חיפוש - סימבולים / בלוקים , מאמרים , בר , מסעדה , רנו |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
- 
	                
	                      כירה של מסעדה4.05.23כירה של מסעדה, ממבט מלמעלה. 75 על 80 ס"מ.
- 
	                
	                      ציוד למטבח מוסדי או מסעדה3.10.11תוכנית, חזית וחזית צד לציוד למטבח מסעדה. כיורי שטיפת כלים מנירוסטה, מקרר דלת כפולה על גלגלים, צ'יפסר, תנור, כיריים ועוד.
- 
	                
	                      ציוד מסעדה - מקררים, סטנדים, מתקני הגשה ועוד7.03.12ציוד מסעדה או חדר אוכל. מקרר, סטנד הגשה, עגלות הגשה, מתקני בן-מארי, עגלת סלט וכדומה. בקובץ קיימים הרבה יותר בלוקים / סימבולים מאשר מופיעים בתמונה.
- 
	                
	                      כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש...
- 
	                
	                      מסעדה חזיתות ציוד משרדי מטבח11.04.21ציוד מטבח מוסדי, חזיתות, מקררים וכדומה.
- 
	                
	                      resturant10.08.25ציוד מסעדה למטבח ולמסעדה עצמה יש גם לפיתוח בחוץ
- 
	                
	                      חזית סידור ישיבה למסעדה25.01.12מושבים וכסאות בחזית צד לשימוש בתכנון מסעדה או בית קפה.
- 
	                
	                      ספה במבט צד28.06.21ספה במבט צד יכולה להתאים למסעדה
- 
	                
	                      פרט בר 1:524.06.24פרט בר הצמוד למקרר תעשייתי מנירוסטה וכולל ברז וכיור
- 
	                
	                      ריהוט ביסטרו - תלת ממד9.12.10פרטי ריהוט שונים עבור מסעדות בתי קפה וברים. תלת מימד
- 
	                
	                      כסאות בר - דו ממד28.01.08סוגים שונים של כסא בר בדו ממד שטוח לתוכניות ושרטוטים
- 
	                
	                      wine bar17.02.22מגש יינות עם שתי כוסות על רגל, ובקבוק יין, ועם שתי קערות ליפתן עם כפית
- 
	                
	                      כיסאות בר28.01.08מספר בלוקים של כיסאות בר בשלושה מבטים דו ממדים. חזית, מבט צד ותוכנית. הכסאות גבוהים, עם ובלי ידיות.
- 
	                
	                      תכנון מסעדה28.08.14... לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעד...
- 
	                
	                      כלי אוכל - חזיתות - דו ממד24.02.11קומקומים, כוסות, סט סכו"ם, כלים ליבוש על סטנד, מלחיה ופילפלת, בקבוק יין וכוסות... ועוד. מתאים לשימוש בפריסות וחזיתות מטבחים, שולחנות קפה.







