חיפוש - פרויקטים , באר , הום-סטיילינג , מסעדה |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מסעדת מלון ריץ קרלטון הרצליה
20.05.14על עיצוב המסעדה זכו "סטודיו גד הלפרין" ב"אות העיצוב 2014", מסעדה כשרה של רושפלד במלון ריץ קרלטון החדש בהרצליה. בעיצוב המסעדה שאפו המעצבים "סטודיו גד הלפרין" לייצר מרחבים אינטימיים תוך כדי חלוקה דינאמית של אזורי הישיבה ושמירה על המרחב. לצורך כך, תוכנן מערך מחיצות עץ בעל יכולת תנועה המאפשרת לאורחים ליהנות מחלל ישיבה אינטימי. הזזת המחיצות בהתאם למספר האורחים המוזמנים מאפשרת יצירת מתחמי ישבה מוגדרים ודינאמיים. מערכת התאורה העליונה הממוקמת מעל היוש... -
עיצוב פנים GORDOS - המבורגריה
16.03.17המבורגרייה מושחתת בהיכל הטוטו בחולון, מקום שהוא "הצגה" דיינר אמריקאי שנותן מענה למשפחות ולצעירים, אווירה כיפית, שימוש באלמנטים ממוחזרים, תוך שימת דגש על חלל עם פינות אינטימיות אך תמיד מחוברות לחלל המרכזי, בר במרכז, רולטה מוארת, אזור חיצוני עם רכב אספנות שהוסב לבר חיצוני. -
עיצוב מסעדה
25.09.18מסעדה מעוצבת בסגנון מודרני צרפתי. החומרים הנבחרים הם חומרים טבעיים כמו עץ ומתכת. המקום מעוצב למסעדת ובר ,האוכל המוגש הוא אוכל אסיאתי וזה היה הרקע לעיצוב המקום במטרה ליצור חוויה שקטה נקיה וטבעית. לבחירת התאורה הינ חלק חשוב בתהךיך יצרית האווירה הנעימה גם כן. חלק מהריהוט והתאורה מעוצב במיוחד למקום בכדי להשלים את האפקט הייחודי. החוויה מתחילה מזמן הכניסה מהדלת הראשית וממשיכה באירוח, בבר ובמקומות הישיבה השונים. -
עיצוב קפיטרייה
2.05.17מתיחת פנים לקפיטריה במכון הטכנולוגי חולון המתבטאת בפרטי נגרות חדשים מתוכננים מעץ אלון עם מסגרות בולטות, אפיון עמדות בשילוט וגרפיקה חדשה, חיפוי קירות בשליכט אפרפר בשילוב גופי תאורה ממתכת ויצירת מעברים ותנועה נוחה יותר בחלל -
עיצוב בית הספר לברמנים
6.01.13האקדמיה לברמנים הינו בית ספר לברמנים המשלב בתוכו גם את המרחב הנדרש על מנת להכשיר ברמנים בקורס המקבלים בסופו תעודה בינלאומית וגם משמש כבר לכל דבר לאחר שעות הלימוד. האקדמיה תוכננה ועוצבה על בסיס מקום קיים אותו היינו צריכים לקחת ובתקציב מינימלי להביא מקום שיראה מעוצב ומאורגן. קיבלנו את המושכות ויצאנו לדרך. השתמשנו באלמנטים די פשוטים וזולים ויצרנו בר שנראה מליון דולר. הבנייה נעשתה ממסגרות של פרופילי פלדה,כיסוי בפלטות של סיבית חשובה וציפינו אותה... -
"הבוטקה" - מסעדת מזון מהיר
26.09.11עיצוב מסעדת מזון מהיר בתל אביב. בשיתוף עם משרד עינת ומילו צדיק. אחד הדברים המעניינים בפרויקט הזה היה עבודת התכנון - המקום לפני השיפוץ היה מתוכנן בצורה שונה לחלוטין, מעט מאוד אור טבעי, מחסן שירות היה באמצע החנות, השטח התפעולי היה מאוד צר וארוך. הדבר ראשון שהבנו כנכנסו למקום היה שחלוקת החלל צריכה להיות שונה. חלקנו את החלל שלושה חלקים - מטבח, שטח תפעולי(אזור מכירה והגשה) ואזור ישיבה. החזרנו את כל הפתחים ההיקפים למצבם המקורי. הגובה הכללי של המ... -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
עיצוב בר יין נוחי
22.02.12הרצל-1 פינת אחד העם, תל אביב. פרויקטים בתחום הקולינריה הם יקרים בהרבה מבנייה פרטית. הם דורשים פרטי נגרות ייחודיים תאורה מרובה, מערך חשמל מסובך, אוורור ומיזוג חללים גדולים ופתוחים וכמובן ציוד מטבח ובר שעולים הון... על כן יש להקפיד על תכנון מדוקדק ועמידה בתקציב מוכתב מראש. כתב הכמויות הוא מרכיב מכריע ביציאה למכרז קבלנים, אין מקום לטעויות. כל מה שלא תוכנן יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים. בר יין וטפסים פרויקט ... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים. -
עיצוב פיצריה ביפו
3.05.17עיצוב פיצרייה ביפו בחלל קטנטן עטוף באבן עתיקה תוכננה ועוצבה פיצריה צבעונית ומזמינה לתיירים המבקרים במקום. הקיר הראשי חופה בגרפיטי בהתאם לשפה המותג החדש שנוצר והחזית משמשת כדלפק הגשה עיקרי מלא בכל טוב. מאחורי הדלפק תנור חימום גדול וחלון המציץ למטבח ומאפשר הוצאת מנות במהירות. במטבח שני תנורים ענקיים לאפייה, עמדת שטיפת כלים, עמדת חיתוך ירקות ועמדת הכנות -
עיצוב בית קפה בשרונה
2.05.17עיצוב בית קפה בשרונה -
עיצוב רשת מזון מהיר
16.12.21עיצוב רשת מזון מהיר המתמחה בהמבורגרים וטורטיות עוצבה בסגנון תעשייתי בגווני המותג והותאמה לקהל היעד של הסטודנטים באוניברסיטה -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו...