לשרוט אותו ולסדוק אותו. שיש קשה וחזק יהיה עמיד לסכנות אלה וכך יהיה ניתן לעבוד בסביבתו בקלות דעת ללא סכנה להותרת סימנים מכוערים על גבי השיש.
העמידות התרמית של השיש חשובה גם היא בסביבת המטבח, שכן זוהי סביבה אשר מורגלת בשינויי טמפרטורה מהירים וקיצוניים. ככל שהשיש הוא בעל עמידות תרמית גבוהה יותר, כך הוא יגיב באופן קיצוני פחות לשינוי פתאומ...