עיצוב "תחנת לחם" בתל אביב
8.01.19
...ממאפים במשקל, לחמים, עוגיות ועוגות אך בסניף זה היה ברור כבר מהיום הראשון שיש לתת דגש גם על כריכים בריאותיים, סלטים וממרחים ייחודיים בצד פיצות ופסטות בטעמים עשירים.
האתגר הגדול ביותר בתכנון סניף זה היה המבנה האדריכלי הנתון. חזית ארוכה באורך 10 מטרים ועומק חלל של בסה"כ 5 מטרים. ללא ספק חזית ארוכה היא מתנה, אך הדבר מעיד גם על צמצום בשטחי העבודה בתוך החלל ותנועה מוגבלת או לפחות מוכתבת מראש. בחלקו הימני של החלל הפונה גם אל שטחי הפנים של הבניין מיקמנ...