חיפוש - בטיחות מזון , עיצוב בר-מסעדה , פרויקטים |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
רישוי עסקים
2.08.23חברת ביו CARE מתמחה ברישיוי עסק לענף המסעדנות והאוכל. בין לקוחותינו גפניקה, ריבר, לנדוור, אושי אושי, גירף ועוד מאות לקוחות. חברתנו מתמחחה הן ברישוי עסקים ותספק לפי הצורך: תיכנון על פי תקנות משרד הבריאות, רישוי, עיצוב, כתבי כמויות והקמה בפועל של פרויקטים (כל אחד מהם בנפרד ולא בחבילה אחת. עוד עוסקת החברה בפתרונות מול משרד הבריאות ובכל עולם בטיחות המזון. -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16שם העסק: קפיטריה "קפה יותו" מיקום – כתובת מדויקת: אוניברסיטת ת"א – בניין וולפסון השטח במ"ר: 65 מ"ר מטבח , 90 מ"ר חלל הסעדה , 40 מ"ר פטיו פנימי, 45 מ"ר אזור ישיבה חיצוני מעצבת פנים: דנה שקד קרדיט צילום: תומר רובנס תיאור הפרויקט: שיפוץ קפיטריה בבניין וולפסון באוניברסיטת תל אביב. הקפיטריה היתה פעילה מספר שנים לפני ש"קפה יותו" זכו במכרז להפעילה מחדש. כחלק מתנאי המכרז התחייבו השוכרים לשפץ את המקום ולרענן את מראה החלל. אני זוכרת שבפגישה הרא...