חיפוש - אוורור , עיצוב מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב בר יין נוחי
22.02.12הרצל-1 פינת אחד העם, תל אביב. פרויקטים בתחום הקולינריה הם יקרים בהרבה מבנייה פרטית. הם דורשים פרטי נגרות ייחודיים תאורה מרובה, מערך חשמל מסובך, אוורור ומיזוג חללים גדולים ופתוחים וכמובן ציוד מטבח ובר שעולים הון... על כן יש להקפיד על תכנון מדוקדק ועמידה בתקציב מוכתב מראש. כתב הכמויות הוא מרכיב מכריע ביציאה למכרז קבלנים, אין מקום לטעויות. כל מה שלא תוכנן יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים. בר יין וטפסים פרויקט ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17... את הסיפור וישרת את ההגדרות הרצויות .מיקום המותגאתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים ותהפוך להיות ספק המקור היחיד שיכול לשלוט בשוק.אוורוראוורור הוא שיקול חשוב בעיצוב המסעדה,גם ריח ,ריח הינו חלק חשוב במקום בוא אוכל…… לכן יש לעצב בתכנון המסעדה איזורי יניקה ואוורור שיתנו אינפקט נכון למסיעדה בזמן שאוכלים בה ,יצירת אווירה נעימה ונינוחה ללא ...