חיפוש - #עיצוב #עץ #דקורציה #מיתוד , עיצוב בר-מסעדה |1| - דף 1
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב אלמנטים דקורטיבים
21.06.22אמנות נגישה, איכותית ומותאמת באופן אישי ללקוחות, הפכו את UMASQU לחלק מפרויקטים ושיתופי פעולה עם מותגים כמו Waze, Apple, Amazon ,Google Pompidou Center ומותגים נוספים. הצוות של UMASQU ,צבר ניסיון רב בפיתוח פריטים ועיצוב פרויקטים מיוחדים, המותאמים אישית למעצבים, אדריכלים, חברות ומותגים. הלקוחות הגדולים יודעים - עם UMASQU הפרויקט בידיים טובות. -
תכנון ועיצוב בר מסעדה
12.11.12תכנון ועיצוב בר מסעדה תוך שימור המבנה הקיים. -
לובי בניין העירייה City Hall
20.02.19הכניסה ללובי בניין העירייה עוצב עם אדנית מעוגלת כחלק מאדריכלות המבנה. באדנית שובצו קני במבוק טבעיים חנוטים בגובה 5-9 מ' בהזמנה "custom made" בשילוב עלווה דקורטיבית באדנית שאורכה כ-25 מטר, האדנית חופתה בחלוקי נחל בהירים בינוניים וגדולים. שקיפות קיר הזכוכית הענק מייצר נראות של שדרת הבמבוקים מלבד פנים הלובי, גם מהרחבה החיצונית המקדמת את פני המגיעים. עיצוב הלובי כיום יותר מתמיד ממלא תפקיד אינטגרלי במכלול האדריכלות. הטכנולוגיות והמגמות החדשות ... -
עיצוב מסעדת סושי
27.02.11מסעדת סושי בעיצובה של דנה שקד עוצבה בסגנון מנימליסטי, בעיצוב נקי ועם הרבה זוהר וברק. העיצוב כולל את מיטב החומרים החמים כרגע בתחום העיצוב- מזכוכית קליר לבנה ושחורה בויטרינה ענקית בחזית המסעדה ועד קירות וחיפויים שונים, משטחי קוריאן מתעגלים, תקרת בד מתוחה שיוצרה בחו"ל ויובאה לארץ, חיפויי אמ.די.אף מחורצים בצורות שונות בעבודה ייחודית משולבת של מספר נגריות ברחבי הארץ, ספות ופרטי ריהוט לבנים, אדניות עץ וכו'... דלפק הישיבה הגדול והמרכזי בחלל נוצר בהשא... -
עיצוב מסעדה ובית קפה
30.09.18עיצוב מסעדה קלאסית האירוח במסעדה גם בשרי וחלבי , המסעדה מעוצב בצבים נותנת חום למקום (חום ואדום) שזה על ידי שימוש בחומרי טבע כמו עץ ומתכת , המסעדה עובדת בשעות הבוקר כבית קפה ,שולחנות עסקיות ומשפחתיות ובשעות הערב מסעדה חמה ושקטה , -
תכנית מסעדה
7.04.13תכנית מסעדה אסייתית, מטבח ושטחי שירות. תכנית מלאה, דו ממד, כולל בלוקים. -
בר-מסעדה-ספריה במלון בהונגריה
12.01.17בר-מסעדה משולב ספריה עם חדר פרטי, שקט וממוחשב. בעיצוב המקום שולטת זכוכית בצבע, זכוכית עם הדפסה דיגיטלית, מתחת, אבן קיסר, גרניט-פורצלן ועץ. תקרה אקוסטית וצבועה בצבע שחור עם אריחים אקוסטים עגולים, גופי תאורה מגוונים, הנותנים למקום אווירה מיוחדת ונעימה. -
חומוס בהדונס
8.12.11חלל מלבני עירום עם אלכסונים בלתי ברורים, ששטחו 46 מ"ר, היה צריך להפוך למסעדה, שבה מטבח פעיל, שירותים, אזור הגשה ואזור ישיבה. הקונספט התייחס לראשוניות של החומוס, מקוריותו ועתיקות היומין שלו שחוזרת ובגדול, ולכן הובלנו קו ישן-נושן עם קריצה עדכנית. לעזרתי גויס הרטרו שיק העכשווי, הוא הווינטאג' לייט, כפי שאני מכנה אותו, מראה שלא תואם חומוסיות בדרך כלל. קיר מרכזי חילק את החלל בין המטבח לאזור הגלוי, לו הוקדש אזור ההגשה והישיבה. הקיר קיבל את עיקר תשומת ה... -
עיצוב רשת מזון מהיר
16.12.21עיצוב רשת מזון מהיר המתמחה בהמבורגרים וטורטיות עוצבה בסגנון תעשייתי בגווני המותג והותאמה לקהל היעד של הסטודנטים באוניברסיטה -
עצים דקורטיביים בעיצוב אישי
24.10.11עיצוב ותכנון עצים דקורטיביים-מלאכותיים בעיצוב אישי ללקוח בתואם למידות המבנה וקו בעיצוב שקיים או מתוכנן. העצים מהווים פיסול סביבתי אומנתי דקורטיבי או לחילופין מוצר אוטנטי המאפשר להכניס "צמחייה" פנימה למבנה ללא תנאים. העצים מעוצבים בגוונים וצורות שונות ויוצרים חדשנות ואטרקטיביות במבנים. -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש... -
עיצוב פיצריה ביפו
3.05.17עיצוב פיצרייה ביפו בחלל קטנטן עטוף באבן עתיקה תוכננה ועוצבה פיצריה צבעונית ומזמינה לתיירים המבקרים במקום. הקיר הראשי חופה בגרפיטי בהתאם לשפה המותג החדש שנוצר והחזית משמשת כדלפק הגשה עיקרי מלא בכל טוב. מאחורי הדלפק תנור חימום גדול וחלון המציץ למטבח ומאפשר הוצאת מנות במהירות. במטבח שני תנורים ענקיים לאפייה, עמדת שטיפת כלים, עמדת חיתוך ירקות ועמדת הכנות -
עיצוב לגו באגט - פאסט פוד
6.05.14עיצוב מודרני וצעיר למסעדת לגו באגט - מסעדת פאסט פוד ברחובות המוכרת סנדוויצים לעובדי המשרדים הסמוכים באזור התעשייה ההומה באזור. העיצוב כולל חיפוי קיר שמאלי בגמר סטוקו - דמוי בטון מוחלק אשר ממשיך עד לרצפת החלל השמאלית. ההבדלים בריצוף נוצרו עקב הרחבת החלל לאזור המטבח הקודם. המטבח הנוכחי מוקם בחלקה האחורי של המסעדה. הקיר הימני של החלל חופה בטפט צבעוני בגרפיקה אלכסונית ליצירת תנועה בחלל. הצבעוניות החמה בצד שימוש בחומרים תעשיתיים של ברזל, מתכת, זכו...