חיפוש - פרויקטים , בר , מסעדה , עסק |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב פנים GORDOS - המבורגריה
16.03.17המבורגרייה מושחתת בהיכל הטוטו בחולון, מקום שהוא "הצגה" דיינר אמריקאי שנותן מענה למשפחות ולצעירים, אווירה כיפית, שימוש באלמנטים ממוחזרים, תוך שימת דגש על חלל עם פינות אינטימיות אך תמיד מחוברות לחלל המרכזי, בר במרכז, רולטה מוארת, אזור חיצוני עם רכב אספנות שהוסב לבר חיצוני. -
עיצוב מסעדה
25.09.18מסעדה מעוצבת בסגנון מודרני צרפתי. החומרים הנבחרים הם חומרים טבעיים כמו עץ ומתכת. המקום מעוצב למסעדת ובר ,האוכל המוגש הוא אוכל אסיאתי וזה היה הרקע לעיצוב המקום במטרה ליצור חוויה שקטה נקיה וטבעית. לבחירת התאורה הינ חלק חשוב בתהךיך יצרית האווירה הנעימה גם כן. חלק מהריהוט והתאורה מעוצב במיוחד למקום בכדי להשלים את האפקט הייחודי. החוויה מתחילה מזמן הכניסה מהדלת הראשית וממשיכה באירוח, בבר ובמקומות הישיבה השונים. -
עיצוב קפיטרייה
2.05.17מתיחת פנים לקפיטריה במכון הטכנולוגי חולון המתבטאת בפרטי נגרות חדשים מתוכננים מעץ אלון עם מסגרות בולטות, אפיון עמדות בשילוט וגרפיקה חדשה, חיפוי קירות בשליכט אפרפר בשילוב גופי תאורה ממתכת ויצירת מעברים ותנועה נוחה יותר בחלל -
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16...וג העסקים הקיימים, וקהל הלקוחות הבאים לבלות בקניון. מאחר ובמבנה הצמוד לקפה YOO קיימים משרדים רבים, היה חשוב ליזמים ליצור במקום אווירה נוחה אשר תאפשר לקיים פגישות עסקיות באין מפריע. עם נתונים אלו התחלתי את התכנון כאשר היה ברור כי המענה צריך להיות משולב בראייה הוליסטית המקשרת בין כל הפונקציות הנדרשות החל ממקומות ישיבה מגוונים ועד לחללים המשמשים לעבודה, אחסון וכמובן מיקום בית הקפה ביחס למתאר הקניון והקומה. אחת ההחלטות החשובות הייתה היכן למקם ... -
עיצוב בית הספר לברמנים
6.01.13האקדמיה לברמנים הינו בית ספר לברמנים המשלב בתוכו גם את המרחב הנדרש על מנת להכשיר ברמנים בקורס המקבלים בסופו תעודה בינלאומית וגם משמש כבר לכל דבר לאחר שעות הלימוד. האקדמיה תוכננה ועוצבה על בסיס מקום קיים אותו היינו צריכים לקחת ובתקציב מינימלי להביא מקום שיראה מעוצב ומאורגן. קיבלנו את המושכות ויצאנו לדרך. השתמשנו באלמנטים די פשוטים וזולים ויצרנו בר שנראה מליון דולר. הבנייה נעשתה ממסגרות של פרופילי פלדה,כיסוי בפלטות של סיבית חשובה וציפינו אותה... -
"הבוטקה" - מסעדת מזון מהיר
26.09.11עיצוב מסעדת מזון מהיר בתל אביב. בשיתוף עם משרד עינת ומילו צדיק. אחד הדברים המעניינים בפרויקט הזה היה עבודת התכנון - המקום לפני השיפוץ היה מתוכנן בצורה שונה לחלוטין, מעט מאוד אור טבעי, מחסן שירות היה באמצע החנות, השטח התפעולי היה מאוד צר וארוך. הדבר ראשון שהבנו כנכנסו למקום היה שחלוקת החלל צריכה להיות שונה. חלקנו את החלל שלושה חלקים - מטבח, שטח תפעולי(אזור מכירה והגשה) ואזור ישיבה. החזרנו את כל הפתחים ההיקפים למצבם המקורי. הגובה הכללי של המ... -
עיצוב בר יין נוחי
22.02.12הרצל-1 פינת אחד העם, תל אביב. פרויקטים בתחום הקולינריה הם יקרים בהרבה מבנייה פרטית. הם דורשים פרטי נגרות ייחודיים תאורה מרובה, מערך חשמל מסובך, אוורור ומיזוג חללים גדולים ופתוחים וכמובן ציוד מטבח ובר שעולים הון... על כן יש להקפיד על תכנון מדוקדק ועמידה בתקציב מוכתב מראש. כתב הכמויות הוא מרכיב מכריע ביציאה למכרז קבלנים, אין מקום לטעויות. כל מה שלא תוכנן יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים. בר יין וטפסים פרויקט ... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13רפאלו רסטו בר תוכנן ועוצב על הפרטים הקטנים ביותר. במשרד ישבנו שעות על גביי שעות עד שהצלחנו לפתור את הפונקציונליות של המקום והעמדנו את הסקיצה לאישור הלקוח. הלקוח הגיע אלינו בדרישה ליצור מקום שישלב שני סגנונות וייצור אוירה אחת מיוחדת. לקחנו את הצעתו עד כדי גיבוש הרעיון העיצובי של שני סגנונות שונים לחלוטין: רטרו-לקחנו את האלמנטים הציבעוניים שמאפיינים את הרטרו והכנסנו אותם אל העולם העכשווי. השתמשנו במוזאיקות בעבודת יד עצמאית של בעל המקום. יחד ... -
עיצוב פיצריה ביפו
3.05.17עיצוב פיצרייה ביפו בחלל קטנטן עטוף באבן עתיקה תוכננה ועוצבה פיצריה צבעונית ומזמינה לתיירים המבקרים במקום. הקיר הראשי חופה בגרפיטי בהתאם לשפה המותג החדש שנוצר והחזית משמשת כדלפק הגשה עיקרי מלא בכל טוב. מאחורי הדלפק תנור חימום גדול וחלון המציץ למטבח ומאפשר הוצאת מנות במהירות. במטבח שני תנורים ענקיים לאפייה, עמדת שטיפת כלים, עמדת חיתוך ירקות ועמדת הכנות -
עיצוב בית קפה בשרונה
2.05.17עיצוב בית קפה בשרונה -
עיצוב רשת מזון מהיר
16.12.21עיצוב רשת מזון מהיר המתמחה בהמבורגרים וטורטיות עוצבה בסגנון תעשייתי בגווני המותג והותאמה לקהל היעד של הסטודנטים באוניברסיטה -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14...הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו בבריקים לבנים. השילוב של צבע כהה בקירות, הבריקים, הריהוט הלבן והעץ הטבעי יוצרים את האווירה הביתית ועם זאת הנקייה שהזוג ביקש לבית הקפה. -
עיצוב לגו באגט - פאסט פוד
6.05.14עיצוב מודרני וצעיר למסעדת לגו באגט - מסעדת פאסט פוד ברחובות המוכרת סנדוויצים לעובדי המשרדים הסמוכים באזור התעשייה ההומה באזור. העיצוב כולל חיפוי קיר שמאלי בגמר סטוקו - דמוי בטון מוחלק אשר ממשיך עד לרצפת החלל השמאלית. ההבדלים בריצוף נוצרו עקב הרחבת החלל לאזור המטבח הקודם. המטבח הנוכחי מוקם בחלקה האחורי של המסעדה. הקיר הימני של החלל חופה בטפט צבעוני בגרפיקה אלכסונית ליצירת תנועה בחלל. הצבעוניות החמה בצד שימוש בחומרים תעשיתיים של ברזל, מתכת, זכו...