חומוס בהדונס

חומוס בהדונס
חלל מלבני עירום עם אלכסונים בלתי ברורים, ששטחו 46 מ"ר, היה צריך להפוך למסעדה, שבה מטבח פעיל, שירותים, אזור הגשה ואזור ישיבה. הקונספט התייחס לראשוניות של החומוס, מקוריותו ועתיקות היומין שלו שחוזרת ובגדול, ולכן הובלנו קו ישן-נושן עם קריצה עדכנית. לעזרתי גויס הרטרו שיק העכשווי, הוא הווינטאג' לייט, כפי שאני מכנה אותו, מראה שלא תואם חומוסיות בדרך כלל.
קיר מרכזי חילק את החלל בין המטבח לאזור הגלוי, לו הוקדש אזור ההגשה והישיבה. הקיר קיבל את עיקר תשומת הלב העיצובית. מתחתיו נבנה קיר נמוך מגבס, שחופה בקורות עץ ונצבע כמיטב מסורת הווינטג'.
בשל גודלה של המסעדה, חולק חלל השירותים לאזור פרטי ואזור שטיפת ידיים שיהיה נגיש לכלל הסועדים.

מציגי הפרויקט

תגובות