טיפים לעיצוב מסעדות

טיפים  לעיצוב מסעדות

 

 בידול מסעדה  , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים  לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש   ….
מיתוג יהיה  הדאגה הגדולה ביותר שלך.
התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.
מיתוג
מותגים, כמו אנשים, אישויות   . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימת….כך גם המותג שלך,המסעדה שלך . את אישיותו של המותג שלך יש להגדיר. ליפני  שמעצבים מסעדה צריך לבוא עם הגדרות  :הגדרת קונספט של המקום, הגדרת מזון , הגדרת מיתוג , הגדרת קהל   והסיפור מאחורי המסעדה ומשם ניגש לעיצוב   , שיספר את הסיפור   וישרת את ההגדרות הרצויות .
מיקום המותג
אתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים  ותהפוך להיות ספק המקור היחיד שיכול לשלוט בשוק.
אוורור
אוורור הוא שיקול חשוב בעיצוב המסעדה,גם ריח ,ריח הינו חלק חשוב במקום בוא אוכל…… לכן יש לעצב   בתכנון המסעדה איזורי יניקה ואוורור שיתנו אינפקט נכון למסיעדה בזמן שאוכלים בה ,יצירת אווירה נעימה ונינוחה    ללא ריחות רעים או חנק עשן … העיצוב הוא על כל כך הרבה יותר מאשר אסתטיקה טובה.
ריח עיצוב
אין דבר גרוע יותר מאשר ריח מים מלוכלכים מלוכלכים בלובי או ריח אמבטיה לא נעים. מסעדה צריך לפלוט ארומה מושכת…
חדרי רחצה ובידוד
חדר אמבטיה מפוקפקים יעידו על  מטבח אסון. "אם הם מאפשרים לשירותים שלהם – שהם נראים לעין של לקוחות – כדי לקבל את זה, איך המטבח צריך להיראות?" מלבד הניקיון, חדר האמבטיה מהווה הזדמנות נוספת לבדל ממסעדה וליצור  רושם של המותג , הצבעים ותכונות הלוגו אל  חדר האמבטיה. כאשר   אתה עובר  מפינת האוכל אל  חדר האמבטיה  אתה  לא מאבד את ההרגשה  ואת מאפייני המותג.  עיצוב ושיווק ,השניים קשורים זה בזה …
צורכי אחסון
האם אתם מתכננים לקבל הרבה משלוחים קטנים במהלך השבוע או האם אתה קונה בכמויות גדולות עבור חיסכון? האם המפיץ שלך יאפשר לך לקנות בתפזורת ולאחסן במחסן שלו ללא תשלום נוסף? האם יש לך מלאי בעל ערך גבוה הדורש אמצעי אבטחה מיוחדים? אחסון הוא דוגמה לשיקולי תכנון תפעולי ופונקציונלי שבדרך כלל אינם נחשבים לתוכנית הלימודים של עיצוב פנים. איפה העיצוב פוגש פונקציה היא לעיתים קרובות פער עבור מעצבי מסעדה ללא ניסיון עמוק בתעשיית המסעדה.וכאן בא תפקיד מעצב מסעדות  שיודע לתכנן עיצוב ואיכסון נכון .
צרכי קירור
האם יש לך הרבה מוצרים הדורשים קירור? קונספט מסעדה עם 20 בירות על הברז יהיה שונה באופן דרמטי מצרכי קירור של חנות גלידה.חשוב לחשוב על  צרכי המזון  ועל סיפור המטבח ואיך הוא יתנהל . ליפני שמתחילים עיצוב כדי לפנות לאדריכל רישוי ולהבין את הדרוש בשביל פתיחת העסק שלך ברנסנס דיזיין אנו מספקים שירות של רישוי   לעיצוב העסק שלך …
עיצוב תאורה
אנחנו נמשכים לאור באותה מידה. כפי שאנו נמשכים לעיצוב .  או לריחות ואוכל …תאורה היא כלי למצבי רוח  ,אורות ציבעוניים   יוצרים אווירה של מסיבה  , נירות דולקים  יוצרים  רומנטיקה ועוד ……אור הוא מקור למצב רוח   .אורות אדומים גורמים לנו לעצור ,תאורה נמוכה יכולה לגרום לנו להירגע .תאורה היא חלק בילתי נפרד  מעיצוב המסעדה  .
מסעדה ללא תוכנית תאורה זה כמו עוגה ללא נרות או כמו  כמו דיסני ללא זיקוקים או מלח ללא פלפל.לא ניתן לעצב חלל ללא עיצוב תאורה .
אקוסטיקה
מסעדה עוסקת בכל החושים מראה, ריח, טעם ומגע, אבל מה עם קול? לכן  יש תמיד לחשוב על אקוסטיקה ,שקט , מוזיקה נעימה   .קונספט המקום ינחה את  החלל למוזיקה ולאקוסטיקה הרצויה …       

טיפים לעיצוב מסעדות
  • כתובת:
    סטפן צוייג 18
  • אתר:
    הצג